تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 71 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه چیز دیگه ای که بعضی از بچه ها هم بهش اشاره کردند مساله افکت های گرافیکی توی نرم افزار های پخش موزیکه که خب این قضیه منحصر به کامپیوتره و برای من شخصاً خیلی جذابه
    این هم یکی از امکانات انحصاری HTPC

2. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا اون لینک عکسی که گذاشتید مربوط به هارد خوتونه و من نتونستم ببینمش در ضمن منظورتون رو هم متوجه نشدم خروجی های کامپوننت و HDMI و بقیه خروجی های کارت های گرافیک هم مثل بقیه دستگاه ها از استاندارد خاصی پیروی می کنند و همون کاری رو که باید انجام می دهند.
    در مورد کیفیت فایل های ریپ شده درسته که همیشه یه درصدی از اصل سورس اون فیلم یا موزیک پایینترند ولی خب در جایی که دسترسی به سورس اورجینال کم و هزینه بسیار بالاست چاره دیگه ای نیست بلوری که بماند الان دی وی دی اورجینال هم پس از چند سال به سختی پیدا میشه و خیلی گرونه.
    در ضمن یه فایل ریپ شده Full HD از نظر کیفیت خیلی بالاتر از حتی دی وی دی اورجیناله. صدای این فایل ها هم می تونه ورژن های مختلف دالبی یا DTS باشه. جدیداً فیلم Hurt Locker رو بصورت Full HD با فرمت MKV و حجم حدود 12 گیگابایت دیدم واقعاً صدا و تصویر بی نظیری داشت.
    تو گرافیک کامپیوتر این طور نیست و خروجی HDMI موجود در کارت های گرافیکی تصاویر خیلی خوبی دارند .

من چند تا دوست دارم که معمولاً این فایل ها رو دانلود می کنند! در ضمن شما می تونید این فایل ها رو از فروشگاه هایی که کار پخش فیلم انجام می دهند بگیرید. یه بنده خدایی هم تو همین p30world خودمون یه پیام برام فرستاده بود که یه آرشیو از نزدیک به 60 فیلم با فرمت Full HD داره که تقریباً 600 گیگه و هر گیگ رو 75 تومن می فروخت البته من نگرفتم ازش چون چند وقته زیاد وقت برای فیلم دیدن ندارم ولی به نظرم می ارزه.
    مشخصات سیستمم توی امضام هست اسپیکر هام هم Jamo S606 است که به یه آمپ اونکیو وصله.
    سلام
    من چون تخصصي تو كارتهاي گرافيك و كلا PCندارم،نميتونم نظر بدم ولي شما و ديگر دوستان چون تجربه كرديد،حتما نتيجه مطلوب گرفتيد.
    در مورد فيلمهاي Full HD اگر واقعا از روي سورس اصلي ريپ بشه حجمش نبايد كمتر از 15-20 گيگ باشه.من الان DVD اورجينال ترانسفورمرز 2 ساخت 2009 رو دارم.(DVD9)حجمش حدود 7.87GIg همين فيلم رو يكي از دوستام يه فايل MKV كه از روي سورس HD720P توسط گروه axxo ريپ شده بود رو برام آورد؛حجمش 7.5Gig بود،البته صداش دالبي 5.1 بود.
    پس نتيجه ميگيريم يه فيلم فول اچ دي ريپ شده خوب نبايد كمتر از 15-20 گيگ باشه
    راستي ست بلندگوي خوبي داري،جامو يكي از بلندگو سازهاي مطرح هستش.آمپت چه مدلي از اونكيو هستش؟

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تو این سایت فیلم های ریپ میفروشه
    کیفیتش کاملا نسبت به 1080p معمولی ، محسوس هست

من هیچ نسبتی با این سایت ندارم ها فقط عنوان هاش مد نظرم هست!!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال هم خودم دارم:
    این تاپیک رو ببینید
    کد:
    راجع به توانایی کارت های گرافیک Gforce تو نمایش 3D هست

اول این که تو کارت های ATI هم یه همچین قابلیتی هست؟؟؟
    دوم اینکه یه قیمت هم به مابدین ممنون میشیم
    سوم اینکه با G10 پاناسونیک میشه این تصاویر 3D رو دید
    اگه جواب بله هست پس فرقش با TV3D های جدید که تو آمریکا توزیع شده چیه ؟

(پیشاپیش!)
    با تشکر از اساتید محترم بابت پاسخ هاتون
    Last edited by milad_a_v; 19-04-2010 at 21:45.

6. 2 کاربر از milad_a_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من چون تخصصي تو كارتهاي گرافيك و كلا PCندارم،نميتونم نظر بدم ولي شما و ديگر دوستان چون تجربه كرديد،حتما نتيجه مطلوب گرفتيد.
    در مورد فيلمهاي Full HD اگر واقعا از روي سورس اصلي ريپ بشه حجمش نبايد كمتر از 15-20 گيگ باشه.من الان DVD اورجينال ترانسفورمرز 2 ساخت 2009 رو دارم.(DVD9)حجمش حدود 7.87GIg همين فيلم رو يكي از دوستام يه فايل MKV كه از روي سورس HD720P توسط گروه axxo ريپ شده بود رو برام آورد؛حجمش 7.5Gig بود،البته صداش دالبي 5.1 بود.
    راستي ست بلندگوي خوبي داري،جامو يكي از بلندگو سازهاي مطرح هستش.آمپت چه مدلي از اونكيو هستش؟
    حقیقتش اینه که کارت های گراقیک امروزی از نظر تکنولوژیکی بسیار پیشرفته هستند و جزو پیچیده ترین چیپ های پردازش هستند و به راحتی تصاویر فول HD رو پردازش می کنند.

بلوری استاندارد 25 گیگ ظرفیت داره که توی ریپ کردن با Codec های جدید یه مقدار فشرده سازی هم روشون انجام می شه همچنین قسمت های اضافی فیلم مثل پشت صحنه و تبلیغات و ... موقع ریپ حذف می شه که باعث میشه حجمی در حدود 10-15 گیگ یه فایل فول HD ریپ شده ظرفیت داشته باشه.
    از بلندگو ها خیلی راضیم واقعاً به نسبت قیمتشون صدای خیلی خوبی دارند آمپم هم اونکیو 577

8. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو این سایت فیلم های ریپ میفروشه
    کیفیتش کاملا نسبت به 1080p معمولی ، محسوس هست

من هیچ نسبتی با این سایت ندارم ها فقط عنوان هاش مد نظرم هست!!!!

کد:
    یه سوال هم خودم دارم:
    این تاپیک رو ببینید
    کد:
    راجع به توانایی کارت های گرافیک Gforce تو نمایش 3D هست

اول این که تو کارت های ATI هم یه همچین قابلیتی هست؟؟؟
    دوم اینکه یه قیمت هم به مابدین ممنون میشیم
    سوم اینکه با G10 پاناسونیک میشه این تصاویر 3D رو دید
    اگه جواب بله هست پس فرقش با TV3D های جدید که تو آمریکا توزیع شده چیه ؟

(پیشاپیش!)
    با تشکر از اساتید محترم بابت پاسخ هاتون
    سایت رو دیدم قابل توجه کسایی که می خوان به سورس اصلی دسترسی داشته باشند این سایت فیلم های بلوری یا HD DVD رو بدون ریپ کردن یعنی فایلهای اصلی بصورت ایمیج بر روی چند تا DVD می فروشه. البته دوستانی که اعتقادی به HTPC ندارند بدونند که این فایلها فقط و فقط توسط کامپیوتر قابل پخش هستند و نه هیچ چیز دیکه ای.
    تاپیک رو هم دیدم در مورد قابلیت stereoscopic 3D توی کارت گرافیک Nvidia است.
    1-کارت های گرافیک ATi هم این قابلیت رو دارند فقط باید مطمئن باشید که از آخرین درایور کارت گرافیک استفاده میکنید
    2- قیمت هم به روی چشم
    3-نمیدونم من مشخصات G10 رو ندارم ولی اگه با مشخصات مورد نیاز هماهنگی داشته باشه میشه.
    4- خوب این 3DTV ها که تازگی توی بازار آمریکا عرضه شدند در اصل همون تلویزیون های HD هستند که برای نمایش تصاویر سه بعدی بهینه سازی شدند مثلاً دارای فرکانس بسیار بالا هستند و روشون معمولاً بین 2 تا 3 عینک سه بعدی هم داده میشه.

10. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

تاپیک جالبی است.
    گرچه به قول دوستمون (mr-rayan) این سیستم یه جورایی میشه هزینه ی مجدد برای خرید کامپیوتر . که اشکالاتش رو دوستان و خودتون ذکر کردید .
    که جدای از هزینه ی بالا ، مشکل اساسی اش پیچیدگی هست ، چون در هر صورت کامپوتر هست و همه ی اعضای خانواده نمیتونن با کامپیوتر کار کنند.
    ولی در هرصورت ایده ی جالبی هست . به شرط اینکه بشه قیمت رو کاهش داد ،و یه سیستم کاملا Silent جمع کرد . در ضمن با این سیستم قرار نیست بازی اجرا کنیم (مثلا سری 5000 ATI) چون هزینش خیلی میره بالا و اونموقع دیگه نمیشه گفت جایگزین پلیر هست!

__________________________________________________ ___

سیستمی که من برای این منظور پیشنهاد میکنم :
    1
    .کیس خوابیده :

Green tenuous
    این کیس باریک هست و جزو کیسهای خوابیده بحساب میاد

قیمت : 35 تومن

مادربورد :
    GA-MA785GMT-UD2H

دارای کارت گرافیک آنبورد ATI Radeon HD 4200 ، خروجی صدای اپتیکال ، خروجی HDMI

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductI D=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H

قیمت : 115 تومن

پس نیازی به هزینه ی گزاف برای خرید کارت گرافیک نداریم هرچند بعدا میتوان کارت گرافیک هم اضافه کرد.

پاور POWER GREEN GP280S

این پاور به اسکلت کیس مذکور میخوره. پاورهای معمولی در این کیس جا نمیشه . در ضمن توان پاور برای این سیستم کاملا معقوله و کم نیست .

قیمت : 35 تومن

4) RAM : یک ماژول رم 2GB برای شروع کار کاملا کافیست (بعدا میتوان اضافه کرد)

قیمت : حدود 45 تومن

5) CPU : Athlon II X2 245

پردازنده کاملا معقول .

حدود 65 تومن

6) هارد دیسک : 500 گیگ از هر برند :حدود 52 تومن

7)DVD-Drive : از برند دلخواه حدود 30 تومن

جمع کل : حدودا 390 هزارتومن

در کل هزینه اش از پلیر خیلی بیشتر میشه .

اگر بتونیم یه مادربورد جمع و جور Mini ATX انتخاب کنیم . میشه کیس رو هم گرین tinix برداشت که خیلی جمع و جور و قشنگه و هم فن کم صدا داره البته گرونتر میشه.

Last edited by ghahremanimehdi; 20-04-2010 at 03:02.

12. 7 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

همراه با مادربورد tinix گرین که در بالا معرفی کردم (قیمت حدود 75 و پاور هم روش داره)، میشه از این مادربورد استفاده کرد :
    کد:

که CPU Core 2 Duo ساپورت میکنه ولی چیپست گرافیکیش اینتل هست (X4500HD) و خروجی HDMI هم داره که به نظرم کاملا جوابگوی HTPC هستش.
    یه سیستم کاملا جمع و جور درمیاد .
    درایو هم برای کیس tinix درایو Slim باید در نظر گرفت. مثل درایو بلوری زیر :

حدود 160 دلار که طبق معمول فکر نمیکنم در ایران موجود باشه.
    Last edited by ghahremanimehdi; 20-04-2010 at 03:40.

14. 4 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

این مادربورد هم هست که در کیس tinix گرین جا میشه . و چیپ گرافیکی 4200ATI هم داره . البته تو ایران فکر نمیکنم پیدا بشه! (در حد معرفی!) قیمتش حدود 160 دلار
    این مشخصات مادربورد :
    کد:

16. 4 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حقیقتش اینه که کارت های گراقیک امروزی از نظر تکنولوژیکی بسیار پیشرفته هستند و جزو پیچیده ترین چیپ های پردازش هستند و به راحتی تصاویر فول HD رو پردازش می کنند.

بلوری استاندارد 25 گیگ ظرفیت داره که توی ریپ کردن با Codec های جدید یه مقدار فشرده سازی هم روشون انجام می شه همچنین قسمت های اضافی فیلم مثل پشت صحنه و تبلیغات و ... موقع ریپ حذف می شه که باعث میشه حجمی در حدود 10-15 گیگ یه فایل فول HD ریپ شده ظرفیت داشته باشه.
    از بلندگو ها خیلی راضیم واقعاً به نسبت قیمتشون صدای خیلی خوبی دارند آمپم هم اونکیو 577
    سلام پژمان عزيز
    بلو ري كه 50 گيگه،البته ديسكهاي هايبريد هم وجود داره كه 33.5 گيگه.نميدونم شما اطلاعاتي از اين نوع ديسكها داري يا خير؟
    باز بسته به فيلم و ديگر امكانات احتمال داره حجم كمتري روي ديسك اشغال كنه.مثلا من فيلم هام اكثرا روي ديسكهاي هايبريد هستش.
    آمپ خوبيه،فكر كنم روي 8 اهم 100 وات خروجي ميده؟
    راستي شما الان سيستم صوتي تون به همين سيستمي كه تو امضاتون هست،وصله ،يعني HTPC هستش؟
    موفق باشي

18. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام پژمان عزيز
    بلو ري كه 50 گيگه،البته ديسكهاي هايبريد هم وجود داره كه 33.5 گيگه.نميدونم شما اطلاعاتي از اين نوع ديسكها داري يا خير؟
    باز بسته به فيلم و ديگر امكانات احتمال داره حجم كمتري روي ديسك اشغال كنه.مثلا من فيلم هام اكثرا روي ديسكهاي هايبريد هستش.
    آمپ خوبيه،فكر كنم روي 8 اهم 100 وات خروجي ميده؟
    راستي شما الان سيستم صوتي تون به همين سيستمي كه تو امضاتون هست،وصله ،يعني HTPC هستش؟
    موفق باشي
    بلوری استاندارد همون 25 گیگه بلوری دو لایه 50 گیگه.

Wikipedia
    Blu-ray Disc (also known as BD or Blu-ray) is an optical disc storage medium designed to supersede the standard DVD format. Its main uses are for storing high-definition video, PlayStation 3 video games, and other data, with up to 25 GB per single layered, and 50 GB per dual layered disc. Although these numbers represent the standard storage for Blu-Ray drives,
    بله همین سیستمم به آمپ وصله البته یه DVD Player Sony NVS728 هم دارم که اون هم به آمپ وصله.

20. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •