تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 10 از 49 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چلسی که اصلا امسال خرید نداشت فقط ژیرکوف رو خرید
    بله... به خاطر این خرید نکرده که که وقتی داشت با بازیکناش مد نظرش مذاکرات نهایی رو می کرد، فیفا واسه 2 سال از خرید محرومش کرد... و الا الان چلسی پر از ستاره بود... ضمنا امسال چلسی قبل از محرومیت 4 تا خرید داشت که از بین اونا ژیرکوف و استوریج تقریبا نام آشنا بودند... همین آبراموویچ واسه ژیرکوف 18میلیون پوند داده...

کلا این دو سه سال اخیر خیلی بازیکن نخریده ولی منچستر برعکس حداقل 2 برابر چلسی خرج بازیکن کرده. هر سال این همه خرج می کنید بعد می گید هیچی خرج نکردین. تازه با این حال هم فرگوسن از نقل و انتقالات راضی نیست!
    فرگوسن باید از مالک باشگاه بدهکارش راضی باشه یا چلسی از مالک پولدارش که از سال 2003 که اومده تا همین سال 2009 که آخرین فصل نقل و انتقال بازیکن برای چلسی بود بیش از 310 میلیو پوند بازیکن خریده... (شک نکن عددی که گفتم رو از خودم در نیاوردم!) چلسی بازیکنایی مثل مایکلله، داف، کاروالیو، دروگبا، فررا، روبن، اسین، شوشنکو، بالاک، اشلی کول، بلتی، دکو، آنلکا و... رو جذب کرد و با جذب شوشنکو با قیمت 31 میلیون پوند، از سال 2006 تا 2008، دو سال رکورد دار فصل نقل و انتقلالات بازیکن در جزیره شد... و جالبه، در زمان فعلی در ترکیب اصلی و حتی ذخیره های تیمتون یک بازیکن ندارید که ثمره تیم جوانان باشگاهتون باشه...
    این هم که میگید تو دو سه سال اخیر چلسی خیلی بازیکن نخریده، به دلیل اینه که از سال 2008 به اینور کلا چلسی 1 بار قهرمان جام حذفی شده و یه بار هم رسیده به فینال لیگ قهرمانان. قطعا هر تیمی با وجود ناکامی زیاد دچار مشکلات مالی میشه و سعی می کنه در امر خریدن بازیکن محطاط باشه... حتی اگه مالک اون باشگاه آبراموویچ باشه...
    ضمنا من با خرید مخالف نیستم... حتی دوست دارم منچستر که تیم مورد علاقه منه، بره گرون ترین بازیکن دنیا رو بخره... هیچ وقت هم نیومدم بگم منکر بشم که منچستر اصلا پول خرج بازیکن نکرده...
    همین امسال هم بازیکنانی مثل سیلوا و ویا و آگئرو و ... رو می خواستین با قیمت نجومی بخرید که نتوستید بخرید
    ما نتونستیم بخریم... شما که از طرف فیفا ممنوع الخرید شدید چرا میخواین آگوئرو بخرین؟ خبر پایین که از وبلاگ هواداراتون هست رو بخون (هر چند شاید فیک نیوز باشه...)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قربون همتون
    یاعلی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله... به خاطر این خرید نکرده که که وقتی داشت با بازیکناش مد نظرش مذاکرات نهایی رو می کرد، فیفا واسه 2 سال از خرید محرومش کرد... و الا الان چلسی پر از ستاره بود... ضمنا امسال چلسی قبل از محرومیت 4 تا خرید داشت که از بین اونا ژیرکوف و استوریج تقریبا نام آشنا بودند... همین آبراموویچ واسه ژیرکوف 18میلیون پوند داده...
    اون موقع که فصل نقل و انتقالات تابستانی بودش چلسی هنوز محروم نشده بود. چند وقت بعد از اون چلسی محروم شد. بعدش من شنیدم که منچستر همه پولی که بابت رونالدو گرفته بود امسال خرج بازیکن جدید کرده.یعنی سه برابر چلسی امسال خرج کردین
    فرگوسن باید از مالک باشگاه بدهکارش راضی باشه یا چلسی از مالک پولدارش که از سال 2003 که اومده تا همین سال 2009 که آخرین فصل نقل و انتقال بازیکن برای چلسی بود بیش از 310 میلیو پوند بازیکن خریده... (شک نکن عددی که گفتم رو از خودم در نیاوردم!) چلسی بازیکنایی مثل مایکلله، داف، کاروالیو، دروگبا، فررا، روبن، اسین، شوشنکو، بالاک، اشلی کول، بلتی، دکو، آنلکا و... رو جذب کرد و با جذب شوشنکو با قیمت 31 میلیون پوند، از سال 2006 تا 2008، دو سال رکورد دار فصل نقل و انتقلالات بازیکن در جزیره شد....
    اولا خودت داری میگی از فصل 2003 به بعد یعنی حدود 7 سال. شاید این مبلغ برای 7 سال زیاد نباشه. بعضی تیم های دیگه توی دو فصل همین مقدار برای خرید بازیکن خرج می کنن. به نظرم به جز شوچنکو بقیه اونا با قیمت خوب خریده شدن. حالا من مثل شما حافظه ندارم ولی یه سری بازیکن میگم که شما توی این چند ساله خریدین که قیمت های اون در مجموع بیشتر از خرید های چلسی هستش(تازه اینا همه خریدهای از سال 2003 به اینور نیستش):
    برباتوف-توز-والنسیا-کریک-هارگریوز-اورا-ون در سار-نانی-رونی-ویدیچ-پارک
    بازیکن دیگه هم هستن که همه رو در مجموع بگم از خرجهایی که چلسی کرده بالا میزنه.
    در زمان فعلی در ترکیب اصلی و حتی ذخیره های تیمتون یک بازیکن ندارید که ثمره تیم جوانان باشگاهتون باشه...
    شما مثلا الان چند بازیکن دارید که ثمره تیم جوانان باشن؟؟؟ نکنه مثلا رونی و فردیناند و ویدیچ و ... رو میگین که از تیم جوانان اومدن چلسی هم همون طور که بازیکن بزرگ میخره بازیکن هم ساخته مثل جو کول. همین طور یه سری بازیکن توی چلسی به بازیکن بزرگ تبدیل شدن مثل تری و لمپارد و دروگبا و چک و روبن و داف و ... مثلا لمپارد توی وستهام یه بازیکن متوسط بود ولی وقتی به چلسی اومد به یک فوق ستاره تبدیل شد.پس نمیشه گفت مثلا منچستر خیلی تیم جوانان عالی داره. شما بازیکنان زیر 20 سال رو بهشون مثلا 20 میلیون پوند میدین بعد میگین این بازیکن برای تیم جوانانتون هستش در صورتی که اصلا این معنی نمیده که بازیکنی برای تیم جوانان هست این قدر پول بهش بدین بعد تازه از همون اول هم برای تیم بزرگسالان بازی کنه.
    ما نتونستیم بخریم... شما که از طرف فیفا ممنوع الخرید شدید چرا میخواین آگوئرو بخرین؟ خبر پایین که از وبلاگ هواداراتون هست رو بخون (هر چند شاید فیک نیوز باشه...)
    برای اینکه مثل تیم شما یه گله بازیکن نداشتیم که اگر مثلا 10 تا بازیکن مصدوم شدش جایگزین های زیادی جای اون باشن. در ضمن قیمت هایی که شما برای بازیکنانی مثل آگئرو و ویا و سیلوا می خواستین بدین قیمتهای نجومی بودش که تازه با اون قیمت ها نتونستین اونارو بخرین. تازه من می دونم که شما مثلا بازیکنی مثل سیلوا رو می خرید بعد میگین ما اونو ساختیم در صورتی که سیلوا الان یکی از بهترین بازیکن های اسپانیا هستش و واقعا یه بازیکن تاپ هستش ولی شما کلا دوست دارید هر بازیکنی رو بگید که الکی خودتون ساختین.

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

چرا فقط شما از بارسا زلاتان و آنری رو می بینید. مسی و اینسیتا و ژآوی و پویول و... هم حتما از تیمهای دیگه اومده نه؟
    در مورد خریدهای نجومی بارسا به نظرم بیشتر به خاطر چشم و هم چشمی هستش و به خاطر رقابتی که با رئال داره این کارو کرد وگرنه برای زلاتان همچنین قیمتی نمی داد و همون اتوئو سر می کرد. هر چه اگه زلاتان جا بیفته یه بازیکن استثنایی هست و حتی از رونی هم بهتر هستش.
    جالبه..درباره یه تیم حرفه ای مثل بارسا و رئال از چشم و هم چشمی صحبت میکنین...این باشگاهایی که این همه پول خرج میکنن با هزار جور برنامه وارد مذاکره با این و اون میشن تا یه بازیکن بخرن..دوست عزیز..ما داریم درباره فوتبال و تاکتیک و تیم داری بحث میکنیم..نه درباره بحث های خاله زنکی..
    وانسیا یعنی بازیکن معروفی نبودش!!! اگه اینجوری بود چه جوری خیلی تیم ها از جمله رئال حاظر بودن براش قیمت بالا بدن. قبول کنید که این بازیکنو شما توی اوج خریدین.
    بعد شما فکر کنم روی زلاتان و آنری قفل شدین. هر چی میشه این دو تا رو میگین. یعنی توز و برباتوف مثلا بازیکنانی بزرگی نیستن که شما توی اوج اونارو خریدین. حتما اینارو هم شما ساختین. تازه اگه شما به فکر بازیکن سازی هستین چرا دنبال بازیکنانی بزرگی مثل سیلوا- ویا-آگئرو و ... هستین؟
    در ضمن هیچ وقت خودتون رو با آرسنال مقایسه نکنید. پولی که شما یه سال برای بازیکن خرج می کنید اندازه 5 سال آرسنال هستش.
    بودن ولی نه به اندازه برباتوف و آنری....دوست عزیز بازیکنایی که من یو ساخته الان همشون از بهترینای دنیان تو پست خودشون...اورا،ویدیچ،فردینا د،کریس،رونی،نانی،گیگز،او نز هم جدیدا...من یو توی ساختن بازیکن هم کیفیت داره و هم کمیت..ولی یه تیم مثل آرسنال فقط کمیت و بارسلون فقط کیفیت داره..هر وقت تونستین این تعداد بازیکن رو با این کیفیت بسازین ادعا کنید..قبول کنید که فعلا به پای من یو ،هیچ تیمی تو بازیکن سازی نمیرسه..این حرفت که میگی تیمی مثل بارسا بیشتر بازیکن هاش رو خودش ساخته خیلی زور داره...حداقل در مقایسه با من یو نمیشه گفت!
    اولا چه فرق می کنه از چه لیگی بازیکن بگیرن. بعدم منچستر که اکثر بازیکنانشو از لیگ انگلیس می گیره تازه یه جوری قیمت برای بازیکن میده که تیمهای دیگه نتونن اصلا اون بازیکن رو بخرن. تازه یه سری بازیکن هم مثل ماچدا به صورت غیر قانونی می خرید
    من یو خیلی کمتر از بارسا دنبال ستاره میگرده..تو این چند سال هم از خریداش نشون داده..مثلا همین بنزما رو گلیزر،مالک من یو به فرگوسن گفته بوده که هر مبلغی بخواد واسش میده،ولی فرگوسن گفته بود که این بازیکن بیشتر از 30 ملیون نمیارزه..که آخر هم رئال حدود 45 تا خریدش..این نشون میده که فرگوسن کاملا با برنامه بازیکن میخره و بی جهت و از چشم و هم چشمی پول خرج نمیکنه..
    پرسینگ از جلو توسط یک تیم تهاجمی قدرتمند از کی تا حالا شده تاکتیک منفی؟ اگر بارسلونا پرس شدید نکنه که به معنای عمدا اجازه دادن به حریف برای پیشروی و برنامه ریزی بارسا روی ضد حمله و بازی دفاعی هست. این پرسینگ دقیقا مخالف منفی هست. به عنوان نمونه پرسینگ منچستر چند دقیقه اول در فینال قهرمانان و رئال مادرید نیمه اول الکلاسیکو بود که باعث ارائه اون بازی تهاجمی در اون بازه زمانی شد. مگر اینکه در منطق شما کلا بازی تهاجمی, منفی باشه.

جمله اولتون که تحسین بارساست و جمله آخرتون هم اگه صحت داشته باشه نقد منچستره. شما به عنوان هوادار منچستر شاید بهتر باشه وارد بحث فنی نشید. حداقل بخاطر منچستر.
    پرسینگ تاکتیک منفی نیست...ولی بازی زیبا رو که اتفاقا بارسا توش خیلی ادعا داره خراب میکنه....بارسا اگه دنبال بازی زیباست بازی تیم حریف رو خراب نمیکنه با پرسینگ..پرسینگ با بازی تهاجمی تیم خودی کاری نداره..پرسینگ برای تخریب بازی سازی از دفاع برای تیم حریفه..شما یه کم اطلاعت فوتبالیتو بیشتر کن تا بتونی جمله های منو حداقل درست نقد کنی..وقتی تو تاکتیک تیمتو بر پایه پرسینگ میزاری یعنی تاکتیک اصلیت خراب کردن تاکتیک حریفه..یعنی خودت برنامه اصلی واسه این بازی نداری و اکثر تیم ها برای مقابله با یه غول تاکتیک مثل فرگوسن مجبور میشن اینکارو بکنن...ولی من یو به خاطر این پرسینگ نمیکنه که خودش تاکتیکاش وحشتناکه و نیازی به تخریب تاکتیک حریف نداره...پس این نقد من یو نیست و تحسینشه!!
    اگه هم من یو پرسینگ نمیکنه چون میدونه که زورشو داره که با تیم مقابل از طریق تاکتیک زیبا مبارزه کنه و بازی ر بی ریخت نکنه...همینه که با ثبات ترین تیم دنیاست..اینو که نمیتونی رد کنی!!
    جان؟ دیگه مطمئن شدم شما راجع به بازی هایی صحبت می کنید که اصلا ندیدید. مخصوصا برگشت در الترافورد
    نه..مثل اینکه شما اصلا بازی های 2 فصل پیش رو دنبال نمیکردین...توی اون بازیا بارسا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت...4 بار هم وارد محوطه نشدید.. با پرسینگ سعی میکرد نذاره من یو بازیشو درست پی بگیره...همون طور که بالا توضیح دادم...
    ولی شما کلا دوست دارید هر بازیکنی رو بگید که الکی خودتون ساختین.
    خواهشا شما بفرما بگو از بین ویدیچ و اورا و رونی و فردیناند و کریس رونالدو و نانی و اندرسون و رافائل کدومشون رو الکی ساختیم؟؟کدومشون تو باشگاه قبلیشون حتی نصف این بازی رو میکردن؟؟اسم ویدیچ و اورا و کریس و نانی به گوشت خورده بود؟؟شاید رونی و فردیناند کمی اسم داشتن ولی تو من یو به این بازی رسیدن..یعنی مثلا فردیناند بعد از 5 سال که تو من یو بود تونست 2 سال پیاپی تو تیم سال فیفا باشه...یا این رونی با رونی سال 2005 قابل مقایسس؟
    Last edited by majid_potter7; 24-03-2010 at 18:19.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بودن ولی نه به اندازه برباتوف و آنری....دوست عزیز بازیکنایی که من یو ساخته الان همشون از بهترینای دنیان تو پست خودشون...اورا،ویدیچ،فردینا �د،کریس،رونی،نانی،گیگز،ا � �نز هم جدیدا...من یو توی ساختن بازیکن هم کیفیت داره و هم کمیت..ولی یه تیم مثل آرسنال فقط کمیت و بارسلون فقط کیفیت داره..هر وقت تونستین این تعداد بازیکن رو با این کیفیت بسازین ادعا کنید..قبول کنید که فعلا به پای من یو ،هیچ تیمی تو بازیکن سازی نمیرسه..این حرفت که میگی تیمی مثل بارسا بیشتر بازیکن هاش رو خودش ساخته خیلی زور داره...حداقل در مقایسه با من یو نمیشه گفت!
    شما بازیکنی های خیلی خوب رو می خرید بعد میگید که ما اونارو ساختیم. عجبا! آخه دیگه این تابلو هستش که بازیکنانی مثل مسی و اینسیتا و پویول و ژاوی و والدس و بوسکتز و پدرو و بویان و ... از تیم جوانان بارسا اومدن ولی بازیکنانی منچستر اکثرشون ستاره بودن که شما اونراو از تیمهای دیگه خریدیدن.
    اگه هم من یو پرسینگ نمیکنه چون میدونه که زورشو داره که با تیم مقابل از طریق تاکتیک زیبا مبارزه کنه و بازی ر بی ریخت نکنه...همینه که با ثبات ترین تیم دنیاست..اینو که نمیتونی رد کنی!!
    البته منچستر به جای پرسینگ تاکتیک ساق زنی و تکل دو پا رفتن توی بازیکن حریف رو انجام میده! در ضمن واقعا این حرف که شما میگی پرسینگ تاکتیک منفی نیست...ولی بازی زیبا رو که اتفاقا بارسا توش خیلی ادعا داره خراب میکنه. واقعا مسخرست. یعنی مثلا بارسا اینکارو نکنه بعد بذاره راحت تیمهای دیگه بتونن حمله کنن و گل بزنن. میشه شما تاکتیکهای مورد نظر خوتون رو برای بارسا بگید تا اونا استفاده کنن؟
    نه..مثل اینکه شما اصلا بازی های 2 فصل پیش رو دنبال نمیکردین...توی اون بازیا بارسا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت...4 بار هم وارد محوطه نشدید.. با پرسینگ سعی میکرد نذاره من یو بازیشو درست پی بگیره...همون طور که بالا توضیح دادم...
    مثل اینکه شما اون بازیو ندیدی. اون بازی منچستر توی خونه خودش حتی اکثر بازی داشت دفاع می کرد و مسی توی اون بازی کل تیمتون رو به هم ریخته بود و حتی تاکتیک مصدوم کردن اون هم جواب ندادش. اون بازی شما فقط یه گل زدین که اونم شانسی افتاد جلوی پای یه بازیکنتون وگرنه اون بازی بارسا کل بازی دستش بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما بازیکنی های خیلی خوب رو می خرید بعد میگید که ما اونارو ساختیم. عجبا! آخه دیگه این تابلو هستش که بازیکنانی مثل مسی و اینسیتا و پویول و ژاوی و والدس و بوسکتز و پدرو و بویان و ... از تیم جوانان بارسا اومدن ولی بازیکنانی منچستر اکثرشون ستاره بودن که شما اونراو از تیمهای دیگه خریدیدن.
    مثلا؟
    جواب این سوالمم ندادی..:
    خواهشا شما بفرما بگو از بین ویدیچ و اورا و رونی و فردیناند و کریس رونالدو و نانی و اندرسون و رافائل کدومشون رو الکی ساختیم؟؟کدومشون تو باشگاه قبلیشون حتی نصف این بازی رو میکردن؟؟اسم ویدیچ و اورا و کریس و نانی به گوشت خورده بود؟؟شاید رونی و فردیناند کمی اسم داشتن ولی تو من یو به این بازی رسیدن..یعنی مثلا فردیناند بعد از 5 سال که تو من یو بود تونست 2 سال پیاپی تو تیم سال فیفا باشه...یا این رونی با رونی سال 2005 قابل مقایسس؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته منچستر به جای پرسینگ تاکتیک ساق زنی و تکل دو پا رفتن توی بازیکن حریف رو انجام میده! در ضمن واقعا این حرف که شما میگی پرسینگ تاکتیک منفی نیست...ولی بازی زیبا رو که اتفاقا بارسا توش خیلی ادعا داره خراب میکنه. واقعا مسخرست. یعنی مثلا بارسا اینکارو نکنه بعد بذاره راحت تیمهای دیگه بتونن حمله کنن و گل بزنن. میشه شما تاکتیکهای مورد نظر خوتون رو برای بارسا بگید تا اونا استفاده کنن؟
    شما خهیلی زرنگ تشریف دارین..یه تیکه حرف منو برمیداری نقل قول میکنی؟؟من کل اون پاراگراف درباره پرسینگ توضیح دادم...اینکه بارسا پرسینگ میکنه به خاطر اینه که نمیتونه بازی رو دست بگیره تا تاکتیک خودشو اجرا کنه و مجبوره تاکتیک حریفو به هم بریزه ...پس چرا من یو پرسینگ نمیکنه؟؟؟چون خودش حاکم بازیه و بقیه میان که جلوی تاکتیکش کم نیارن،نه اینکه جلوش تاکتیک و برنامه رو کنن..
    مثل اینکه شما اون بازیو ندیدی. اون بازی منچستر توی خونه خودش حتی اکثر بازی داشت دفاع می کرد و مسی توی اون بازی کل تیمتون رو به هم ریخته بود و حتی تاکتیک مصدوم کردن اون هم جواب ندادش. اون بازی شما فقط یه گل زدین که اونم شانسی افتاد جلوی پای یه بازیکنتون وگرنه اون بازی بارسا کل بازی دستش بود
    گل از 35 متری شانسی زدیم؟؟خب چرا خودتون گل نزدین؟؟اصلا همون شانسی رو چرا نزدین؟؟بارسا خونه خودش خیلی بهتر از اولدترافورد بازی کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثلا؟
    برباتوف- توز- والنسیا- ون در سار- پارک - فردیناند - رونی و...
    این بازیکنان اینجوری نبودن که مثلا یه بازیکن معمولی بودن بعد شما اونارو تبدیل به یک بازیکن خیلی خوبی کردین. ویدیچ و اورا و رونی و فردیناند رو من قبل از اینکه منچستر باید قشنگ می شناختم بازیکن خیلی خوبی بودن. بالاخره بازیکن پیشرفت می کنه این بازیکنان مثلا الان یه تیم دیگه می رفتن پیشرفت نمی کردن؟ مثلا رونالدو قبل از اینکه منچستر بره لیورپول هم می خواستش اگه می رفت اون جا هم در این حد می شدش در نتیجه میشه گفت استعدادهای تیمهای دیگه رو می خرید به اسم خودتون تموم می کنید. نمونش همین ماچدا که به طور واضح از تیم جوانان لاتزیو اونو دزدیدین

شما خهیلی زرنگ تشریف دارین..یه تیکه حرف منو برمیداری نقل قول میکنی؟؟من کل اون پاراگراف درباره پرسینگ توضیح دادم...اینکه بارسا پرسینگ میکنه به خاطر اینه که نمیتونه بازی رو دست بگیره تا تاکتیک خودشو اجرا کنه و مجبوره تاکتیک حریفو به هم بریزه ...پس چرا من یو پرسینگ نمیکنه؟؟؟چون خودش حاکم بازیه و بقیه میان که جلوی تاکتیکش کم نیارن،نه اینکه جلوش تاکتیک و برنامه رو کنن..
    بالاخره پرسینگ بکنه خیلی بهتره از این هست که بازی خشن و فیزیکی بازی کنه و بازیکن تکنیکی حریف رو تخریب کنه. بارسلونا حداقل هم کار هجومی خوب انجام میده و هم دفاع خوب انجام میده ولی شما چی فقط متکی به بازی فیزیکی و ضد حمله هستین.

گل از 35 متری شانسی زدیم؟؟خب چرا خودتون گل نزدین؟؟اصلا همون شانسی رو چرا نزدین؟؟بارسا خونه خودش خیلی بهتر از اولدترافورد بازی کرد
    به خاطر بازی تخریب و خشنی که شما انجام دادین. شما همش توی دفاع بودین با اینکه توی زمین خودتون بازی می کردین.بارسا موقعیت های خیلی بیشتری هم در مجموع اون دو بازی داشتش.
    Last edited by vahidgame; 24-03-2010 at 19:54.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

برباتوف- توز- والنسیا- ون در سار- پارک و فردیناند و رونی و...
    رونی و فردیناند قبل از اینکه بیان منچستر اینطوری بودن؟؟نصف اینم نبودن..منچستر باعث غول شدنشون شده..
    این بازیکنان اینجوری نبودن که مثلا یه بازیکن معمولی بودن بعد شما اونارو تبدیل به یک بازیکن خیلی خوبی کردین. ویدیچ و اورا و رونی و فردیناند رو من قبل از اینکه منچستر باید قشنگ می شناختم بازیکن خیلی خوبی بودن. بالاخره بازیکن پیشرفت می کنه این بازیکنان مثلا الان یه تیم دیگه می رفتن پیشرفت نمی کردن؟ مثلا رونالدو قبل از اینکه منچستر بره لیورپول هم می خواستش اگه می رفت اون جا هم در این حد می شدش در نتیجه میشه گفت استعدادهای تیمهای دیگه رو می خرید به اسم خودتون تموم می کنید. نمونش همین ماچدا که به طور واضح از تیم جوانان لاتزیو اونو دزدیدین
    از این اسعدادا زیاده...چرا فقط منچجستر این همه بازیکن خوب ا این کیفیت ازش میان بیرون؟؟؟
    ویدیچ قبل از منچستر تو کدوم تیم بود که شما قشنگ میشناختیش؟؟
    ولی کریس رونالدو تو منچستر 7 سال بازی کرد که این شد بقیه این بازیکنا هم که اسم بردم همشون بیشتر از 6 سال تو منچستر بودن و کاملا میتونیم بازی خوبشونو به منچستر وابسته بدونیم...خیلی بی منطقی..نمیخوای قبول کنی که منچستر این بازیکنا رو تحویل داده...یعنی منچستر باعث پیشرفتشون شده...خیلی از استعدادا هم بودن که منچستر نتونسته بخرتشونو رفتن تیم دیگه..چرا این نشدن؟
    بالاخره پرسینگ بکنه خیلی بهتره از این هست که بازی خشن و فیزیکی بازی کنه و بازیکن تکنیکی حریف رو تخریب کنه. بارسلونا حداقل هم کار هجومی خوب انجام میده و هم دفاع خوب انجام میده ولی شما چی فقط متکی به بازی فیزیکی و ضد حمله هستین.
    جالبه...به منچستر،تیم سراسر تاکتیم،تیمی که مربی ای مثل فرگوسن داره که که کل دنیا حتی مخالفای من یو تحسینش میکنن میگی متکی به ضد حملس..؟؟با ضد حمله 3 سال تو بهترین لیگ دنیا قهرمان بودیم دیگه آره؟؟با ضد حمله 2 سال پشت سر هم فینال اروپا بودیم دیگه؟؟با ضد حمله 3 ساله که تو نیمه نهایی اروپا میایم دیگه؟؟
    Last edited by majid_potter7; 24-03-2010 at 20:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این اسعدادا زیاده...چرا فقط منچجستر این همه بازیکن خوب ا این کیفیت ازش میان بیرون؟؟؟
    ویدیچ قبل از منچستر تو کدوم تیم بود که شما قشنگ میشناختیش؟؟
    ولی کریس رونالدو تو منچستر 7 سال بازی کرد که این شد بقیه این بازیکنا هم که اسم بردم همشون بیشتر از 6 سال تو منچستر بودن و کاملا میتونیم بازی خوبشونو به منچستر وابسته بدونیم...خیلی بی منطقی..نمیخوای قبول کنی که منچستر این بازیکنا رو تحویل داده...یعنی منچستر باعث پیشرفتشون شده...خیلی از استعدادا هم بودن که منچستر نتونسته بخرتشونو رفتن تیم دیگه..چرا این نشدن؟
    درسته یه سری بازیکن درست کردین ولی شما که بی منطق تری.این بازیکنان که گفتم همشون 6 سال توی منچستر بودن توز و برباتوف و وانسیا هم حتما 6 سال تیم شما بودن و پیشرفتشون به تیم شما بستگی داشته!!! حالا مثلا فردیناند و رونی بازم میشه گفت پیشرفت زیادی کردن ولی مثلا بازیکنانی مثل توز و برباتوف و پارک و ون در سار و وانسیا و... شما در بهترین شرایط اونارو خریدین و همشون بازیکنان تاپی بودن.
    جالبه...به منچستر،تیم سراسر تاکتیم،تیمی که مربی ای مثل فرگوسن داره که که کل دنیا حتی مخالفای من یو تحسینش میکنن میگی متکی به ضد حملس..؟؟با ضد حمله 3 سال تو بهترین لیگ دنیا قهرمان بودیم دیگه آره؟؟با ضد حمله 2 سال پشت سر هم فینال اروپا بودیم دیگه؟؟با ضد حمله 3 ساله که تو نیمه نهایی اروپا میایم دیگه؟؟
    کسی نمی گه مثلا فرگوسن مربی خوبی نیست ولی شما قهرمانی های خودتون رو به جز مربی خودتون به چیزهایی مثل بازی فیزیکی و سراسر خشن و ضد حمله و همین طور داورها مدیون هستید البته چیزهایی مثل بازیکن دزدی از تیمهای دیگه(مثل ماچدا) هم تاثیر داشته...

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

دوستان من اصلا توی این بحث شرکت نمی کنم چون همتون دارید از روی تعصب حرف می زنید ولی توی این پارگراف هایی که خوندم این از همه جالب تر بود.واقعا نمی دونم از کجا امد این حرف ها.
    شما مثلا الان چند بازیکن دارید که ثمره تیم جوانان باشن؟؟؟ نکنه مثلا رونی و فردیناند و ویدیچ و ... رو میگین که از تیم جوانان اومدن چلسی هم همون طور که بازیکن بزرگ میخره بازیکن هم ساخته مثل جو کول. همین طور یه سری بازیکن توی چلسی به بازیکن بزرگ تبدیل شدن مثل تری و لمپارد و دروگبا و چک و روبن و داف و ... مثلا لمپارد توی وستهام یه بازیکن متوسط بود ولی وقتی به چلسی اومد به یک فوق ستاره تبدیل شد.پس نمیشه گفت مثلا منچستر خیلی تیم جوانان عالی داره. شما بازیکنان زیر 20 سال رو بهشون مثلا 20 میلیون پوند میدین بعد میگین این بازیکن برای تیم جوانانتون هستش در صورتی که اصلا این معنی نمیده که بازیکنی برای تیم جوانان هست این قدر پول بهش بدین بعد تازه از همون اول هم برای تیم بزرگسالان بازی کنه.
    داداش من منچستر هر سال چندتا بازیکن میاره از تیم های ب و جوانانش.مثل گیبسون.ماکدا.اونتش.و بقیه بازیکنها که همیشه حداقل تو جام حذفی یا اتحادیه بهشون بازی می رسه.
    بعد توی این چند سال کدوم بازیکن منسچتر اسم و رسم دار بوده وقتی امده تو منچستر؟رونی وقتی امد تو منسچتر 17 الی 18 سال سن بیشتر نداشت.رونالدو 18 ساله بود.ما هرچی بازیکن خریدیم تقریبا گمنام بودن.اما شما جی ؟ مهم اینکه ما ستاره های تیممون رو خودمون می سازیم کش نمی ریم از تیم های دیگه.بعد میگی چلسی بازیکن می سازه.عزیزم جو کول قبل اینکه بیاد چلسی هم واسه خودش بازیکن معروفی بود.تری از قبلش هم کاپیتان بود بازیکن خوبی هم بود.لمپارد هم اون فصل که تو وستهام بود خدایی به نظره من یکی از بهترین های لیگ بود.بعد میگی روبن و چک.بابا این حرف که دیگه خدای خندست.
    بعدم عزیزم ارسنال هم بازیکن جوان میاره اما می بینی تیم ما چه فرقی داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من اصلا توی این بحث شرکت نمی کنم چون همتون دارید از روی تعصب حرف می زنید ولی توی این پارگراف هایی که خوندم این از همه جالب تر بود.واقعا نمی دونم از کجا امد این حرف ها.

داداش من منچستر هر سال چندتا بازیکن میاره از تیم های ب و جوانانش.مثل گیبسون.ماکدا.اونتش.و بقیه بازیکنها که همیشه حداقل تو جام حذفی یا اتحادیه بهشون بازی می رسه.
    بعد توی این چند سال کدوم بازیکن منسچتر اسم و رسم دار بوده وقتی امده تو منچستر؟رونی وقتی امد تو منسچتر 17 الی 18 سال سن بیشتر نداشت.رونالدو 18 ساله بود.ما هرچی بازیکن خریدیم تقریبا گمنام بودن.اما شما جی ؟ مهم اینکه ما ستاره های تیممون رو خودمون می سازیم کش نمی ریم از تیم های دیگه.بعد میگی چلسی بازیکن می سازه.عزیزم جو کول قبل اینکه بیاد چلسی هم واسه خودش بازیکن معروفی بود.تری از قبلش هم کاپیتان بود بازیکن خوبی هم بود.لمپارد هم اون فصل که تو وستهام بود خدایی به نظره من یکی از بهترین های لیگ بود.بعد میگی روبن و چک.بابا این حرف که دیگه خدای خندست.
    بعدم عزیزم ارسنال هم بازیکن جوان میاره اما می بینی تیم ما چه فرقی داره.
    اولا که بازیکنانی مثل ماچدا که از تیم جوانان خودتون نبودش و اونو از لاتزیو به طور آشکار دزدیدین که باعث شاکی شدن باشگاه لاتزیو هم شدش.
    بعد اصلا سن بازیکن ربطی به خوب بودن بازیکن نداره. رونی همون موقع که 16 سالش بود حتی توی لیگ برتر گل زدش و جزو بهترین بازیکن لیگ بودش. بعد یه بازیکن اسم و رسم دار نیستش یه تیم هیچ وقت براش 20 میلیون پوند نمیده. چلسی هم به نظرم از نظر بازیکن سازی قوی نیست ولی این حرف که شما میگی بازیکن کش میره مسخرست. شما که خودتون استاد کش رفتن استعدادهای تیم های دیگه هستین.
    بارسلونا مثلا الان یه بازیکن رو 13 سالگی میخره ولی شما بازیکن 18 ساله به بالا می خرید که توی تیم خودشون ستاره هستن بعد میگین که خودتون اونو ساختین!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •