بله اگه توی هم توی کنکور نرم افزار و هم کنکور It شرکت کنی و مجاز بشی میتونی هرکدوم رو خواستی انتخاب کنی.
بله اگه توی هم توی کنکور نرم افزار و هم کنکور It شرکت کنی و مجاز بشی میتونی هرکدوم رو خواستی انتخاب کنی.
ممنون
گرایش های تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات.
باید منتظر بمونم ببینم چی میشه.
راستی شما نمی دونی مالک اشتر رشته It توی تهرانه یا شاهین شهر اصفهان ؟!
ممنون
شنیدم که کلا کلاساش شاهین شهره.
آخه توی دفترچه برای بعضی رشته ها زده بود تهران؛ برای بعضی های دیگه زده بود شاهین شهر ولی برای It اصلاً مشخص نکرده بود کجاست!!!شنیدم که کلا کلاساش شاهین شهره.
دوست عزيز سلام
اگر فضولي نباشه مي تونم در مورد درصدهاي دروستون و همینطور رتبه تون در گرايش هاي چهارگانه سوال کنم ؟
آخه من ميخوام سال آينده توي اين رشته شرکت کنم , ميخواستم ببينم درصدهام براي يه رتبه ي خوب چه طوري بايد باشه
ضمنا ميشه بفرماييد آيا امتحان امسال از نظر شما سخت بود يا نه ؟
و همينطور هم منابعي که شما مطالعه کرديد چي بودن و چقدر وقت گذاشتید واسه خوندن دروس ؟
و اینکه رشته ی تحصیلی شما اصلا چی هست ؟ و کدوم دانشگاه درس خوندید ؟
و اینکه سال چندمي بود که امتحان مي داديد ؟
(این همه کنجکاوی منو ببخشید , آخه میخوام با اطلاعات کامل تر شروع به خوندن کنم)
پيشاپيش متشکرم
Last edited by khodarahmi; 26-05-2008 at 08:52.
یه کارشناس it هم باید بتونه مثل یه کارشناس نرم افزار برنامه نویسی کنه؟منظورم اینه که جزءوظایفش هست یا نه؟
گرایش تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات رتبه 67اگر فضولي نباشه مي تونم در مورد درصدهاي دروستون و همینطور رتبه تون در گرايش هاي چهارگانه سوال کنم ؟
آخه من ميخوام سال آينده توي اين رشته شرکت کنم , ميخواستم ببينم درصدهام براي يه رتبه ي خوب چه طوري بايد باشه
گرایش شبکه های کامپیوتری و امنیت اطلاعات رتبه 226
بد نبود، نه خیلی سخت نه خیلی راحت!ضمنا ميشه بفرماييد آيا امتحان امسال از نظر شما سخت بود يا نه ؟
کتاب های مقسمی و پوران پژوهشو همينطور هم منابعي که شما مطالعه کرديد چي بودن و چقدر وقت گذاشتید واسه خوندن دروس ؟
حدود سه ماه البته در مدت تحصیل هم درس ها رو خوب می خوندم ولی نه برای ارشد!
مهندسی کامپیوتر - نرم افزارو اینکه رشته ی تحصیلی شما اصلا چی هست ؟ و کدوم دانشگاه درس خوندید ؟
دانشگاهش مهم نیست !!!
سال اولو اینکه سال چندمي بود که امتحان مي داديد ؟
راستی دفترچه شماره 2 کارشناسی ارشد رو بگیر تا حدود ظرفیت های دانشگاه رو برای سال بعد بتونی تقریب بزنی!(این همه کنجکاوی منو ببخشید , آخه میخوام با اطلاعات کامل تر شروع به خوندن کنم)
پيشاپيش متشکرم
من میخوام تغییر رشته بدم(از تجربی به It)
به نظرتون میتونم واحدهای ریاضیشو پاس کنم؟
نه مثل کارشناس نرم افزار ولی باید تا یه حدی که مربوط به خودش و کارش میشه بدونه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)