من براشون كارت به كارت كردم![]()
من براشون كارت به كارت كردم![]()
سلام آب آکواریوم بعد از یک ماه سبز رنگ میشه باید چیکار کنم![]()
بچه ها شما از فیلتر کف استفاده میکنین یا نه؟؟؟؟
تصفیه کننده استفاده میکنی ؟سلام آب آکواریوم بعد از یک ماه سبز رنگ میشه باید چیکار کنم![]()
طرفدار جو ساتریانی زیاد شده تو پی سی ورلد!
فیلتر کف خیلی بهتره چون طبیعیه و قدر زیادی داره
در ضمن آب آکواریوم که میگی سبز میشه رو باید هر یک هفته یک بار سیفون کنی که تمیز بمونه
من هم از مدت ها پیش طرفدار جو ساتریانی بودم ، واقعا در سبک خودش استاده .طرفدار جو ساتریانی زیاد شده تو پی سی ورلد!
فیلتر کف خیلی بهتره چون طبیعیه و قدر زیادی داره
در ضمن آب آکواریوم که میگی سبز میشه رو باید هر یک هفته یک بار سیفون کنی که تمیز بمونه
برای جلوگیری از تغییر رنگ آب آکواریوم توصیه من استفاده از تصفیه الکتریکی هست ، حداقل تا یکی دو ماه آب تمیز و شفاف میمونه
البته فیلتر کف هم که از ضروریات هست .
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
این رو هم میخاستم بگم ، به هیچ عنوان از این لاک پشت های مسخره زشت توی آکواریوم کنار ماهی ها نریزید !
چنان ضرری به من و ماهیام زد که نگو ! من باورم نمیشد کار این باشه ، فکر میکردم ماهی ها خودشون مردن بعد این جنازشون رو میخوره ، یکی دوتا ماهی ها رو هم فکر کردم اسکار ضخمی کرده ، خلاصه حدود 50 هزار تومان دست کم به من ضرر زد ، + زحمتی که واسه ماهیام کشیده بودم + چقدر دوسشون داشتم ! تا آخر انداختمش توی حیات !
بچه ها یه نفر میتونه یه عکس از اسکار سلطنتی بزاره من ببینم چه شکلیه ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
من الان 3 تا اسکار دارم یا یه دونه لجن خوار : دی
اسکار تایگر:
اسکار سلطنتی
اسکار مسی:
اسکار سفید (وایت)
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
برای اکواریوم جدیدم فیلتر کف نزاشتم .حالا چیکار کنم .بدون فیلتر کف میشه سیفون کرد ابو؟؟؟فیلتر کف خیلی بهتره چون طبیعیه و قدر زیادی داره
آره كه ميشه !!!چرا نشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)