یکی از اون پروانه های سبز رنگتو ول کن تا بره سمت وروجکه....در نتیجه وروجک با پروانه مشغول میشه و تو میتونی بری سمتش..... .
یکی از اون پروانه های سبز رنگتو ول کن تا بره سمت وروجکه....در نتیجه وروجک با پروانه مشغول میشه و تو میتونی بری سمتش..... .
سعید جان شما از اون پروانه ها 2 تا فعال کن که برن گیجش کنن بعد برو اون حاج خانوم رو دخلش رو بیاردرود برو بچ آقا عجب بازی زیبایی این کستلوانیا , فقط یه جاشو گیر کردم تو چپتر 5 اونا که اون وروجکه میاد تمام قدرتاتو میگیره بعد میره جلو یه غار مانند بعد موقعی که میخوایی بپری بری اونور دخلشو بیاری هی با اون جادوی قرمز رنگ پرتت میکنه پایین صدای تو مخی هم داره اعصابمو ریخته بهم , اخ اگه دستم بهش نرسه , دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم با تشکر سعید
ویرایش : مراد جان شرمنده من این پست رو دقیقا وقتی تو دادی زدمیه جورایی با هم زدیم انگار
سوتفاهم نشه از من ناراحت بشی
![]()
Last edited by mohammad_twe; 09-10-2010 at 22:04.
چطور باید پروانه ها رو ول کنم تا حالا این کارو نکردم راهنمایی کنید ممنون میشم![]()
بالای صفحه سمت چپ خنجرها(dagger ) رو که می بینی ......اگه بالا پایین کنی اونو(با دکمه جهات اربعه) به پروانه سبز برمیخوری....وقتی ایکن اونو دیدی......دکمه B رو بزن...... .
دوستان من دوباره یه جا دیگه گیر کردم.
همون طور که تو عکی میبینید من نور قرمز رنگ رو انداختم روی در و در رو باز کردم :
وقتی رفتم داخل در چند تا دشمن اومد که اونارو کشتم و دیگه هیچ راهی نیست نمیدونم باید اینجا چکار کنم :
(ببخشید که عکس ها زیاد واضح نیستن)
راستی بیشتر بازی رو رفتم یا نه ؟
جاهای خیلی سخت مونده یا نه ؟
ممنون.
بازی دیروز به دستم رسید
گفتنی ها رو دوستان گفتن
یک مقدار از اول بازی رو بازی کردم
گرافیک خیلی عالی داره بازی اما یک جورایی انگار fps رو limit کردن چون یک سنگینی خاصی تو بازی دیده میشه به خصوص مواقع درگیری
داستان خیلی قوی هم داره و gameplay بازی هم با این که مشابه بازی های این سبک کار شده اما باز هم جذاب کار شده
مسعود جان
شما RB رو بزن اتیشی که شدی LT رو نگه دار و با RS زود اول به چپ و بعد به بالا , بعد راست , بعد هم پایین بیا !
از اون قسمت پایین که پررنگ هست برو
با تشکر از کاربر halflife g و mohammad_twe مشکلم حل شد خدایش عجب بازیه شاخیه الان تو قلعه خون اشامام خیلی مرگه این بازی به همه دوستان پیشنهاد میشه صد در صد این بازی رو بازی کنید در غیر این صورت نصف زندگیتون بر فناست![]()
این دو تا تیکه هایی که تو عکس مشخص کردم رو از کجا باید پیداشون کنم ؟
![]()
دادا مسعود یه خورده بگردی بد نیستااین دو تا تیکه هایی که تو عکس مشخص کردم رو از کجا باید پیداشون کنم ؟![]()
باید بری از 2 تا از اون اسکلتا که میرن تو تابوت بگیریشون ! از روی دسته مجسمه بپر اونور بعد دیگه معلوم میشه چی به چیه ! البته فکر کنم یکیش هم افتاده روی زمین همین اطراف که هستی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)