میگم که واسه شما فور ویندوز گرفتی واسه من هم واریورس2 هم اوراچی شرکتیه آخه فور ویندوز یا اصلا چیزه دیگه از این بازیا مخصوصا واریورس 2 بیرون پیدا نمیشه که ای بخشکی شانس![]()
میگم که واسه شما فور ویندوز گرفتی واسه من هم واریورس2 هم اوراچی شرکتیه آخه فور ویندوز یا اصلا چیزه دیگه از این بازیا مخصوصا واریورس 2 بیرون پیدا نمیشه که ای بخشکی شانس![]()
برای سامورای واریوس که سیوهاش تو اینترنت زیاده من یک سیو میزارم ازین ادرس که همه کاراکترها رو باز میکنه حجمش هم 24 کیلو هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
برای سامورای واریوس که سیوهاش تو اینترنت زیاده من یک سیو میزارم ازین ادرس که همه کاراکترها رو باز میکنه حجمش هم 24 کیلو هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه درست شد مال من اصلا این سختیه چهارمو نداشت با این سیوت درست شد
سپاس
آترکتیو جان این سیوی که دن کردم اصلا کلا همه چی بازیم عوض شد از گرافیکو نمیدونم گیم پلی و.... حال بازم که سختی چهارم اومده دریم تاداکاتسو بادیگارد گیت نداره که![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 05-03-2010 at 20:56.
خيلي جالبه به خدا
ساموراي واريورز 3 فقط براي WII اومده و هيچ خبري براي پلي استيشن يا پي سي نيست !
چطوری داش علی؟
حالا این بازی این بازی بدرد میخوره یا نه میخوام توی عید بسی حال کنم. ارزش خریدن داره؟
بازي خوبي كه هست اما براي عيد Assassins Creed IIهستش!!
اوه اوه اوه
اینجا تایپیک ساموراییاس نه اساسینز حواست باشه مثل این میمونه که شما تو تایپیک ساکر10از بازی فیفا2010تبلیغ کنی حواست باشه![]()
علي مواظب حرف زدنت باش به PES نتوپيا
من عاشق PES هستم
راستي يه چيزي آخرين نسخه بازي كه سازنده اش شركت KOEI بوده و براي PC اومده چي بود ؟ يادته ؟
نه نه جفتشون خوبن ولی به نظر شما تو تایپیک ساکر تبلیغ این فیفا رو میشه کرد؟
اینجاهم همین دیگه!
آخرینش واریورس 3بید فکر کنم البته ما تازه به دوران رسیدیم به اندازه اوستا ها لیاقت نداریم![]()
آترکتیو خان این لوبو با این لیو بی یا سائو سائو نسبتی داشت؟ بلاخره وطنش چین بود یا ژاپن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)