سلام
Stream ، نه
Strean !
اتفاقا من کسی نیستم که از آینده صحبت می کنم ... مضمون صحبت من این بود که درباره آینده ای که نیومده نمیشه نظر داد (چه مثبت، چه منفی) !
با تعصب از مسی حرف نمی زنم، جایی از صحبت هام هم تعصب بیجا نبوده ... ولی تعصب بی مورد هم روی زیدان یا مارادونا یا بازیکن های دیگه ندارم ... نه مسی رو بین بازیکن های تاریخ "خدا" می بینم و نه جایگاه مارادونا و زیدان رو غیر قابل دسترسی.
من هم با شما موافقم، مسی
در حال حاضر به خوبی "مارادونا در فرم ایده آل" نیست و باهاش هم خیلی فاصله داره، ولی وقتی مسی هنوز 10-12 سال دیگه از عمر فوتبالش باقی مونده درباره آینده اش نظر نمی دم، میگم باید صبر کرد و دید چکار می کنه ! این همه فرصت برای پیشرفت برای پر کردن چنین فاصله ای کافیه! اگه مسی الان 30 سالش بود که این رو نمی گفتم.
اینکه الان یکی بیاد و بگه مسی بهترین بازیکن تاریخه کاملا بی پایه و اساسه ... ولی اینکه یک نفر احتمال اینکه مسی در آینده به این عنوان برسه رو هم صفر بدونه، باز هم به همون اندازه بی پایه و اساسه.
شما خودت هم می گی مسی پتانسیلش رو داره، و کاملا هم مشخصه کار سختی هست..، اینکه بگیم مسی اصلا در حد زیدان نیست چون زیدان تا آخرین روزش پیشرفت کرد واقعا خنده داره، مثل اینه که توی یک مسابقه تیر اندازی به یک نفر (زیدان) 14 تا تیر بدیم و شش تای اول رو اوت بزنه و 8 تای آخر رو دقیقا وسط هدف، به نفر بعد (مسی) هم 14 تا بدیم و وقتی چهار تای اول رو حتی بهتر از نفر قبلی هم زد، بگیم اون بهتره چون تا آخرش همه رو زد !
چیزی که تا حالا از مسی دیدیم اینه که سال به سال پیشرفت خیلی خوبی داشته (کافیه مسی حالا رو با مسی 2006 مقایسه کنید) و این پیشرفت مداوم بوده ، مسی اگه این روال پیشرفت مداوم رو حفظ کنه به نظر من می تونه حتی بالاتر از مارادونا هم بایسته . باید صبر کنیم و ببینیم حفظ می کنه یا نه ؛ نه اینکه فرض کنیم مسی تا آخر دوران فوتبالش همین می مونه که الان هست.
امیدوارم متوجه منظورم (اشتباه بودن این مقایسه ها) شده باشید.