تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 39 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 389

نام تاپيک: بررسی پلاسماهای 2010 پاناسونیک از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

مدلای متوسط و ارزون 6 ماه بعد میاد مثل g20 ولی مدلای گرونش 1 سال بعد.
    پس من که حدود 1ماه دیگه میخوام tv بگیرم منتظر vt-20 نباشم؟چون ممکنه تا 1سال دیگه تو ایران نیاد؟ دوست عزیزم اقای t_tanhayam چون میدونستن که من پایونیر رو دوست دارم به من vt20 رو معرفی کردن که تکنولوژی kuro پایونیر توی اون استفاده شده.البته 2 مدل پایونیر رو که دوست عزیزمون معرفی کردن عالی هستند.ولی چون فکر میکنم که سال 2007 یا 2008 ساخته شدن full hd رو درست ساپورت نمیکنن.منظورم اینه که یا hd ready هستن (full hd نیستن)
    یا اینکه 1080i هستن.(که من میخوام 1080p باشه).الان مردد شدم.اخه بد جور عشق پایونیر هستم.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

پس من که حدود 1ماه دیگه میخوام tv بگیرم منتظر vt-20 نباشم؟چون ممکنه تا 1سال دیگه تو ایران نیاد؟ دوست عزیزم اقای t_tanhayam چون میدونستن که من پایونیر رو دوست دارم به من vt20 رو معرفی کردن که تکنولوژی kuro پایونیر توی اون استفاده شده.البته 2 مدل پایونیر رو که دوست عزیزمون معرفی کردن عالی هستند.ولی چون فکر میکنم که سال 2007 یا 2008 ساخته شدن full hd رو درست ساپورت نمیکنن.منظورم اینه که یا hd ready هستن (full hd نیستن)
    یا اینکه 1080i هستن.(که من میخوام 1080p باشه).الان مردد شدم.اخه بد جور عشق پایونیر هستم.
    اپاچي عزيز
    اگه با پولش مشكل نداري و گرون نيست واست با همه احترامي كه به شاهكارهاي پلاسماي پاناسونيك ميگذارم هميشه
    با توجه واگاهي از اپديت بودن اين پنلها وقديمي تر بودن پايونر
    باز هم بهت پيشنهاد ميدم پايونر رو بخري (نظر شخصي ) تاكيد ميكنم نظر شخصي
    در مورد neo pdp هاي جديد بايد بيشتر صبر وحوصله داشته باشي برادر

3. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

اپاچي عزيز
    اگه با پولش مشكل نداري و گرون نيست واست با همه احترامي كه به شاهكارهاي پلاسماي پاناسونيك ميگذارم هميشه
    با توجه واگاهي از اپديت بودن اين پنلها وقديمي تر بودن پايونر
    باز هم بهت پيشنهاد ميدم پايونر رو بخري (نظر شخصي ) تاكيد ميكنم نظر شخصي
    در مورد neo pdp هاي جديد بايد بيشتر صبر وحوصله داشته باشي برادر
    چشم داداش.مرسی از راهنماییت.

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مشکلی که پلاسماهای پایونیر داره اینه که تصویرشون زیاد بازاری نیستن یعنی اینکه به براقی پلاسماهای پاناسونیک نیست پلاسماهای پاناسونیک یه جورایی مثل lcd میمونه از نظر براقی البته به براقی lcd نیست ولی به حد کافی برای اینکه تو مغازه ها جالب باشن براق هست پایونیر بیشتر به خاطر رنگ مشکی و دقت رنگش معروفه پاناسونیک به خاطر وضوح و اشباع رنگش کسی که زیاد حرفه ای نباشه تو نگاه اول پلاسماهای پاناسونیک بیشتر به دلش میشینه (نظر شخصی)
    پلاسماهای پایونیر مدلای full hd دارن ولی full hd فقط از پورت hdmi کار میکنن با کابل کامپوننت فقط تا 1080i کار میکنن که استانداردش همین هست یعنی استاندارد تعریف شده واسه کابل کامپوننت تا 1080i هست ولی بعضی برندا 1080p از کابل کامپوننت قبول میکنن.
    Last edited by lebowski; 14-06-2010 at 13:40.

6. 4 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

مشکلی که پلاسماهای پایونیر داره اینه که تصویرشون زیاد بازاری نیستن یعنی اینکه به براقی پلاسماهای پاناسونیک نیست پلاسماهای پاناسونیک یه جورایی مثل lcd میمونه از نظر براقی البته به براقی lcd نیست ولی به حد کافی برای اینکه تو مغازه ها جالب باشن براق هست پایونیر بیشتر به خاطر رنگ مشکی و دقت رنگش معروفه پاناسونیک به خاطر وضوح و اشباع رنگش کسی که زیاد حرفه ای نباشه تو نگاه اول پلاسماهای پاناسونیک بیشتر به دلش میشینه (نظر شخصی)
    پلاسماهای پایونیر مدلای full hd دارن ولی full hd فقط از پورت hdmi کار میکنن با کابل کامپوننت فقط تا 1080i کار میکنن که استانداردش همین هست یعنی استاندارد تعریف شده واسه کابل کامپوننت تا 1080i هست ولی بعضی برندا 1080p از کابل کامپوننت قبول میکنن.
    میشه لطفا از مدلهای full hd پایونیر رو که اشاره کردین 50 اینچ رو 2-3 نمونه معرفی کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پایونیر 500a فول اچ دیه ولی تیونر نداره باش نمیتونی tv نگا کنی باید یه تیونر خارجی براش بخری که دردسر داره lx5090 هم هست که tv هستش بهترین مدل پایونیر 500a هست که تو آمریکا بش الیت کورو میگن تو ایرانم دیگه گیر نمیاد یه زماینیم 7 میلیون تومن پولش بود اگه تو رده پلاسماهای زیر 3 تومن میخوای خرید کنی مدلای پاناسونیک بهترن پایونیر دیگه پلاسما نمیسازه خط تولیدشو متوقف کرده چون میگفتن خیلی هزینه داشته تکنولوژیه kuro فروخته به پاناسونیک.
    Last edited by Sacrament; 16-06-2010 at 06:09.

9. 4 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آخرین خبر از زمان توزیع پلاسماهای پاناسونیک

بانیان الکترونیک امسال تصمیم دارد تمام مدل ها را تا هفته اول شهریور به نمایندگی ها تحویل دهد.( خبر از کارمندان بانیان)

11. 5 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تا هفته اول شهریور یعنی میشه حداقل سه ماه دیگه که خیلی زمان زیادیه اگر بخوان از بازار عقب نمونن باید زودتر وارد کنن.

13. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فرق تلویزیونای پلاسمای 2010 پاناسونیک با led گرون قیمت سونی و سامسونگ اینه که led الان بهترینشون 512 تا منطقه برای نوردهی داره ولی vt20 دو میلیون تا !!!!!!! حالا فرقشو خودتون بفهمین.
    قیمت 50vt20 تو سایت پاناسونیک 2500 دلاره که به پول ما میشه 2.6 میلیون ولی فکر نکنم تو ایران ارزونتر از 3.5 بدن ولی بازم مفته.

15. 2 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخرین خبر از زمان توزیع پلاسماهای پاناسونیک

بانیان الکترونیک امسال تصمیم دارد تمام مدل ها را تا هفته اول شهریور به نمایندگی ها تحویل دهد.( خبر از کارمندان بانیان)
    کاش زودتر میومد دوست دارم ببینم این همه ازش تعریف میکنن چی هست.

17. این کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •