بستگی به مرکز مخابراتی و شهرت داره... عوامل مختلفی تاثیر گذاره مثلاً اگه تو مرکزتون افراد زیادی باشن که از شرکت مورد نظر شما سرویس دارن و شبانه دانلود انجام میدن مسلماً بار ترافیک شبکه بالا میره و سرعت کم و حتی قطع میشه.
بستگی به مرکز مخابراتی و شهرت داره... عوامل مختلفی تاثیر گذاره مثلاً اگه تو مرکزتون افراد زیادی باشن که از شرکت مورد نظر شما سرویس دارن و شبانه دانلود انجام میدن مسلماً بار ترافیک شبکه بالا میره و سرعت کم و حتی قطع میشه.
شک نکن خیلی عالیه.من که دانلود میکنم شبا حدودا" 20 اما تو روز بالای 150 سرعت دارهسلام
من می خوام ار پارس سرویس بگیرم من دوسال با فناوا سرویس داشتم که اصلا راضی نیستم نه از قیمتش نه از کیفیتش مخصوصا شبانه که مرتب قطعه
پارس آنلاین شب ها مرتب قطع میشه مثل فناوا ؟ سرعت دانلود مخصوصا دانلود شبانش چطوریه ؟
سرویسم 256.زنجان
خواهشا یه نفر جواب منو بده.مرسی
من که اصلاً شبا dc نمیشم و همه چیزاش خوبه البته شاید این تو محدوده ما باشه و منم از جاهای دیگه بی خبرم.شبا هم سرعت دانلودش مثل روزاست. یعنی147kb(IDM)
باید ببینی نمایندگیش تو شهرتون چه شرکتیه و کجاست. اگه تو مشهد زندگی میکنی آفتاب نمایندگی پارس آنلاینه.اینم سایتش شماره تماس هم داده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه ما که خوبه خدا رو شکر![]()
من تو کرج هستم.یه دفتر داره تو کرج ولی یه بار عصر رفتم تعطیل بود.فردا صبح میرم ببینم بازه یا نه که حضوری انجام بدم.
راستی به کاربرای خانگی 256 میدن؟؟؟؟؟؟
اگه دانشجو باشی احتمال زیاد میدن اما بازم مطمئن نیستم. باید بپرسی![]()
من حضوری ثبت نام کردم بعد یه هفته اومدن برای نصب.شما هم یه سر تا نمایندگی برو تا همه چی دستگیرت بشه.
از دوستان کسی مشکل دیسکانکت نداره؟ این یکی دو روز برا من نمیشه ساعتی دو سه بار دیسکانکت نشه دوباره از اول چراغ ثابت شه !
با چیز پی ان دی سی ها دو سه برابر میشن مشکل چیه !
کس هست مودمش اصلاً تو شبانه روز یه بارم دی سی نشه ؟
عجب مکافاتی !
سلام
جناب pmd شما سرعت سرویستون چنده که با 147 دانلود می کنید؟ اونقت ماهانه چقدر هزینه سرویس میدید؟
برای من در شبانه روز یک بار هم دیسی نمیشه !
دوست دارم برای یک بار هم که شده دیسی بشم ببینم چجوری![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)