تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 137

نام تاپيک: کلوپ HTC HD Mini

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سسلام.من میخوام hd mini بگیرم.زنگ زدم نمایندگی کرج گفتن 450 با بیمه و گارانتی.
    میخواستم نظر دوستانی که این گوشی رو دارن بدونم.آیا تو این قیمت خوب هست؟مشکلی باهاش ندارید؟
    من شنیدم قاب پشتش بعد یه مدت لق میزنه.با اینکه خیلی هنگ میکنه.شما از این مشکلات باهاش نداشتین؟
    به نظرتون این گوشی میتونه تا حدی نیازهای اولیه من به کامپیوتر ور رفع کنه؟؟
    مرسی
    کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این گوشی رو من تازه خریدم بابا این چرا این تاچش اینقدر وحشتناکه..اصلا نمی شه باهاش کار کرد..ناخن می زنی که کار نمی کنه انگشتم که می زنی کلی فکر میکنه..تازه خیلی وقتا هم بالا پایینشو میزنه..خلاصه داره مارو می کشه....من قبلا امنیا

داشتم اینطوری نبود...
    میشه لینک فارسی ساز و GPS بهم بدین؟ که با این گوشی سازگار باشه و نحوه نصبشم بگین؟ آخه گوشی رو به کام وصل می کنم دیگه نمی دونم my storage کجاست که فایل ها رو رووش بریزم.
    با گرمای انگشتان دسته ! نه ناخن عموجان - شما اصلش رو تهیه فرمودین ؟
    تنها موقعی گوشی سنگین میشه توی تایپ که یه اس ام اس فارسی بیاد و جواب بخواین بدین : نه در اون حدی که سرطان باشه در حد 3 تا 4 ثانیه مکث اولیه . در مورد اینکه فایل میخواین بریزن توی مموری : در موقع اتصال کدوم گزینه رو میزنی ؟ اگه به صورت دیسک درایو بخوای انتخاب کنی مموری رو

حذف میکنی و باید از گزینه اول active sync استفاده کنی واسه اینکه مموری رو هم داشته باشی : ویندوزتون چیه ؟ سونه ؟

سلام
    من یه مشکلی دارم با hd mini
    آهنگ جدید که روی مموری میریزم htc music هنگ میکنه ولی media player میخونتش چرا؟؟؟؟

آهنگها چون از لحاظ کیفیتی اورجینال نیستند این اتفاق میفته : میخواین بدونین کدوم آهنگ اورجینال هست باید دونه دونه که میریزی یه تست بزنی با پلیر گوشی و اگه تا وسطش بخونه یعنی اورجیناله و تبدیل نشدست و کیفیت آهنگ رو تغییر ندادند : البته خیلی کم پیش میاد آهنگایی که از نت میگیرین و یا از دوستانتون

اورجینال باشه !

سسلام.من میخوام hd mini بگیرم.زنگ زدم نمایندگی کرج گفتن 450 با بیمه و گارانتی.
    میخواستم نظر دوستانی که این گوشی رو دارن بدونم.آیا تو این قیمت خوب هست؟مشکلی باهاش ندارید؟
    من شنیدم قاب پشتش بعد یه مدت لق میزنه.با اینکه خیلی هنگ میکنه.شما از این مشکلات باهاش نداشتین؟
    به نظرتون این گوشی میتونه تا حدی نیازهای اولیه من به کامپیوتر ور رفع کنه؟؟
    مرسی
    بیمه ؟ چیزی که الان توی بازار فراوونه از این مدل اکثرا چینی هست ! توی این قیمت بله گوشی خوبیه ! قاب پشتش و قاب همه اچ تی سی ها لق نمیشن : مطمئن
    منظور شما از اینکه : با اینکه زیاد هنگ میکنه در چه موردیه ؟
    نیاز اولیتون توی کام چی بود ؟ بازی و عکس دیدن و موزیک ؟ : اگه ایناست که بله

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesaremehraboun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ISFAHAN

14

سلام. دوستان من تا دمه خرید HD MNI رفتم ولی دیدم همه میگن خیلی هنگ میکنه. قضیه چیه ؟؟ همه جا میگن چینی داریم. بخرم یا نخرم ؟؟ اصلش کجاییه ؟؟

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

میشه بک گراند منوی گوشی رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه وقتی میری تو منو بکگراندش خیلی زشته

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز یه HD mini گرفتم و رسما به ppc داران پیوستم
    فقط یه سوال دارم اونم اینکه چرا برنامه براش کم هست؟یا شایدم منابعی که میگردم حوب نیستن.میشه یه چنتا سایت واسه دانلود برنامه و بازی خوب معرفی کنید.یه جز zedge و mobile9 البته
    ممنون/

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان
    فقط یه سوال دارم اونم اینکه چرا برنامه براش کم هست؟یا شایدم منابعی که میگردم حوب نیستن.میشه یه چنتا سایت واسه دانلود برنامه و بازی خوب معرفی کنید.یه جز zedge و mobile9 البته
    ممنون/
    سلام.

برنامه هایی که رو ویندوز موبایل اجرا میشن 99% شون به گوشیتون میخوره شما به این سایت هم سری بزن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فاصله هارو بردار و بدون فاصله تایپ کن.

7. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون/

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

دوستان : لطفا جو ندین !

اگه اصلش رو تهیه میکردین نه مشکل هنگ داشتین نه اون معضل ورژن !!!!!!!! همیشه هر گوشی اومده کشور دوست و همسایه سریع زده تو کار بدلش !

بنده چه طوری پس تو گوشیم نوشته : 6.5 ؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

شما دیگه دنبال مینی نرو : اصلش رو سخت پیدا میکنی !
    از کجا میشه فهمید که گوشی مینی اصلی هستش ؟

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

والا کودوم منوش رو میگین؟(شرمنده من هنور به ویندوز موبایل عادت نکردم آخه)اگه منظورتون منویی هست که با دکمهه که عکس ویندوز رو داره میاد،باید بگم که وفتی والپیپر رو عوض می کنم بکگراند منو هم همون والپیپر میشه،حالا اینکه میشه به طور مجزا عوضش کرد رو دقیقا نمی دونم

10. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهدي31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من این گوشی را می خواهم بخرم ولی در چند جا خوندم که بخاطر سایز صفحه اش بیشتر نرم افزار ها و بازی ها یا براش کوچک هستن یا بزرگ وروش نصب نمیشن میشه در این رابطه توضیح بدین ؟؟؟
    تو بازار بدون گارانتی این گوشی 50.60 تومن ارزونتره ولی میگن ساخت چینه آیا ساخت چین این گوشی با تایوانش کیفیتش یکیه ؟؟
    و گارانتی این گوشی خیلی مهم هستش که با گارانتی بگیرم چون تفاوت گارانتی دار با بدون گارانتی خیلی فرق داره ؟؟
    در ضمن یک خبر خوب به دارندگان این گوشی رام اسیایی {عربی}این گوشی هم آمده ومشکل فارسی این گوشی حل شد چون این رام کیبرد فارسی هم داره

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها چند تا سئوال داشتم

1. من از وقتی سیم کارت همراه اولم گذاشتم تو این گوشی یه e اومده اون بالا که فکر می کنم داره از gprs گوشیم استفاده میکنه چه جوری اونو غیر فعال کنم؟

2. آیا میشه برای گوشی زنگ دلخواه مثلا یه mp3 انتخاب کرد ؟

3. نمیشه اسم بولوتوث گوشی رو عوض کرد ؟

4. برای تبادل اطلاعات بین گوشی و لپ تاپ میشه از بلوتوث استفاده کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •