خوب دیگه اینکه جای سوال نداره!!!معلومه که پیکسون 12 از همه بهتره...
خوب دیگه اینکه جای سوال نداره!!!معلومه که پیکسون 12 از همه بهتره...
Last edited by LiverBarca; 01-09-2010 at 23:32.
تو عکاسی پیکسون 12 بهترینه . تو مقایسه gsmarena هم گفته شد که کیفیت عکسهای این گوشی از ساتیو بهتره . البته عکس فقط یک طرف ماجراست طرف دیگه فیلمبرداری که s8500 حرف اولو میزنه . فیلمهایی که باهاش گرفتم اصلا به فیلم موبایل شبیه نیست و با دوربین های فیلمبرداری رقابت میکنه
Last edited by abas68; 27-08-2010 at 17:50.
به جای این حرفا دست نگه دارید بزارید گوشی نوکیاN8 بیاد بعد تعیین وتکلیف کنید.
حالا هروقت اومد...فعلا که نیومده.
دوست عزیز Dell,sony,apple,IBM از تولیدات سامسونگ بهره میبرن نمیدونستی بدون 90 درصد از چیپ های گرافیکی رو سامسونگ میزنه سی پی یو دو هسته ای روی موبایل , 90 در صد از بازار OLED (کداک چی چیه حاجی درصدو ببین), بیش از 40 درصد nand flash , بیش از 30 درصد رم و ...
اکثر شرکت های قوی و به نام به سامسونگ وصل هستند در ضمن از سال 1938 سامسونگ شروع به کار کرده و تولید رو شروع کرده و سونی از سال 1946 حالا کی تولید کننده اس ؟
سامسونگ بزرگترین تولید کننده حافظه و بزرگترین تولید کننده ال سی دی و ال ای دی تو دنیاست
سامسونگ در سال 2009 در رتبه 19 جهان و بالاتر از سونی قرار گرفت و با این پیشرفت
تا چند سال دیگه جزو 10 برند برتر دنیا میشه این در حالی که ال جی تو 100 برند برتر دنیا نیست
این یعنی سامسونگ پرچمدار شرکت های آسیایی در تمام دنیا در زمینه Consumer Electronics
برای تمام گفته ها مستندات موجود می باشه : دی
تمام گفته های شما باعث نمیشه تو زمینه ی عکس تو ایران فعلا برندی به گرد پیکسون 12 برسه
N8 هم که گفتند دوستان در زمینه ی عکس با پیکسون قابل رقابت نیست منبع آرنا
و در زمینه فیلم در مقابل ویو با عرض عذرخواهی تفاله هم نیست
Last edited by AlamtabC; 31-08-2010 at 16:16.
اینقدر از پیکسون ۱۲ تعریف میکنید خوب دوتا عکس گرفته شده باهاش رو بزارید تا همه روشن بشن که توی عمل هم مثل حرف خوبه.یا نه
دوست خوب در مورد چیپست های گرافیکی چیپست ها تو تایوان تولید میشن و 3 شرکت انحصار تولید را دارن ATI ,Nvidia ,Intel
3DFX و S3 Savage هم هستند که تولیدشون خیلی پایین و از تکنولوژی کمپانی های بالا استفاده می کنند
این 90 درصد رو توضیح بدید لطفآ کیا هستن اگر منظورتو ممروی بورد ,GDDR ,و یا DRAM هست یعنی شما فرق بین GPU و مموری CLC رو نمی دونید
کدوم CPU مبایل منظورت اونی هست که برای آیفون زده یا آونی که برای خودش زده حواسم نبود هردوشن یکی هستند
معماری CPU که ARM architecture هست
هسته گرافیکش برای شرکت VideoLogic هست که همون PowerVR هست
سامسونگ در اینجا چیزی تولید نکرده فقط اسمبل کننده بر اساس نقشه ARM architecture
توی صنعت مموری که من خودم هم سامسونگ قبول دارم و بارها حتی دو سال پیشم گفتم مموری های سامسونگ و hynix عالی هستند
ولی شما فکر کردی کار تخصصی و تولید کردن یکی هست ،اینتل بزرگترین تولید کننده semiconductor و چیپست تو دنیا هست نمیتونه بیاد مموری بزنه یا جارو بریقی بسازه
ولی اگه بخواد اینکارو کنه سالی باید 2 مدل پروسسور تولید کنه....
Last edited by Apachi; 01-09-2010 at 13:04.
بهترین آنn8نوکیا است هنوز نیاموده اما می آید و آشوب به پا می کند
برو تاپیکش اونجا میبینی...
ان 8 هم چیزی نمیشه
تازه گوشی جدید سامسونگ M8920 با زوم 3 اوپتیک توی راهه
یه چندتا سوال:
1- پیکسون فیلم برداریش چنده؟1280*720؟
2_فیلم برداری ام 8920 چقدره؟کسی خبر داره؟اخه توی تبلیغاش فقط زده 720 همین
Last edited by 3taxxx; 02-09-2010 at 09:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)