چلسی که اصلا امسال خرید نداشت فقط ژیرکوف رو خرید
بله... به خاطر این خرید نکرده که که وقتی داشت با بازیکناش مد نظرش مذاکرات نهایی رو می کرد، فیفا واسه 2 سال از خرید محرومش کرد... و الا الان چلسی پر از ستاره بود... ضمنا امسال چلسی قبل از محرومیت 4 تا خرید داشت که از بین اونا ژیرکوف و استوریج تقریبا نام آشنا بودند... همین آبراموویچ واسه ژیرکوف 18میلیون پوند داده...
کلا این دو سه سال اخیر خیلی بازیکن نخریده ولی منچستر برعکس حداقل 2 برابر چلسی خرج بازیکن کرده. هر سال این همه خرج می کنید بعد می گید هیچی خرج نکردین. تازه با این حال هم فرگوسن از نقل و انتقالات راضی نیست!
فرگوسن باید از مالک باشگاه بدهکارش راضی باشه یا چلسی از مالک پولدارش که از سال 2003 که اومده تا همین سال 2009 که آخرین فصل نقل و انتقال بازیکن برای چلسی بود بیش از 310 میلیو پوند بازیکن خریده...
(شک نکن عددی که گفتم رو از خودم در نیاوردم!) چلسی بازیکنایی مثل مایکلله، داف، کاروالیو، دروگبا، فررا، روبن، اسین، شوشنکو، بالاک، اشلی کول، بلتی، دکو، آنلکا و... رو جذب کرد و با جذب شوشنکو با قیمت 31 میلیون پوند، از سال 2006 تا 2008، دو سال رکورد دار فصل نقل و انتقلالات بازیکن در جزیره شد... و جالبه، در زمان فعلی در ترکیب اصلی و حتی ذخیره های تیمتون یک بازیکن ندارید که ثمره تیم جوانان باشگاهتون باشه...
این هم که میگید تو دو سه سال اخیر چلسی خیلی بازیکن نخریده، به دلیل اینه که از سال 2008 به اینور کلا چلسی 1 بار قهرمان جام حذفی شده و یه بار هم رسیده به فینال لیگ قهرمانان. قطعا هر تیمی با وجود ناکامی زیاد دچار مشکلات مالی میشه و سعی می کنه در امر خریدن بازیکن محطاط باشه... حتی اگه مالک اون باشگاه آبراموویچ باشه...
ضمنا من با خرید مخالف نیستم... حتی دوست دارم منچستر که تیم مورد علاقه منه، بره گرون ترین بازیکن دنیا رو بخره... هیچ وقت هم نیومدم بگم منکر بشم که منچستر اصلا پول خرج بازیکن نکرده...
همین امسال هم بازیکنانی مثل سیلوا و ویا و آگئرو و ... رو می خواستین با قیمت نجومی بخرید که نتوستید بخرید
ما نتونستیم بخریم... شما که از طرف فیفا ممنوع الخرید شدید چرا میخواین آگوئرو بخرین؟ خبر پایین که از وبلاگ هواداراتون هست رو بخون (هر چند شاید فیک نیوز باشه...)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربون همتون.gif)
یاعلی