تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 4428 اولاول ... 6789101112131420601105101010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام
    من می خوام ار پارس سرویس بگیرم من دوسال با فناوا سرویس داشتم که اصلا راضی نیستم نه از قیمتش نه از کیفیتش مخصوصا شبانه که مرتب قطعه
    پارس آنلاین شب ها مرتب قطع میشه مثل فناوا ؟ سرعت دانلود مخصوصا دانلود شبانش چطوریه ؟
    بستگی به مرکز مخابراتی و شهرت داره... عوامل مختلفی تاثیر گذاره مثلاً اگه تو مرکزتون افراد زیادی باشن که از شرکت مورد نظر شما سرویس دارن و شبانه دانلود انجام میدن مسلماً بار ترافیک شبکه بالا میره و سرعت کم و حتی قطع میشه.

داره خودمونی میشه Cell phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    من می خوام ار پارس سرویس بگیرم من دوسال با فناوا سرویس داشتم که اصلا راضی نیستم نه از قیمتش نه از کیفیتش مخصوصا شبانه که مرتب قطعه
    پارس آنلاین شب ها مرتب قطع میشه مثل فناوا ؟ سرعت دانلود مخصوصا دانلود شبانش چطوریه ؟
    شک نکن خیلی عالیه.من که دانلود میکنم شبا حدودا" 20 اما تو روز بالای 150 سرعت داره
    سرویسم 256.زنجان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

14

سلام.من قصد دارم از پارس آنلاین سرویس بگیرم.وقتی زنگ زدم به شرکت تلفن گویا گفت باید اینترنتی ثبت نام کنی.وقتی از اینترنت ثبت نام کردم نوشت که با شما تماس می گیریم.الان حدود 4 روز هست که ثبت نام کردم ولی هنوز زنگ نزدن.
    معمولا چند روز طول می کشه تا زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟
    راه دیگه ای واسه ثبت نام وجود داره؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون می شم جواب بدین.
    خواهشا یه نفر جواب منو بده.مرسی

داره خودمونی میشه pmd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پشت میزم

پيش فرض

سلام
    من که اصلاً شبا dc نمیشم و همه چیزاش خوبه البته شاید این تو محدوده ما باشه و منم از جاهای دیگه بی خبرم.شبا هم سرعت دانلودش مثل روزاست. یعنی147kb(IDM)

سلام.من قصد دارم از پارس آنلاین سرویس بگیرم.وقتی زنگ زدم به شرکت تلفن گویا گفت باید اینترنتی ثبت نام کنی.وقتی از اینترنت ثبت نام کردم نوشت که با شما تماس می گیریم.الان حدود 4 روز هست که ثبت نام کردم ولی هنوز زنگ نزدن.
    معمولا چند روز طول می کشه تا زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟
    راه دیگه ای واسه ثبت نام وجود داره؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون می شم جواب بدین.
    باید ببینی نمایندگیش تو شهرتون چه شرکتیه و کجاست. اگه تو مشهد زندگی میکنی آفتاب نمایندگی پارس آنلاینه.اینم سایتش شماره تماس هم داده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست عزیز . میگم شما فقط دیشب ( 25/1/89) اینطوری شد که ساعت 1:30 قطع شد یا شب های قبلا هم مشکل داشت ؟ من که شب های قبل یا اصلا کانکت نمیشد یا وقتی کاکنکت میشد بعد از یه مدتی دیسکانکت میشد!! ولی من دیشب 25/1/89 دانلود کردم و دیسکانکت هم نشد !!

البته قبلش یه چیز اصلی برطرف کردم . پشتیبانی پارس گفت نویزتون بالاست برای همین دیسکاکنت میشه ! منم رفتم یه میکرو فیلتر خریدم . و از یه پریز مستقیم زدم به پشت مودم !! و از یه پریز دیگه تلفن رو وصل کردم که بش میکرو فیلتر هم وصله !! الان دیگه نه روی تلفن نویز دارم . نه دیسکانکت . نه خاموش شدن چراغ لینک مودم !!

حالا نمیدونم مشکل اون چند شب از شبکه پارس بوده که چار افت میشده یا از نویز خط من !!!
    واسه ما که خوبه خدا رو شکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من تو کرج هستم.یه دفتر داره تو کرج ولی یه بار عصر رفتم تعطیل بود.فردا صبح میرم ببینم بازه یا نه که حضوری انجام بدم.
    راستی به کاربرای خانگی 256 میدن؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه pmd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پشت میزم

پيش فرض

اگه دانشجو باشی احتمال زیاد میدن اما بازم مطمئن نیستم. باید بپرسی

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

خواهشا یه نفر جواب منو بده.مرسی
    من حضوری ثبت نام کردم بعد یه هفته اومدن برای نصب.شما هم یه سر تا نمایندگی برو تا همه چی دستگیرت بشه.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

از دوستان کسی مشکل دیسکانکت نداره؟ این یکی دو روز برا من نمیشه ساعتی دو سه بار دیسکانکت نشه دوباره از اول چراغ ثابت شه !

با چیز پی ان دی سی ها دو سه برابر میشن مشکل چیه !
    کس هست مودمش اصلاً تو شبانه روز یه بارم دی سی نشه ؟
    عجب مکافاتی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    جناب pmd شما سرعت سرویستون چنده که با 147 دانلود می کنید؟ اونقت ماهانه چقدر هزینه سرویس میدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

از دوستان کسی مشکل دیسکانکت نداره؟ این یکی دو روز برا من نمیشه ساعتی دو سه بار دیسکانکت نشه دوباره از اول چراغ ثابت شه !

با چیز پی ان دی سی ها دو سه برابر میشن مشکل چیه !
    کس هست مودمش اصلاً تو شبانه روز یه بارم دی سی نشه ؟
    عجب مکافاتی !
    برای من در شبانه روز یک بار هم دیسی نمیشه !
    دوست دارم برای یک بار هم که شده دیسی بشم ببینم چجوری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •