من نگاه کردم قیمتی که زده با نرم افزار راهیابی اقلیم هست که خود این نرم افزار 40 تومن پولشه ....
پس میشه 420 تومن که با توجه به قیمت 20 تومن معمولا گرون سایت میشه 400 چوب تازه با گارانتی اصلی فرعیش میاد پائین تر....
من نگاه کردم قیمتی که زده با نرم افزار راهیابی اقلیم هست که خود این نرم افزار 40 تومن پولشه ....
پس میشه 420 تومن که با توجه به قیمت 20 تومن معمولا گرون سایت میشه 400 چوب تازه با گارانتی اصلی فرعیش میاد پائین تر....
آخرین قیمتی که من دارم 390 و البته یکی از دوستان 385 هم دیده بود.
بابا قیمت رو بیخیال، یکی که این گوشی رو خریده بیاد یه توضیح کامل از این گوشی بده تا بقیه مستفیض بشن
دوستان جنس بدنه گوشی جوری نیست که پشت گوشی بعد از مدتی خش بیفته یا اینکه رنگ گوشی بره ؟
گزارش هایی از رفتن رنگ شنیدم،ولی نسخه ای که من یه مدت باهاش کار کردم،رنگش نرفت....ولی خش چرا یه ضره!!البته با استفاده ای که من ازش کردم...کلا ضد خش رو باید بری سراغ سونی یا سامسونگ!دوستان جنس بدنه گوشی جوری نیست که پشت گوشی بعد از مدتی خش بیفته یا اینکه رنگ گوشی بره ؟
منظورم ضد خش بودن ، نبود . من کلا از گوشی خوب مراقبت میکنم و تا حالا نشده که گوشی که دستم بوده رنگش بره یا ضربه یا خش داشته باشه . بیشتر منظورم اینه که جنسش بخصوص پشت گوشی مثل پشت آیپاد تاچ نیست که خیلی زود خش بر میداره ؟
نه...اگه موظاب گوشی باشی،و یه کیف هم براش تهیه کنی،مشکلی نخواهی داشت...
سلام...
شاید بخوام این گوشی رو بخرم...
تو جی اس ام یه چیزایی خوندم که هیچی نفهمیدم...
مثلا یکی گفته بود WAP نداره واس همین نمیتونی بری نت!!!!!!!!!! مگه نباید گوشی حتما وایرلس داشته باشه که این داره تا از مودم بره نت این وسط WAP چیه؟؟؟
و اینکه شنیدم رزولوشن صفحش پایینه و خیلی از بازی ها و اپ های جدید ساپورتش نمیکنن (اینو قبلا راجع به وایدفایر شنیده بودم این هم اینطوریه؟؟؟)...
در کل گوشی خوبی هس؟؟؟
این تاپیک هم ممنون می شم جواب بدین :
مر30 ; )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلک عزیز،از گوشی چی میخوای بدونی؟!
شما سوالت رو باید مشخصا بپرسی،تا من و سایر دوستان بهت بگیم....
اخه سلیقه ها و جهت گیری ها فرق میکنه...مثلا من گلکسی رو با اون عظمتش،فروختم و سونی اکس پریا ایکس 10 گرفتم که بر همه واضحه که گلکسی بهتره!!
شما باید سوالت رو مشخصا بپرسی،تا ما بهت جواب بدیم....
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
دوست عزیز،رزولوشن گوشی پایینه بله و برخی بازی ها رو نمی تونه به خوبی اجرا کنه...
سی پی یوی ضعیف گوشی هم یه دلیل دیگه هستش!!در کل اگه از گوشیتون نمیخواین که براتون شاخ غول بشکنه،میتونید بخرین و ازش لذت ببرین....
جدی گالکسی رو فروختی و X10 خریدی!
دمت گرم تو تنها کسی هستی که انتخابات من و شگفت زده میکنه!
ای ول!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)