تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 178

نام تاپيک: آیا مسی برترین بازیکن تاریخ دنیاست؟ / مارادونا: مسی می تواند به بحث مارادونا-پله پایان دهد!

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما صبر کنید مسی توی تیم ملی به اندازه زیدان و امثالش بازی کنه، بعد اگه همیشه "گند می زد" بگید بهترین نیست...
    موافقم
    مارادوناجام جهانی 1978 (18 سالگی): به تیم ملی دعوت نشد و آرژانتین قهرمان شد.
    مارادونا از سال 1979 مارادونا شد

البته اینکه آرژانتین 1986 فقط مارادونا نبود ! (گرچه مارادونا مهمترین نقش رو توی قهرمانی آرژانتین داشت)
    همه عالم وآدم میدونند مارادونا آرژانتین که تیم متوسطی بود رو قهرمان جام جهانی 1986 کرده

ولی مارادونا توی این 16 سال فوتبال حرفه ایش توی چند تا از بازیها با اون کیفیت بازی کرد؟
    مارادونا که اعجوبه ترین بازیکن تاریخ جهان هست ، همیشه تو اوج بوده ( هر چند به کوکائین اعتیاد داشته ) به قول خودش اگه معتاد نبود به اندازه 3 برابر بیشتر بازی میکرد

تا حالا "مثلا" بازی ناپل و پالرمو سال 1985 رو نگاه کردید ببینید مارادونا اون بازیها رو هم چطوری بازی می کرده
    مارادونا قبل اون بازی مصدوم بود
    هر چند ناپولی با مارادونا 2 بار قهرمان ایتالیا شد و جام حذفی رو هم برد

دریبل کردن فقط یک بخش از فوتباله ... شاید سال 1986 دریبل کردن خیلی خوب نتیجه می داده ولی الان دیگه اینطور نیست. یک بازیکن الان باید تمرکزش رو روی مباحث زیادی بگذاره و باید فاکتورهای زیادی در خودش رو تقویت کنه. دو دهه پیش فوتبال مثل الان پیچیده نبود و بازیکنی در اون زمان اگه بهترین دریبل کن دنیا بود می تونست بهترین بازیکن باشه، الان اصلا اینطوری نیست.
    به نظرم این طور نیست
    بازیکنانی مثل مسی ، زیدان ، مارادونا و رونالدینیو هیچ وقت برای هیچ تیمی حتی برای خودشون قابل پیش بینی نیستند !!! و میتونند با تکنیک ناب خودشون همه کار بکنند وروند مسابقه رو عوض کنند

کاری که الان برای مقایسه می تونیم بکنیم اینه که مارادونا سال 1982-1983 رو که در بارسلونا بازی می کرد نگاه کنیم، اون هم نه بهترین بازیها و بازیهای تاریخی ... بازیهای معمولی . و با بازیهای معمولی مسی مقایسه کنیم و ببینیم کدومشون برای تیمشون مفید تر بودن .. من شک دارم در چنین شرایطی رای همه مارادونا باشه
    به نظرم مقایسه خوبی هست چون مارادونا بی شک بازم سرتره ، هرچنر مارادونا بیماری هپاتیت داشت و تو بازی با اتلتیک قوزک پاش شکست ومدتها بیرون از زمین بود

اما ادم وقتی برگشتنش به زمین رو میبینه ( وقتی که پای سالمش رو یه خط راه میرفت و با پای چپش که شکسته بود یک دفعه استارت زد )

برای اینکه ببینیم بهترین بازیکن تاریخ بوده یا خیر، مسلما چند بازی و چند فصل جوابگو نیست. بهترین بازیکن تاریخ باید همیشه بهترین باشه و باید کل دوران فوتبال یک بازیکن رو دید که فعلا در مورد مسی امکان پذیر نیست. چیزی که الان به نظر من واضحه اینه که مسی پتانسل چنین افتخاری رو داره، باید دید می تونه خودش رو به این عنوان برسونه یا خیر.
    موافقم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز، Strean شما همش از آینده ی نیومده صحبت میکنی! از نقل قول هات هم معلومه که با تعصب داری از مسی حرف میزنی.

چیزی که مشخص هست، اینه که مسی فصل پیش بهترین بود و این فصل هم احتمالا دوباره انتخاب میشه! مخصوصا که تنها رقیب جدیش رونالدو بود و الان رئال از از CL حذف شده.

سوال کاملا واضح هست! نیازی هم به کش دادن نداره: مسی الان اصلا در حد مارادونا نیست! اصلا!

مسی تازه داره ضربه ایستگاهی میزنه! همونطور که گفتم، کیفیت دریبل های مارادونا هم که یه سر و گردن از مسی بالاتر بود.

حالا اینا مهم نیست، لیونل مسی، پتانسیل بهترین شدن رو داره، اما این اصلا کافی نیست، این خیلی کار بزرگی هست که مثل زیدان، تا آخرین روز بهترین باشی! در واقع زیدان تا آخرین روز پیشرفت کرد. حالا دیر شد یا زود، مهم اینه که تاثیر خودش رو گذاشت.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز، Strean شما همش از آینده ی نیومده صحبت میکنی! از نقل قول هات هم معلومه که با تعصب داری از مسی حرف میزنی.

چیزی که مشخص هست، اینه که مسی فصل پیش بهترین بود و این فصل هم احتمالا دوباره انتخاب میشه! مخصوصا که تنها رقیب جدیش رونالدو بود و الان رئال از از CL حذف شده.

سوال کاملا واضح هست! نیازی هم به کش دادن نداره: مسی الان اصلا در حد مارادونا نیست! اصلا!

مسی تازه داره ضربه ایستگاهی میزنه! همونطور که گفتم، کیفیت دریبل های مارادونا هم که یه سر و گردن از مسی بالاتر بود.

حالا اینا مهم نیست، لیونل مسی، پتانسیل بهترین شدن رو داره، اما این اصلا کافی نیست، این خیلی کار بزرگی هست که مثل زیدان، تا آخرین روز بهترین باشی! در واقع زیدان تا آخرین روز پیشرفت کرد. حالا دیر شد یا زود، مهم اینه که تاثیر خودش رو گذاشت.
    سلام
    Stream ، نه Strean !

اتفاقا من کسی نیستم که از آینده صحبت می کنم ... مضمون صحبت من این بود که درباره آینده ای که نیومده نمیشه نظر داد (چه مثبت، چه منفی) !

با تعصب از مسی حرف نمی زنم، جایی از صحبت هام هم تعصب بیجا نبوده ... ولی تعصب بی مورد هم روی زیدان یا مارادونا یا بازیکن های دیگه ندارم ... نه مسی رو بین بازیکن های تاریخ "خدا" می بینم و نه جایگاه مارادونا و زیدان رو غیر قابل دسترسی.

من هم با شما موافقم، مسی در حال حاضر به خوبی "مارادونا در فرم ایده آل" نیست و باهاش هم خیلی فاصله داره، ولی وقتی مسی هنوز 10-12 سال دیگه از عمر فوتبالش باقی مونده درباره آینده اش نظر نمی دم، میگم باید صبر کرد و دید چکار می کنه ! این همه فرصت برای پیشرفت برای پر کردن چنین فاصله ای کافیه! اگه مسی الان 30 سالش بود که این رو نمی گفتم.

اینکه الان یکی بیاد و بگه مسی بهترین بازیکن تاریخه کاملا بی پایه و اساسه ... ولی اینکه یک نفر احتمال اینکه مسی در آینده به این عنوان برسه رو هم صفر بدونه، باز هم به همون اندازه بی پایه و اساسه.

شما خودت هم می گی مسی پتانسیلش رو داره، و کاملا هم مشخصه کار سختی هست..، اینکه بگیم مسی اصلا در حد زیدان نیست چون زیدان تا آخرین روزش پیشرفت کرد واقعا خنده داره، مثل اینه که توی یک مسابقه تیر اندازی به یک نفر (زیدان) 14 تا تیر بدیم و شش تای اول رو اوت بزنه و 8 تای آخر رو دقیقا وسط هدف، به نفر بعد (مسی) هم 14 تا بدیم و وقتی چهار تای اول رو حتی بهتر از نفر قبلی هم زد، بگیم اون بهتره چون تا آخرش همه رو زد !

چیزی که تا حالا از مسی دیدیم اینه که سال به سال پیشرفت خیلی خوبی داشته (کافیه مسی حالا رو با مسی 2006 مقایسه کنید) و این پیشرفت مداوم بوده ، مسی اگه این روال پیشرفت مداوم رو حفظ کنه به نظر من می تونه حتی بالاتر از مارادونا هم بایسته . باید صبر کنیم و ببینیم حفظ می کنه یا نه ؛ نه اینکه فرض کنیم مسی تا آخر دوران فوتبالش همین می مونه که الان هست.

امیدوارم متوجه منظورم (اشتباه بودن این مقایسه ها) شده باشید.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینکه الان یکی بیاد و بگه مسی بهترین بازیکن تاریخه کاملا بی پایه و اساسه ...
    تموم شد رفت
    ما هم منظورمون همینه
    چون مسی تا الان چکار کرده که بهترین بازیکن تاریخ باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسی عالی هست و رونالدو یه چیز دیگه بود ...............

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بهترین بازیکن تاریخ حتما حتما مارادونا هست چون با مشاهده بازی این بازیکن گریم میگیره یعنی یه حسی تو بازیش هست ک الان تو بازی مسی نمیبینید(نمیدونم شاید اسم اون حس خونسردی باشه)به هر ترتیب مسی شاید تو این قرن بهترین باشه ولی در کل ادوار نه.اگه مسی امسال بتونه ارژانتین رو قهرمان کنه اون هم با وجود بازیکنان خوب ارژانتینی میشه قبول کرد ولی ....
    درکل مارادونا یه چیزی دیگه هست برای من .
    بچه ها چرا کلوپ ارژانتین تو این تایپیک نیست؟
    دنیا فقط ابی و سفید ارژانتین

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    Stream ، نه Strean !

اتفاقا من کسی نیستم که از آینده صحبت می کنم ... مضمون صحبت من این بود که درباره آینده ای که نیومده نمیشه نظر داد (چه مثبت، چه منفی) !

با تعصب از مسی حرف نمی زنم، جایی از صحبت هام هم تعصب بیجا نبوده ... ولی تعصب بی مورد هم روی زیدان یا مارادونا یا بازیکن های دیگه ندارم ... نه مسی رو بین بازیکن های تاریخ "خدا" می بینم و نه جایگاه مارادونا و زیدان رو غیر قابل دسترسی.

من هم با شما موافقم، مسی در حال حاضر به خوبی "مارادونا در فرم ایده آل" نیست و باهاش هم خیلی فاصله داره، ولی وقتی مسی هنوز 10-12 سال دیگه از عمر فوتبالش باقی مونده درباره آینده اش نظر نمی دم، میگم باید صبر کرد و دید چکار می کنه ! این همه فرصت برای پیشرفت برای پر کردن چنین فاصله ای کافیه! اگه مسی الان 30 سالش بود که این رو نمی گفتم.

اینکه الان یکی بیاد و بگه مسی بهترین بازیکن تاریخه کاملا بی پایه و اساسه ... ولی اینکه یک نفر احتمال اینکه مسی در آینده به این عنوان برسه رو هم صفر بدونه، باز هم به همون اندازه بی پایه و اساسه.

شما خودت هم می گی مسی پتانسیلش رو داره، و کاملا هم مشخصه کار سختی هست..، اینکه بگیم مسی اصلا در حد زیدان نیست چون زیدان تا آخرین روزش پیشرفت کرد واقعا خنده داره، مثل اینه که توی یک مسابقه تیر اندازی به یک نفر (زیدان) 14 تا تیر بدیم و شش تای اول رو اوت بزنه و 8 تای آخر رو دقیقا وسط هدف، به نفر بعد (مسی) هم 14 تا بدیم و وقتی چهار تای اول رو حتی بهتر از نفر قبلی هم زد، بگیم اون بهتره چون تا آخرش همه رو زد !

چیزی که تا حالا از مسی دیدیم اینه که سال به سال پیشرفت خیلی خوبی داشته (کافیه مسی حالا رو با مسی 2006 مقایسه کنید) و این پیشرفت مداوم بوده ، مسی اگه این روال پیشرفت مداوم رو حفظ کنه به نظر من می تونه حتی بالاتر از مارادونا هم بایسته . باید صبر کنیم و ببینیم حفظ می کنه یا نه ؛ نه اینکه فرض کنیم مسی تا آخر دوران فوتبالش همین می مونه که الان هست.

امیدوارم متوجه منظورم (اشتباه بودن این مقایسه ها) شده باشید.
    دوست عزیز! حرف خنده داری میزنیدا، شما تعصب سر مسی داره ازت میریزه! بعد میگی تعصب ندارم!

وقتی اینجوری حرف میزنی، کاملا مشخص هست:

جام جهانی 2006 (18 سالگی): در جام جهانی حضور داشت، با اینکه بازیکن ذخیره بود ولی هم گل زد و هم پاس گل داد.
    جام جهانی 2010 (22 سالگی): خواهیم دید !
    جام جهانی 2014 (26 سالگی): خواهیم دید !
    جام جهانی 2018 (30 سالگی): خواهیم دید !
    جام جهانی 2022 (34 سالگی): خواهیم دید !
    مثال تیراندازیت هم که آخرش بود. خیلی از بازیکنا اومدن سریع به اوج رسیدن و به همون سرعت هم افت کردن! اما شما یه جور حرف میزنی که انگار از آینده اومدی و شک نداری مسی از نهایت پتانسیلش استفاده میکنه!!!

به نظر من همون رونالدینیو، اگه افت نمیکرد، 100 برابر مسی بود. اما دیدیم که چی شد!

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض سلام

شما شک نکن..!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز! حرف خنده داری میزنیدا، شما تعصب سر مسی داره ازت میریزه! بعد میگی تعصب ندارم!
    دوست من، فکر می کنم شما تعصب خاص "آنتی مسی" داشته باشید. احیانا طرفدار رئال نیستید؟ [شوخی]

وقتی اینجوری حرف میزنی، کاملا مشخص هست:
    اگه جایی گفتم "خواهیم دید" ، به قصد طعنه زدن و کنایه نبوده ... واقعا به معنی بوده که باید صبر کنیم و ببینیم و بعد نظر بدیم (چه مثبت، چه منفی) . شما که این "خواهیم دید" خیلی چشمتون رو گرفته احتمالا این جمله ها رو هم در پست های قبلی من دیدید:

دوستان صبر کنید مسی به اندازه اونها بازی کنه، بعد مقایسه کنید آیا بهتر بوده یا نه ! از الان تحت هیچ شرایطی نمیشه گفت آیا مسی نسبت به اونها بازیکن بهتری بوده (خواهد بود..) یا خیر !

ببخشید طولانی شد، قصد من این نبود که ارزش بازیکن هایی مثل زیدان و مارادونا رو پایین بیارم یا بگم مسی از اونها بهتره، همونطور که گفتم باید صبر کرد و دید مسی در آینده چه می کنه.

برای اینکه ببینیم بهترین بازیکن تاریخ بوده یا خیر، مسلما چند بازی و چند فصل جوابگو نیست. بهترین بازیکن تاریخ باید همیشه بهترین باشه و باید کل دوران فوتبال یک بازیکن رو دید که فعلا در مورد مسی امکان پذیر نیست.

ولی وقتی مسی هنوز 10-12 سال دیگه از عمر فوتبالش باقی مونده درباره آینده اش نظر نمی دم، میگم باید صبر کرد و دید چکار می کنه !

کافیه به جای پیدا کردن یک کلمه توی چندین خط نوشته های من مضمون کلی نوشته ها رو بخونید! شما احتمالا چون نسبت به مسی تعصب منفی دارید صحبت های بی طرف من رو تعصب می بینید.

مثال تیراندازیت هم که آخرش بود. خیلی از بازیکنا اومدن سریع به اوج رسیدن و به همون سرعت هم افت کردن! اما شما یه جور حرف میزنی که انگار از آینده اومدی و شک نداری مسی از نهایت پتانسیلش استفاده میکنه!!!
    بله درسته، یکی دیگه از دلایلی که من مرتب میگم باید صبر کنیم همینه ... کسی آینده رو ندیده شاید مسی هم افت کرد، شاید هم همینطور پیشرفتش رو ادامه داد.

من مطمئن نیستم مسی حتما پیشرفت می کنه، برای همین برای بار n ام میگم باید صبر کنیم و ببینیم، شما به این می گید تعصب، نکنه شما خبر دارید مسی افت می کنه ؟

به نظر من همون رونالدینیو، اگه افت نمیکرد، 100 برابر مسی بود. اما دیدیم که چی شد!
    رونالدینیو بازیکن خیلی خوبی بود، و افتش هم ناامید کننده بود... اگه افت نمی کرد بدون شک یکی از بهترین های تاریخ می شد، این مورد هم حرف من درباره "صبر کنیم و ببینیم" رو تایید می کنه، سال 2005 هم خیلی ها رونالدینیو رو یکی از بهترین های تاریخ می دونستند ولی دیدیم که اینطور نشد. در مورد مسی هم همینطوره، شاید بشه شاید نشه... باید صبر کنیم و ببینیم. رونالدینیو پتانسیل یکی از بهترین ها بودن رو داشت ولی نشد، مسی هم پتانسیلش رو شاید بیشتر از رونالدینیو هم داره و باید دید چه می کنه.

اگه شما به این میگید تعصب، من حرفی ندارم !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست من، فکر می کنم شما تعصب خاص "آنتی مسی" داشته باشید. احیانا طرفدار رئال نیستید؟ [شوخی]

اگه جایی گفتم "خواهیم دید" ، به قصد طعنه زدن و کنایه نبوده ... واقعا به معنی بوده که باید صبر کنیم و ببینیم و بعد نظر بدیم (چه مثبت، چه منفی) . شما که این "خواهیم دید" خیلی چشمتون رو گرفته احتمالا این جمله ها رو هم در پست های قبلی من دیدید:

دوستان صبر کنید مسی به اندازه اونها بازی کنه، بعد مقایسه کنید آیا بهتر بوده یا نه ! از الان تحت هیچ شرایطی نمیشه گفت آیا مسی نسبت به اونها بازیکن بهتری بوده (خواهد بود..) یا خیر !

ببخشید طولانی شد، قصد من این نبود که ارزش بازیکن هایی مثل زیدان و مارادونا رو پایین بیارم یا بگم مسی از اونها بهتره، همونطور که گفتم باید صبر کرد و دید مسی در آینده چه می کنه.

برای اینکه ببینیم بهترین بازیکن تاریخ بوده یا خیر، مسلما چند بازی و چند فصل جوابگو نیست. بهترین بازیکن تاریخ باید همیشه بهترین باشه و باید کل دوران فوتبال یک بازیکن رو دید که فعلا در مورد مسی امکان پذیر نیست.

ولی وقتی مسی هنوز 10-12 سال دیگه از عمر فوتبالش باقی مونده درباره آینده اش نظر نمی دم، میگم باید صبر کرد و دید چکار می کنه !

کافیه به جای پیدا کردن یک کلمه توی چندین خط نوشته های من مضمون کلی نوشته ها رو بخونید! شما احتمالا چون نسبت به مسی تعصب منفی دارید صحبت های بی طرف من رو تعصب می بینید.

بله درسته، یکی دیگه از دلایلی که من مرتب میگم باید صبر کنیم همینه ... کسی آینده رو ندیده شاید مسی هم افت کرد، شاید هم همینطور پیشرفتش رو ادامه داد.

من مطمئن نیستم مسی حتما پیشرفت می کنه، برای همین برای بار n ام میگم باید صبر کنیم و ببینیم، شما به این می گید تعصب، نکنه شما خبر دارید مسی افت می کنه ؟

رونالدینیو بازیکن خیلی خوبی بود، و افتش هم ناامید کننده بود... اگه افت نمی کرد بدون شک یکی از بهترین های تاریخ می شد، این مورد هم حرف من درباره "صبر کنیم و ببینیم" رو تایید می کنه، سال 2005 هم خیلی ها رونالدینیو رو یکی از بهترین های تاریخ می دونستند ولی دیدیم که اینطور نشد. در مورد مسی هم همینطوره، شاید بشه شاید نشه... باید صبر کنیم و ببینیم. رونالدینیو پتانسیل یکی از بهترین ها بودن رو داشت ولی نشد، مسی هم پتانسیلش رو شاید بیشتر از رونالدینیو هم داره و باید دید چه می کنه.

اگه شما به این میگید تعصب، من حرفی ندارم !
    خوب من رد نمیکنم که طرفدار رئال هستم و از هرچی بازیکن بارسایی هست متنفرم

اما عدالت رو هم حفظ میکنم! اگه میخواستم آنتی مسی باشم، تا الان 10 بار اسم رونالدو رو می آوردم و اونو با مسی مقایسه میکردم! من مسی رو خارج از پیراهن بارسا مقایسه کردم.

انصافا این پستتون هم خارج از هرگونه تعصب بود، نه مثل قبلیا

فکر کنم بحث در این باره هم کافی باشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •