من یه حسی بهم میگه كیبرد دارش میادش ولی عمرا با پسوند PRO
چون دیگه میشه كپی برداری از سونی
شاید گذاشتی GALAXY K![]()
من یه حسی بهم میگه كیبرد دارش میادش ولی عمرا با پسوند PRO
چون دیگه میشه كپی برداری از سونی
شاید گذاشتی GALAXY K![]()
سلام .
بچه ها یه سوال !
گالری عکس و ویدیو این گوشی رو دیدین که .
میخواستم ببینم واسه همه آندورئیدها اینطوریه ؟ واسه X10 دیدم اینطوری نبود !
خیلی باحاله![]()
Eldar says sunlight readability is good
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 31-03-2010 at 19:50.
برای دوستانی که با یوتوب مشکل دارن
به قسمتهای مختلفی میپردازه و گالری تصویر و فیلم رو نشون میده و فقط با یه دست کار میکنه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چندتا چیز رو تازه دیدم حالم گرفته شد از این گوشی . یکی اینکه فلاش نداره یکی اینکه پشت گوشی طراحی landscape نداره و همه چیز portrait هستش . یعنی نوشته سامسونگ نسبت به حالت عکاسی نچرخیده . یکی هم اینکه اسپیکر استریو نداره . همین الان رفتم امضام رو عوض کردم . چون هنوز آی 8910 به نظر من سرتره .
به فیلم برداری اچ دیش فک کن با بیتریت 14mb\s حالا فلاشم نداشت می شه باهاش ساخت،از همه مهمتر 90 ملیون تیری انگل در هر ثانیه می تونه رندر کنه.می تونی به جای اینکه با موسیقی خودتو سگرم کنی با گیم سرگرم بشی،بازم نظر شما کاملا محترمه.
خب این های اندترین گوشی امسال سامسونگ نیست
منتظر بهترش باشین
اون 90 میلیون به درد نمیخوره کهبه فیلم برداری اچ دیش فک کن با بیتریت 14mb\s حالا فلاشم نداشت می شه باهاش ساخت،از همه مهمتر 90 ملیون تیری انگل در هر ثانیه می تونه رندر کنه.می تونی به جای اینکه با موسیقی خودتو سگرم کنی با گیم سرگرم بشی،بازم نظر شما کاملا محترمه.
سیستم عامل اپن سورس بدیش همینه که هر کی با هر سخت افزاری که بخاد میتونه ازش استفاده کنه
کسی که بخاد بازی بسازه نمیاد فقط واسه این بسازه ... ضعیفترینو در نظر میگیره که مثلاً سی پی یو 528 داره برای اون بازی میسازه
اگه رو ویندوز موبایل 7 این سخت افزارو بزاره خیلی بهتره و میشه منتظر بازیای با گرافیک عالی باشیم
b7610 omnia pro ...b7620 omnia pro ..b7320 pro ...b7330 omnia pro ...
-------------------------
اندروید سیستم عامل بدی برای بازی نیست ولی از تمام توان این پردازنده و گرافیک فکر نکنم بتونه کار بکشه همون 20 میلیون triangles فکر کنم سقفش باشه مگه اینکه خود سامسونگ جداگانه ساپورتش کنه ...اون 90 میلیون به درد نمیخوره که
سیستم عامل اپن سورس بدیش همینه که هر کی با هر سخت افزاری که بخاد میتونه ازش استفاده کنه
کسی که بخاد بازی بسازه نمیاد فقط واسه این بسازه ... ضعیفترینو در نظر میگیره که مثلاً سی پی یو 528 داره برای اون بازی میسازه
اگه رو ویندوز موبایل 7 این سخت افزارو بزاره خیلی بهتره و میشه منتظر بازیای با گرافیک عالی باشیم
وین 7 هم باهات موافقم حسن![]()
خوب میشه بگیر برای آی 8910 و psp این مقدار رندر چقدره ؟!
یه سوال دیگه آندروید برای بازی بهتره یا bada ؟
این سوال باید از پیش کسوتان بشه.چون منم اینو تو همین تاپیک دیدم.خودمم خیلی دوس دارم بدونم واسه آی 8910 چقده<چون گوشی خودمه.
دوسته خوبمون گفتن،بادا باید بهتر باشه.البته به لحاظ سیستم عامل می گم،چون ای9000 فعلا قویترین سخت افزاره
این نظر شخصیمه :
کاش ینموره سامسونگ توی طراحیش دقت میکرد ! شاید دوس نداشته!
اولین بار که یه عکس کوچیک ازش دیدم فک کردم آیفون تری جی اسه!
و بقییه چیزاش بد نی ولی با آندرویدش حال نکردم ...
راستی یه چیزی مگه از کامپوننت استفاده کرده که فلک میخونه !؟ نکنه با این هدفون ها میخاد فلک بذاره! یا با اون اسپیکرای چند میلی متریش
!
لطفا" سریع در مورد پست من جبهه نگرفته و بحث نکنید ! ( خودش میدونه کیو میگم ) ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)