تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 27 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام والا نمیدونم الان قیمت چنده ولی 2ماه پیش یکی از دوستام توی تهران رفیقش توی شرکت dls کار میکرد داد 210 اوموقع باندا قیمت 250-260 داشتم این قیمته شرکتی داد
    2 جفت من گرفتم
    خیلی دنباله آمپ بهتری مثلا یه jbl 4 کانال دته دوم بود 4*150 میداد ولی 250 میداد دیگه پول بیشتر نداشتم
    با infinity 7541 اصلی که 4*111 میداده راش انداختم یه آمپه کیفیتی قدرتیه ولی خیلی کیفیتش خوبه
    البته خداراشکر میکنم که جی بی ال نگرفتم چون دیگه شبا هم فکر کنم تو خواب کوبش در سرم داشتم
    ماشینم هم اس دی هست اگر هاچ بک بود دیگه واویلا . خدایی مثه 2جفت 308 پایونر فقط بیس میزنه
    ولی این باندو 1073 بیشتر فقط توی تهران میشناسن شهرای دیگه نمیشناند. من شیرازم اینجا بردمش پیشه طرف گفت 1 جفت کنوود 718 ببند بهتره اینه بعد که نصب کردم یه جایه دیگه نصبش کرد آوردمش پیشه این گفتم این حالا بهتره یا 718 ؟ طرف کفش برید
    اصلا قصد تعریفه اینکه خودم این باندو دارم نیست ولی واقعا وقتی این باند باشه رو ماشینت انگار هم باند بستی هم کامپوننت ولی با همون بیس خیلی سنگین و قوی
    بعد از 1073 بانده ارت کوییک ویتک 693 رو توصیه میکنم واقعا حجم صدای بالایی داره و بیسش هماننده 718 ای ایکس ولی کمی بیشتر ولی خدایه حجمه صداست

2. 2 کاربر از آرنولد بابام زینگر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام والا نمیدونم الان قیمت چنده ولی 2ماه پیش یکی از دوستام توی تهران رفیقش توی شرکت dls کار میکرد داد 210 اوموقع باندا قیمت 250-260 داشتم این قیمته شرکتی داد
    2 جفت من گرفتم
    خیلی دنباله آمپ بهتری مثلا یه jbl 4 کانال دته دوم بود 4*150 میداد ولی 250 میداد دیگه پول بیشتر نداشتم
    با infinity 7541 اصلی که 4*111 میداده راش انداختم یه آمپه کیفیتی قدرتیه ولی خیلی کیفیتش خوبه
    البته خداراشکر میکنم که جی بی ال نگرفتم چون دیگه شبا هم فکر کنم تو خواب کوبش در سرم داشتم
    ماشینم هم اس دی هست اگر هاچ بک بود دیگه واویلا . خدایی مثه 2جفت 308 پایونر فقط بیس میزنه
    ولی این باندو 1073 بیشتر فقط توی تهران میشناسن شهرای دیگه نمیشناند. من شیرازم اینجا بردمش پیشه طرف گفت 1 جفت کنوود 718 ببند بهتره اینه بعد که نصب کردم یه جایه دیگه نصبش کرد آوردمش پیشه این گفتم این حالا بهتره یا 718 ؟ طرف کفش برید
    اصلا قصد تعریفه اینکه خودم این باندو دارم نیست ولی واقعا وقتی این باند باشه رو ماشینت انگار هم باند بستی هم کامپوننت ولی با همون بیس خیلی سنگین و قوی
    بعد از 1073 بانده ارت کوییک ویتک 693 رو توصیه میکنم واقعا حجم صدای بالایی داره و بیسش هماننده 718 ای ایکس ولی کمی بیشتر ولی خدایه حجمه صداست
    منم احتمالا 1073 بگیرم
    فقط میخوام مطمئن بشم که چقدر ازشون راضی هستی
    بدون اغراق
    آمپت رو چند گرفتی و ساخت کجاست؟
    حالا من بیس اینقدر برام مهم نیست چون ساب رو دارم ولی خوب تا اندازه ای هم بد نیست ولی کیفیتش بیشتر برام مهمه
    و اینکه باند ها ساخت کجان
    ممنون

4. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    آمپ اینفینیتی 7541 کره ای هست گارانتی هم داره 1سال البته چینی با گارانتیش هم اومده اینروزا عالیه من واقعا از آمپه راضیم
    باندا تایوانی هستن چون از نمایندگی هم گرفتم با گارانتی مطمینم اصله البته من در بازار مالزی هم دیده بودم ولی این تایوانه و تحت لیسانس سوید کیفیتشون هم واقعا عالیه
    یعنی خودت ببینی کیفیت ساخت رو هم متوجه میشی
    هر کدوم از باندا یه کراس آووره مشتی هم داره و زیر خود باندا هم نوشته شده made in sweden

6. این کاربر از آرنولد بابام زینگر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در مورده قیمت آمپ
    این آمپه 2 جور داره یه نوعش 170 هست یه نوعش 200 یا بالاتر
    که نوعه دوم اون نمونه ی اصلی هست . اون 170 ایه پروتکت میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا یک فروشگاه بگید که بشه برم 1073 رو ببینم یا قیمت بگیریم .
    به تلفن نمایندگی RSS زنگ می زنم ( از تو همین سایت گیر آوردم ) کسی گوشی رو بر نمی داره .
    اگه کسی تلفن یا آدرس داره ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز نمایندگی rs اون شماره ای که شما زنگ زدی دیگه عوض شده و جدیدش رو فقط اعضا شرکت و یا آشناها دارند و تکی نمیدن جز آشنا داشته باشی . شما که تهرانی برو 1070 یا 1073 باید باشه ولی 1073 چون کراس اوور داره کیفیت بهتری داره و باید از بیرون یه 40-50 تومنی گرونتر بخری جز آشنا داشته باشی وگرنه تکی نمیدن خیلی

10. این کاربر از آرنولد بابام زینگر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز نمایندگی rs اون شماره ای که شما زنگ زدی دیگه عوض شده و جدیدش رو فقط اعضا شرکت و یا آشناها دارند و تکی نمیدن جز آشنا داشته باشی . شما که تهرانی برو 1070 یا 1073 باید باشه ولی 1073 چون کراس اوور داره کیفیت بهتری داره و باید از بیرون یه 40-50 تومنی گرونتر بخری جز آشنا داشته باشی وگرنه تکی نمیدن خیلی
    اینطور که من شنیدم 1070 دیگه به ستی گیر میاد
    شایدم گیر نیاد
    1073 هم حمید خان قیمت دادن حدود 200 تومن
    من جای دیگه هم پرسیدم گفتن که 190 تا 250 تومن با توجه به انصاف فروشنده
    در مورد کراس آور هم میگفتن که کراس اور خودش زیاد جالب نیست و با فیلتر های آمپ و پخش میشه صدای بهتری گرفت
    باید یه خورده در مورد اون آمپ اینفینیتی تحقیق کنم
    چطور میشه اون 2 مدلی رو که گفتی از هم تشخیص داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حمید جان باسلام . اون آلپاینی که میگفتم r69 یا r60 بود که 100 وات rms داشت پس به نظر شما خیلی از لیمیتد بهتره ؟ قیمتش چنده ؟ اینجا حدود 150000 هزار تومن میگن . من اگه عوض کنم دست به دست عوض میکنم یعنی لیمیتد ها رو هم 150 حساب میکنم. راستی ماشین منم سمند ه. این تو کیفیت صدا و انتخاب باند تا ثیر داره؟ این دفعه دیگه نمیخوام دوباره پشیمون بشم . راستی این دوستم میگفت که 1073 با سری r آلپاین زیاد فرق نداره .این درسته؟ اگه اینطور باشه که آلپاین با صرفه تره. یه سوال دیگه آلپاین ها همه شون چینی اند ؟ گارانتی اصلی مال کدوم شرکته؟ تقلبیش هست ؟ لطفا منومفصل راهنماییم کنین. به احتمال خیلی زیاد آلپاین و بگیرم. راستی با پوزش آلپاین کراس اووور داره ؟ منظور سری r . پاینده باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حمید جان باسلام . اون آلپاینی که میگفتم r69 یا r60 بود که 100 وات rms داشت پس به نظر شما خیلی از لیمیتد بهتره ؟ قیمتش چنده ؟ اینجا حدود 150000 هزار تومن میگن . من اگه عوض کنم دست به دست عوض میکنم یعنی لیمیتد ها رو هم 150 حساب میکنم. راستی ماشین منم سمند ه. این تو کیفیت صدا و انتخاب باند تا ثیر داره؟ این دفعه دیگه نمیخوام دوباره پشیمون بشم . راستی این دوستم میگفت که 1073 با سری r آلپاین زیاد فرق نداره .این درسته؟ اگه اینطور باشه که آلپاین با صرفه تره. یه سوال دیگه آلپاین ها همه شون چینی اند ؟ گارانتی اصلی مال کدوم شرکته؟ تقلبیش هست ؟ لطفا منومفصل راهنماییم کنین. به احتمال خیلی زیاد آلپاین و بگیرم. راستی با پوزش آلپاین کراس اووور داره ؟ منظور سری r . پاینده باشید
    سلام
    یه سری از قیمت ها و اطلاعات و ... در مورد آلپاین میتونی از سایت زیر بدست بیاری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم خیلی دوست دارم یه کاری کنم که دیگه پشیمونی توش نباشه!

14. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    یه سری از قیمت ها و اطلاعات و ... در مورد آلپاین میتونی از سایت زیر بدست بیاری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم خیلی دوست دارم یه کاری کنم که دیگه پشیمونی توش نباشه!

امیر جان با سلام . این سایته باز نکرد . یعنی فقط یه صفحه آبی اومد . شما برای این آلپاین تحقیق کردی ؟ سری R ? قیمت داری؟ به نظرت لیمیتد ها رو رد کنیم آلپاین سری r اش رو بگیریم؟ اگه از دوستات این سری رو دارن لطفا یه تحقیقی بکن یه خبر هم به ما بده . ممنون میشم . در ضمن بالا هم نوشته بودم سری r آلپاین اونطور که این سیستم بنده میگفت زیاد با 1073 فرقی نداره. پاینده باشید دوست واستاد عزیزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •