کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟
کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟
با گرمای انگشتان دسته ! نه ناخن عموجان - شما اصلش رو تهیه فرمودین ؟
تنها موقعی گوشی سنگین میشه توی تایپ که یه اس ام اس فارسی بیاد و جواب بخواین بدین : نه در اون حدی که سرطان باشه در حد 3 تا 4 ثانیه مکث اولیه . در مورد اینکه فایل میخواین بریزن توی مموری : در موقع اتصال کدوم گزینه رو میزنی ؟ اگه به صورت دیسک درایو بخوای انتخاب کنی مموری رو
حذف میکنی و باید از گزینه اول active sync استفاده کنی واسه اینکه مموری رو هم داشته باشی : ویندوزتون چیه ؟ سونه ؟
آهنگها چون از لحاظ کیفیتی اورجینال نیستند این اتفاق میفته : میخواین بدونین کدوم آهنگ اورجینال هست باید دونه دونه که میریزی یه تست بزنی با پلیر گوشی و اگه تا وسطش بخونه یعنی اورجیناله و تبدیل نشدست و کیفیت آهنگ رو تغییر ندادند : البته خیلی کم پیش میاد آهنگایی که از نت میگیرین و یا از دوستانتون
اورجینال باشه !
بیمه ؟ چیزی که الان توی بازار فراوونه از این مدل اکثرا چینی هست ! توی این قیمت بله گوشی خوبیه ! قاب پشتش و قاب همه اچ تی سی ها لق نمیشن : مطمئن
منظور شما از اینکه : با اینکه زیاد هنگ میکنه در چه موردیه ؟
نیاز اولیتون توی کام چی بود ؟ بازی و عکس دیدن و موزیک ؟ : اگه ایناست که بله
سلام. دوستان من تا دمه خرید HD MNI رفتم ولی دیدم همه میگن خیلی هنگ میکنه. قضیه چیه ؟؟ همه جا میگن چینی داریم. بخرم یا نخرم ؟؟ اصلش کجاییه ؟؟
میشه بک گراند منوی گوشی رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه وقتی میری تو منو بکگراندش خیلی زشته
سلام دوستان
من دیروز یه HD mini گرفتم و رسما به ppc داران پیوستم
فقط یه سوال دارم اونم اینکه چرا برنامه براش کم هست؟یا شایدم منابعی که میگردم حوب نیستن.میشه یه چنتا سایت واسه دانلود برنامه و بازی خوب معرفی کنید.یه جز zedge و mobile9 البته
ممنون/
سلام.
برنامه هایی که رو ویندوز موبایل اجرا میشن 99% شون به گوشیتون میخوره شما به این سایت هم سری بزن.
فاصله هارو بردار و بدون فاصله تایپ کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
میشه بک گراند منوی گوشی رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
از کجا میشه فهمید که گوشی مینی اصلی هستش ؟
والا کودوم منوش رو میگین؟(شرمنده من هنور به ویندوز موبایل عادت نکردم آخه)اگه منظورتون منویی هست که با دکمهه که عکس ویندوز رو داره میاد،باید بگم که وفتی والپیپر رو عوض می کنم بکگراند منو هم همون والپیپر میشه،حالا اینکه میشه به طور مجزا عوضش کرد رو دقیقا نمی دونممیشه بک گراند منوی گوشی رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من این گوشی را می خواهم بخرم ولی در چند جا خوندم که بخاطر سایز صفحه اش بیشتر نرم افزار ها و بازی ها یا براش کوچک هستن یا بزرگ وروش نصب نمیشن میشه در این رابطه توضیح بدین ؟؟؟
تو بازار بدون گارانتی این گوشی 50.60 تومن ارزونتره ولی میگن ساخت چینه آیا ساخت چین این گوشی با تایوانش کیفیتش یکیه ؟؟
و گارانتی این گوشی خیلی مهم هستش که با گارانتی بگیرم چون تفاوت گارانتی دار با بدون گارانتی خیلی فرق داره ؟؟
در ضمن یک خبر خوب به دارندگان این گوشی رام اسیایی {عربی}این گوشی هم آمده ومشکل فارسی این گوشی حل شد چون این رام کیبرد فارسی هم داره![]()
سلام بچه ها چند تا سئوال داشتم
1. من از وقتی سیم کارت همراه اولم گذاشتم تو این گوشی یه e اومده اون بالا که فکر می کنم داره از gprs گوشیم استفاده میکنه چه جوری اونو غیر فعال کنم؟
2. آیا میشه برای گوشی زنگ دلخواه مثلا یه mp3 انتخاب کرد ؟
3. نمیشه اسم بولوتوث گوشی رو عوض کرد ؟
4. برای تبادل اطلاعات بین گوشی و لپ تاپ میشه از بلوتوث استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)