من قبلا کلیر میزدم ریزشم کلا قطع شده بود ولی الان باز ریزش پیدا کرده.چه شامپویی در حال حاضر برای ریزش خوبه.موهامم خشکه.
من قبلا کلیر میزدم ریزشم کلا قطع شده بود ولی الان باز ریزش پیدا کرده.چه شامپویی در حال حاضر برای ریزش خوبه.موهامم خشکه.
مدل hairfall decrease رو می زدین؟
یه شامپوی ضد شوره خوب معرفی کنین.به غیر از شولدرز و پرژک.
سرم خارش داره و موهام هم میرزه.
تنکس
من موهام چرب بود و ریزش داشت ، شدیدا هم میخوارید شوره میزد
شامپو ضد ریزش سریتا هم به ریزش موهام هم چربی مو و هم خارش و شوره سرم کمک کرد
برای برادرم شامپو فولیکا خیلی موثر بود
البته شامپوها به هر فرد تاثیر متفاوتی داره
اما برای شوره سر معمولا شامپو کتوکونازول رو تجویز میکنن که هفته ای فقط 2 بار باید موها رو شست
نباید بیش از دو ماه هم از این شامپو استفاده کرد
البته ریزش موهای شما شاید دلیل دیگه داشته و شامپو ها تاثیری برای ریزش موی شما نداشته باشه
موفق باشید
من شامپوی Alpecin را می زنم هم ضد شوره است و هم ضدریزش.
قیمت هم 17400 تومان است.
سلام
شامپو CLEAR پیشنهاد میشه
آلپسین را تعریفشو شنیدم
ریزشتون خیلی کم شده؟
قبلا چجوری بود حالا چجوریه؟
سلام
من یه مدت هست که شامپو Clear ICE COOL استفاده میکنم اوایل وقتی استفاده میکردم روی پوست سرم خیلی احساس خنک شدن و سرما داشتم اما یه مدته که دیگه از اون خنک شدن و سرما خبری نیست!!! حالا سوالم اینکه بقیه هم همچین تجربه ای داشتن و بنظرتون علتش عادت کردن پوست سر به این شامپو هست یا کلا Clear قلابی شده و یا اون کیفیت قدیم رو نداره؟؟؟ اگه جواب مثبته یه شامپو که تاثیر همین ICE COOL رو داره معرفی کنین .. پوست و موهای سرم چربه و کمی ریزش داره
من آیس کول نمی زنم و active sport دارم
ولی اونم خنک کننده داره.
برای منم همینطوره کم شده ولی زیاد محسوس نیست
شامپو کتوکونازول طی 1 الی 2 ماه کل شوره های سر رو از بین میبره
من از شماپو فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه استفاده میکردم قیمتشم 11 یا 12 تومنه شامپو واقعا خوبی هستش
الانم که دیگه پولی نمونده ایروکس میزنم اما فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه یه چیز دیگه بود
البته این شامپو سرم ضد ريزش فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه رو هم داره که بهتر همراه شامپوش استفاده شه اما باید پولشم باشه دیگه
Last edited by Mr_100_dolari; 01-08-2012 at 20:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)