میبینم که آقایون حسود دارن بال در میارن ازاینکه منچستر باخت تو .... عروسیه باشه ولی
فقط منچستر
میبینم که آقایون حسود دارن بال در میارن ازاینکه منچستر باخت تو .... عروسیه باشه ولی
فقط منچستر
با اینکه دشمنی داریم با منچستری ها ولی حیف شد حذف شد
حداقل یه نماینده از لیگ انگلیس باید حضور میداشت![]()
به نظرتون سهمیه انگلیس را برای سال بعد کم نمیکنن؟؟؟؟؟
سلام
چه بازی قشنگی بود به لطف تیم منچستر
به نظر من بازی از وقتی که رونی رفت بیرون بیشتر افت کرد. تا اخراج شدن رافائل/
من نمیدنم برای چب رونی را انداخت بیرون!!!؟؟؟
چه خوب میشه این بارسلون هم حذف بشه دل من خنک بشه.
ببینم وقتی بارسلون یه نفر مثل دنی آلوز را از دست بده چه جوری بازی میکنه(خدا کنه این اتفاق بیفته)
منچستر منچستر مچستر
MANCHESTER UNITED
3 سال پست سر هم که از 4 تا تیم 3 تاش انگلیسی بودن چی ؟؟به نظرتون سهمیه انگلیس را برای سال بعد کم نمیکنن؟؟؟؟؟
...
جدا متاسفم برای انجمن ورزشی ... همه پستاش شده تمسخر ... و حرفایی که سر و ته ندارن ... !![]()
پست های شما که سرشار از نکات فنی و تاکتیکی هست مثل همین بالایی!
---------- Post added at 07:54 AM ---------- Previous post was at 07:52 AM ----------
اگه برده بودی هم همین رو میگفتی آره؟
بسه دیگه من اگه جای شما بودم الان یک کلمه هم حرف نمیزدم!
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------
میدونی فرق بایرن با منچستر چیه؟؟؟
بایرن یه تیمه اما منچستر فقط یه بازیکن و وقتی اون بازیکن نباشه یا خوب بازی نکنه شما میبازید !
البته یه فرق دیگه هم داره بایرن میبره منچستر میبازه.
Last edited by Mohammad_666; 08-04-2010 at 10:26.
فقط می تونم بگم واقعا حیف شد
فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که تیمش 11 نفره بود، هرگز تن به شکست نمی داد.
سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در صحبتهایی عصبانیت خود را از حذف تیمش در جریان دیدار مقابل بایرن مونیخ بروز داده است.
یونایتد در حالی از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شد که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل بایرن به تساوی 4-4 دست یافته بود ولی بایرن به دلیل گل زده بیشتر در خانه حریف،راهی مرحله بعد شد و یونایتد از گردونه رقابتها حذف گردید.
این اتفاق در حالی افتاد که یونایتد تقریبا 45 دقیقه را ده نفره دنبال کرد؛ چرا که رافائل در پی خطایی کودکانه برروی ریبری، کارت قرمزی را دریافت کرد.
در پایان این دیدار سرالکس فرگوسن، در گفتگو با آی تی وی به این نکته اشاره کرد که اخراج رافائل شرایط بازی را تغییر داد ولی در عین حال بازیکنان تیم میهمان را به فریب داور متهم کرده است.
مربی اسکاتلندی یونایتد گفت:« زمانی که یازده نفره بودیم، هیچ مشکلی نداشتیم ولی رافائل اندکی بی تجربگی کرد. البته بایرنی ها موجبات اخراج او را فراهم آوردند و آلمانی ها با سبک بازیهای خاص خودشان، سعی در فریب داور داشتند.»
مربی یونایتد ادامه داد:« فکر می کنم که مشکل این است که ما یک نیمه را ده نفره بازی کردیم و البته بسیار هم خوب دفاع کردیم.»
فرگوسن در پایان صحبتهایش در مورد وین رونی گفت:« ما ریسک کردیم و اکنون بار دیگر مشغول بررسی شرایط او هستیم. هر چند که فکر نمی کنم که مشکل او زیاد جدی باشد و مطمئنم که رونی برای دیدار بعدی به اوج خواهد رسید.»
2010/4/8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدن که با این بازی بایرن حال کردیم . تازه فرانک ریبری و آرین روبن روز خوبشون نبود وغیر از گل دوم کاری نکردن /
یه حال اساسی به منچستر دادن / هم تو رفت و هم برگشت
فقط بایرن مونیخ![]()
Last edited by fire159; 08-04-2010 at 10:50.
آره حیف شد باید بیشتر گل میزد بایرن راست میگی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)