سلام پيمان عزيز من چون از هر دو مدل در حال استفاده هستم خدمتتون مطلبي رو كاملا تجربي عرض ميكنم تفاوت فاحشي نيست
شايد شايد به نظر كمي تصوير تيره تر به نظر برسه در حد خيلي كمي اگه سخت گير باشين در غير اين صورت نه
سلام پيمان عزيز من چون از هر دو مدل در حال استفاده هستم خدمتتون مطلبي رو كاملا تجربي عرض ميكنم تفاوت فاحشي نيست
شايد شايد به نظر كمي تصوير تيره تر به نظر برسه در حد خيلي كمي اگه سخت گير باشين در غير اين صورت نه
آقا منم یه کابل سونی چینی گرفتم، 2 متر 10 هزار تومن. روش نوشته واس پلی استیشنه که به سایر وسایل هم میخوره. فیشاش هم طلایی رنگه.
چطوره به نظرتون؟ هنوز HD باهاش ندیدم.
من هم مدل مشابه شما رو دارم عاليه عزيز نگران چيزي نباش واستفاده كنيد ازش
میخواسم بدونم کابلی هست که یه سرش hdmi باشه یه سرشم 6 فیش؟
منظورتون hdmi-component هست
اره موجوده تقريبا هر مدلي كه بخواين وجود داره منتها بايد ببينين بازار ايران گير مياد يا نه
استاد گرامی t_tanhayam
آیا طول کابل تو کیفیت تاثیر داره؟؟؟
مسعود جان اينطور نگو من هم مثل شما هستم
بله منتها توي متراژ پايين زياد نه ولي بالاي 5 متر كمي متفاوت ميشه قضيه به خاطر همين از hdmi repeater استفاده ميشه معمولا واسه فاصله هاي زياد
Although no maximum length for an HDMI cable is specified, signal attenuation—dependent on the cable's construction quality and conducting materials—limits usable lengths in practice.[57] HDMI 1.3 defines two cable categories: Category 1-certified cables, which have been tested at 74.5 MHz (which would include resolutions such as 720p60 and 1080i60), and Category 2-certified cables, which have been tested at 340 MHz (which would include resolutions such as 1080p60 and 2160p30).[54][58][59] Category 1 HDMI cables are to be marketed as "Standard" and Category 2 HDMI cables as "High Speed".[1] This labeling guideline for HDMI cables went into effect on October 17, 2008.[60][61] Category 1 and 2 cables can either meet the required parameter specifications for interpair skew, far-end crosstalk, attenuation, and differential impedance, or they can meet the required nonequalized/equalized eye diagram requirements.[58] A cable of about 5 meters (16 ft.) can be manufactured to Category 1 specifications easily and inexpensively by using 28 AWG (0.081 mm²) conductors.[57] With better quality construction and materials, including 24 AWG (0.205 mm²) conductors, an HDMI cable can reach lengths of up to 15 meters (49 ft.).[57] Many HDMI cables under 5 meters of length that were made before the HDMI 1.3 specification can work as Category 2 cables, but only Category 2-tested cables are guaranteed to work.[62]
دوتسان الان من بخوام بخرم باید چیا روی جعبش نوشته باشه؟
1080p و ورژن 1.3؟ همین دیگه؟
1.3b و 1.3a هم من دیدم.. کدوم جدیدتره؟
راستی یه مدل دیدم یه برجستگی روی کابلش بود و طرف گفت نویز گیره..! شما دیدیدن همچین چیزی؟ sony هم بود..
-همون ورژن كابل رو معمولا نوشتن
-در مورد اين اعداد و پسوند ها زياد خودتون رو نگران نكنيد
در واقع يك سري تست هايي ميكنند شركت هاي سازنده ونقايصي رو و همينطور امكاناتي رو اضافه ميكنند در ورژن هاي جديدتر
البته LLC كه كارش در واقع ليسانس دادن ونظارت بر اين چنين مواردي هست سعي ميكنه تا بيشتر شركت ها رو مجبور كنه كه به كبفيت وارتقاي كيفي محصولاتشون بپردازند تا دادن اعداد وارقامي كه بيشتر گيج ميكنه مشتري ها رو
با اين حال اين چدولي هست مربوط به مقايسه ورژن ها ميتونيد نگاهي بندازين:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)