تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 38 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 376

نام تاپيک: دومین مجموعه بازیهای مستقل ایرانی

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی آقای جهانگیر آقای فلاح(سازنده شر زنده)بهم گفته بودن هر خبری از بازیش شد به من بگین من بهش بگم آخه دست رسی به نت نداره یه هفته(جایی رفته)برای همینم به من گفت با SMS بهش بگم.
    پس هر چی شد بگین که مطلعش کنم.

راستی آقا پرویز اگر هم به بازیت مجوز ندن فقط بهت میگم اینو بدونی که تو دل مایی و ما به عنوان یه بازی ساز توپ و کار بلد ازت یاد میکنیم چون واقعاً اینجوری هستی پس حیفه که بخوای بازی سازی رو بذاری کنار.
    فقط میتونی با نشون دادن نمونه کارهات به چند تا شرکت تازه کار به راحتی مدیر پروژشون بشی و فقط اگه به گرافیک و این جور چیزا هم گیر دادن میتونی بگی با بودجه صفر انتظارتون چیه مهم اینه که میدونی بازی سازی چیه و برنامه نویسی رو میزنی تنگ بازی در حد تیم ملّی.

در ضمن اصلاً نگران نباش کاریت ندارن ولی فقط ممکنه بگن حق نداره بازی بیاد بیرون و هیچ کس هم نباید صداشو در بیاره که قبلاً بازی رو نت اومده.درست مثل این همه کتابی که نوشته میشن ولی مجوز بهشون داده نمیشه.بازی شما هم ساخته شده ولی مجوزش هنوز معلوم نیست.

حالا بازی من که درباره یه سربازه ولی خوبه چیز خاصی نداره.

2. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

راستی آقای جهانگیر آقای فلاح(سازنده شر زنده)بهم گفته بودن هر خبری از بازیش شد به من بگین من بهش بگم آخه دست رسی به نت نداره یه هفته(جایی رفته)برای همینم به من گفت با SMS بهش بگم.

راستی آقا پرویز اگر هم به بازیت مجوز ندن فقط بهت میگم اینو بدونی که تو دل مایی و ما به عنوان یه بازی ساز توپ و کار بلد ازت یاد میکنیم چون واقعاً اینجوری هستی پس حیفه که بخوای بازی سازی رو بذاری کنار.
    فقط میتونی با نشون دادن نمونه کارهات به چند تا شرکت تازه کار به راحتی مدیر پروژشون بشی و فقط اگه به گرافیک و این جور چیزا هم گیر دادن میتونی بگی با بودجه صفر انتظارتون چیه مهم اینه که میدونی بازی سازی چیه و برنامه نویسی رو میزنی تنگ بازی در حد تیم ملّی.

در ضمن اصلاً نگران نباش کاریت ندارن ولی فقط ممکنه بگن حق نداره بازی بیاد بیرون و هیچ کس هم نباید صداشو در بیاره که قبلاً بازی رو نت اومده.درست مثل این همه کتابی که نوشته میشن ولی مجوز بهشون داده نمیشه.بازی شما هم ساخته شده ولی مجوزش هنوز معلوم نیست.

لطفا داری hotsun راستش واقعه دیگه سوژه جنگ ترویست تکراری شده به خاطر همین سعی کردم یک سبک جدید تو ایران بازی بسازم هر بازی خوبی درنیومد!و به خاطرش ریاضی عمومی افتادم.

4. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یهو نیان ببرنم inforamtion پدر مو دربیارن .
    نترس من باهاتم. چیزی که نگفتم گفتم فقط ممکنه مجوز بهش ندن.

خبر خاصی نشده عزیز دنبال کارهای مجوزش هستم. به خودم هم شماره اش رو داده اگه چیزی شد بهش خبر بدم.

لطفا داری hotsun راستش واقعه دیگه سوژه جنگ ترویست تکراری شده به خاطر همین سعی کردم یک سبک جدید تو ایران بازی بسازم هر بازی خوبی درنیومد!و به خاطرش ریاضی عمومی افتادم.
    این ریاضی عمومی کلا با بازی سازی جور در نمی یاد من هم دو بار ازش افتادم هم دبیرستان و هم دانشگاه اونم به خاطر بازی سازی

6. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مخصوصا .. تو انتگرال مردشورش ببرن .بابت اسپم ببخشید

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من بازی پرویز رو تموم کردم از نظر سیاسی که اصلا مشکلی نداشت . خیلی بعید هست نخوان مجوز بدن !
    بازی یه مقدار از نظر گرافیکی و صداگذاری مشکل داشت اما امکانات خیلی خوبی داشت ...

9. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخصوصا .. تو انتگرال مردشورش ببرن .بابت اسپم ببخشید
    آی گفتی منم از همین مزخرف بدم می یاد. باقیش رو می تونم یکجورایی بفهمم این یکی خیلی رو اعصابه. جالبه فیزیک 1 رو هم که می فهمی وسطش پای این انتگرال رو می کشن وسط

من بازی پرویز رو تموم کردم از نظر سیاسی که اصلا مشکلی نداشت . خیلی بعید هست نخوان مجوز بدن !
    بازی یه مقدار از نظر گرافیکی و صداگذاری مشکل داشت اما امکانات خیلی خوبی داشت ...
    خدا کنه اینطور باشه که شما می گی . ولی من منظورم از لحاظ داستان و سبک بازی بود.

11. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین اخبار : مجموعه تو ارشاد برای مجوز گرفتن.
    بازی پادشاه خیابان ها رو مجبور شدم از تو مجموعه بردارم . یک چند تا بازی ها هم یکم مورد داره که باید ببینیم چی می شه.
    ولی بقیه بازیها مشکلی نداره و بهم گفتن که مجوزش ok
    فقط من باید دو چیز ببرم براشون یکی فیلم از گیم پلی بازیها و نامه از تمامی شما که منو به عنوان مدیر پروژه مجموعه مستقل قبول دارید.
    هر کدوم یک نامه با ذکر مشخصات خودتون و بازیتون بنویسید و منو به عنوان مدیر پروژه معرفی کنید و امضا کنید بعد اسکن کنید لینکش رو برام بفرستید. تا فردا شب بفرستید تا بتونیم پس فردا برای ارشاد ببرم.

13. 4 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

هر کدوم یک نامه با ذکر مشخصات خودتون و بازیتون بنویسید و منو به عنوان مدیر پروژه معرفی کنید و امضا کنید بعد اسکن کنید لینکش رو برام بفرستید. تا فردا شب بفرستید تا بتونیم پس فردا برای ارشاد ببرم.
    سلام
    متاسفانه من اسکنر ندارم اگه میشه کدپستی تون رو بدید پستش کنم....

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

سلام
    نگران نباش.
    با دوربین دیجیتال یا دوربین گوشیت اگه با کیفیته عکس بگیر حله...

16. این کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    کی متوجه میشه که امضا واقعا امضای شماست ؟ آقا مهدیار میتونه یه امضای از خودش بزنه و بعد شماره تلفن شما رو زیرش بنویسه !

18. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •