سلام ، آیا راک باکس روی T9 قابلیت اجرا هست ؟!
تو لیست سایت نبود هاااا .
سلام ، آیا راک باکس روی T9 قابلیت اجرا هست ؟!
تو لیست سایت نبود هاااا .
معمولا وقتی خیلی خطر داره که downgrade پایین تر از ورژنی باشه که پلیر از اول بوده چون شاید سخت افزار تغییر کرده و مشکل پیش بیاد
من خیلی بعید میدونم چون معمولا سندیسک مشخص میکنه خیلی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد ولی اگه واقعا با قاطعیت میخواهید جواب رو بدونید بهتره که تو فروم خود سندیسک بپرسید.
نه نمیخوره
با نام الله
دوستان تا پلیر رو وصل می کنم و RockBox رو اجرا میکنم این ارور رو میده :
---------------------------
Configuration error
Your configuration is invalid. This is most likely due to a changed device path. The configuration dialog will now open to allow you to correct the problem.
OK
پلیرم Sansa clip + ، حالا مشکل از کجاس ... در حقیقت اسم پلیر رو اون بالا مینویسه و لی جلوش نوشته invalid
دوستان مشکل حل شد
باید درایو پلیر رو خودم وارد میکردم که من اول این کار رو نمی کردم![]()
Last edited by peaceful1; 21-10-2011 at 12:55.
بر اساس سایت راک باکس برنامه نویسان مراحل ابتدائی توسعه رو بر روی مدلهای زیر پشت سر گذاشتند و موفق شدند که صدا از پلیرهای محبوب زیر بگیرند همین خبر خوشی برای دوستاران این سیستم و صاحبان این مدل پلیر ها هست.
- Sansa Clip Zip
- HiFiMAN HM-801
- HiFiMan HM-601
- + Sansa Fuze
سلام
برای sansa clip+ حتما این صفحه رو ببینید!!
یه بوت لودر دوتایی داره و هروقت خواستین میتونین دستگاه رو به حالت اولیه برگردونید!!
http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=53702
هیچ کاری هم نداره فقط بوت لودر و فریمور رو دانلود کنین و روی دستگاه بریزین!! به همین سادگی!!
Sansa Clip Zip به پرت های Unstable قابل استفاده پیوست.
از این به بعد میتونید رو این پلیر جدید نصب کنید.
این نرم افزار روی مدل ساده sansa clip 2 gig نصب میشه ؟ اگه اره ملزومات نصب و اموزش نصب این نرم افزار رو روی این مدل با موارد لازم برای نصب رو بگید تا پلیرقبلی خودم رو با این اپدیت کنم . و اینکه خطری که برای پلیر نداره ؟ ( اموزش نصب با نرم افزار های مورد نیاز و بهترین نوع تنظیمات برای این مدل ) ؟
سوال دومم اینکه روی پلیر Iriver T9 - 2gig نصب میشه یا نه ؟
( یه توضیح هم به زبان ساده بگید که این نرم افزار چیکار میکنه تو پلیر و کارش چیه و مخصوصا تو پلیر سانسا چه قابلیت هایی رو اضافه می کنه و اینکه کیفیت صداش رو بیشتر میکنه یا نه ممنون میشم توضیح بدید )
این راهنمایی نصب هست مدل پلیر شما دقیقه چی هست ؟
ver.2 Sandisk Sansa Clip ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه خیر برای این مدل نیست و درست نخواهد شد.سوال دومم اینکه روی پلیر Iriver T9 - 2gig نصب میشه یا نه ؟
لطفا پست اول رو مطالعه کنید تا به قابلیتهای این نرم افزار پی ببرید البته توضیحات تکمیلی در پستهای بعدی داده شده.( یه توضیح هم به زبان ساده بگید که این نرم افزار چیکار میکنه تو پلیر و کارش چیه و مخصوصا تو پلیر سانسا چه قابلیت هایی رو اضافه می کنه و اینکه کیفیت صداش رو بیشتر میکنه یا نه ممنون میشم توضیح بدید )
Rockbox داره روی iOS پرت میشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10 سال گذشت. به همین سادگی!
دست همه افرادی که تو این پروزه بودند درد نکنه.
به همین مناسبت ورژن 3.10 منتشر شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)