گوشیهای HTCهمشون خوب و جز بهترین ها هستن و چون سیستم عامل ویندوز موبایل دارند یه کم گرون میزنه اما بهترین هستن.قیمت تاچ 2 حدود 350 تومان هست.
اما تاچ 2 نسبت به 3g زیاد پیشرفت نکرده فقط جک 3.5 و نوار زوم بهش اضافه شده و 50 تومان گرونتره در عوض به نظر من 3g خوشکلتر و جمع و جور تره.
در کل گوشیهای HTC در جای خودشون حرف اول رو میزنن و همه جوره از لحاظ برنامه.قدرت.وایرلس .استحکام.گارانتی و حتی از طریق بانک اقتصاد نوین هم بیمه میشن.
به شرطیکه دوربین برات زیاد مهم نباشه.
این گوشیها واست عمری کار میکنن.
قیمت تاچ 2 بدون گارانتی حدود 350 تومان هست حدود میگم چون توی شهر های مختلف فرق داره و احتمال داره 10+- باشه.توی گرگان 352 هزار تومان بدون گارانتی.با گارانتی اصلی شرکت حدود 390 فکر کنم در بیاد
.gif)
اما به نظر من اگه میخوای HTc بخری روی 3g و دیاموند 2 حساب باز کن
قیمت 3g با گارانتی حدود 340 و شاید کمتر یا بیشتر باشه و بدون گارانتی 300 تومان حدودا هست.که تفاوت زیادی با تاچ 2 نداره .مثل صفحه نمایش 2.8 اینج که کوچک هست و رزولیشن یکسان.نبود شتاب سنج- و...که باز هم من روی ظاهر کوچک و جمع جور 3 جی بیشتر حساب باز میکنم.در این رنج قیمت tacco هم حدود 335 تومان بدون گارانتی گرگان قیمت دارم که سیستم عامل این یکی آندروئید هست.
اما اگه میخوای بیشتر خرج کنی دیاموند 2 بهتر هستش به چند دلیل
رزولیشن اون دو تا 320*240 هست اما دیاموند 2 رزولیشنش 800*480 و به همراه صفحه نمایش 3.2 اینچ که زمین تا اسمان از لحاظ کیفت تفاوت داره.
دوربین عکاسی 5 مگاپیکسل که فلاش نداره اما اون 2 تا دوربینشون 3 مگاپیکسلی هست که بازم فلاش نداره.
فیلمبردرای اون 2 که کاملا تعطیل هست که اصلا نمیشه روش حساب باز کرد اما فیلمبرداری دیاموند 2 بازم قابل قبول هست VGA 15 فریم در ثانیه.
اون 2 تا شتاب سنج و چرخش خود کار صفحه نمایش رو ندارند اما دیاموند 2 داره که خیلی به درد میخوره هم توی اینترنت گشتن و هم بازیهای شتاب سنج خیلی باحاله
.gif)
توی اون دوتا فیلمهای با کیفیت رو نمیتونی ببینی اونم به خاطر صفحه نمایش کیفیت پایینش(البته خیلی هم پایین نیستا دارم مقایسه میکنم .صفحه نمایشش از 6220 شما بهتره).
3 جی و دیاموند 2 خیلی خوش دست تر هستن نسبت به تاچ 2 چون تاچ 2 عریض هست و توی دست حال نمیده اما با اینکه عریض هست صفحه نمایش اون 2.8 اینچ هست.
فیلم دیدن توی دیاموند 2 به خاطر صفحه نمایش واید و عریضش و رزولیشن بالاش و 3.2 اینچی اون خیلی بیشتر حال میده
.gif)
تاچ 2 خوبیش اینه که جک 3.5 میلی متری داره که میشه این مشکل رو با خرید یه تبدیل حل کرد.
دیاموند 2 ظاهری ساده اما با کلاس داره از لحاظ استحکام تمام گوشیهای HTC استحکام لازم رو داره.
مشکلاتی مثل جی پی اس و وایرلس و برنامه ریزی و نرم افزاری رو اصلا با این گوشیها نداری.
این وسط x1 سونی اریکسو که این گوشی رو هم مثل اینکه HTC برای سونی ایکسون ساخته هم باحاله
قیمتش 350 هست .صفحه نمایش 3 اینچی داره اما رزولیشنش بالاست 800*480 دوربین 3 همراه با فلاش فیلمبردرای قابل قبول .جک 3.5 و از همه مهمتر کیبورد کامل و سخت افزاری داره.که نسبت به تاچ 2 خیلی خیلی ارزش خرید داره.
اگه ویندوز موبایل میخوای بخری بحثش کاملا جدا از اون گوشیهاست.
اگه 300 پول داری 3g خوبه اگه 350 هزار تومان داری تاچ 2 و ایکس 1 خوبه.در کل ایکس 1 از این دو تا بهتر هست.
اما اگه حدود 410 یا بیشتر داری دیاموند 2 خوبه.اما تاچ 2 ارزش قیمتش رو نداره زیاد هم جالب نیست
یه نکته مهم
برای گوشیهای جاوا زیاد خرج نکن چون ارزش نداره در ضمن گوشیهای جاوا خیلی افت قیمت میکنن و بعد از یک مدت متضرر میشی.
سیستم عامل هم به نظر من فقط ویندوز موبایل