تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 36 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 354

نام تاپيک: شکایت قطعی از کم فروشان اینترنت

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

وقتی وزیر ارتباطات میاد میگه برای کاربرها سرعت 128 هم زیاده! اونوقت شما از چی میخواید شکایت کنید ؟

2. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان کلا مواظب کل کل کردنتون با بعضیها باشید ظاهرا حق خوری توی اینترنت رواج پردا کرده اخطار منو ببینید و عبرت بگیرید
    توی این تاپیک و چه توی تاپیکهای دیگه حرف سیاسی و غیره و ممنوع ظاهرا بعضیها خوب بلدن راپورت بدن اینم سیستمی خاله زنکی هم بدجوری برای بعضیها هنر شده...
    هر صحبتی راجع به اینترنت بشقاب پرنده ای و دوربرد دارید در تاپیک خودش پیگیری کنید ترجیحا کسانی هم که مخخالف اینسیستمها هستند همینجا بمونند. قدم بقیه روی چشم.
    از ما گفتن بود. لعنت بر هرچی دزد و کلاهبرداره آدم فروشه

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قصدم تبلیغ نیست ولی من از laser گرفتم دقیقا 4 روزه وصل کردند
    جالبش اینه که همه کارا تلفنی انجام شد و برای مدارک و .... یه پیک اومد خونه و تحویل داد و گرفت .
    به این میگن سرویس

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

لیزر علی رغم قیمت زیادی که داره از شاتل باکلاس تره توی جایی که ما هستیم مدام تبلیغشو میزنن نزدیک پل پارک وی روی این تلوزوینها و
    کلی هم تبلیغ کرده و انصافا با ایتن سیستم جدید بمی !!! خوب کار کرده که سرعت رو در یک آن به بیش از 500 کیلو میروسونه
    که واقعا کارش درسته
    خودشو از خطر ورشکستگی و فرار کاربران نجات داد علی رغم بقیه پپ ها واقعا این کارش درست بود
    به عنوان کسی که چندسال تجربه در زمینه تبلیغات دارم بهتون میگم تنها شرکتی هست که در بن این چند شرکت تبلیغات درست و مسیر صحیح رو رفت ولی برعکس شرکت صبا.... هیچی در موردش نمیگم مخصوصا با اون سایتشون ..خجالت اوره. عصر ارتباط هم که نمیدونم هنوز هست یا نه

7. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وقتی وزیر ارتباطات میاد میگه برای کاربرها سرعت 128 هم زیاده! اونوقت شما از چی میخواید شکایت کنید ؟
    شما که می دونید شکایت فایده نداره پس چرا هر شب تو تاپیک شاتل از سرعت کم گلایه می کنید آیا با این کار چیزی درست میشه . حالا دو سه شب به جای تاپیک شاتل اون فرم شکایت رو بفرستید.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

امید وارم درس خوبی به شاتل بدهند تا برای شرکت های دیگه درس عبرتی باشه.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

شما که می دونید شکایت فایده نداره پس چرا هر شب تو تاپیک شاتل از سرعت کم گلایه می کنید آیا با این کار چیزی درست میشه . حالا دو سه شب به جای تاپیک شاتل اون فرم شکایت رو بفرستید.
    چرا اتفاقا من برای شکایت کاملا موافق هستم ولی اینجوری فایده نداره. باید کاربرانی که مشکل دارند جمع شوند و کتبا یک نامه رو امضا کنند (حضوری هم لازم نیست کافیه کاربرانی که شکایت دارند تو یک نامه به همراه اسم و نام کاربری شکایتشون رو مکتوب بنویسند و یک نفر به نمایندگی از بقیه این نامه رو حضورا ببره دفتر مرکزی شاتل پیش مدیر شرکت و بعد هم سازمان تنظیم مقررات و اونجا شکایت کنه)

البته من چندین شبه که دیگه مشکل افت سرعت شبانه ندارم .ولی اگر باز مشکل داشتم به جمع شما میپیوندم.
    Last edited by ghahremanimehdi; 15-02-2010 at 23:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مهدی جان
    اول ببرند شاتل بعد سازمان تنظیم مقررات ؟
    این حرفت مثل این می مونه بریم پیش یارو بگیم ما اعتراض داریم
    اونم پاره میکنه میگه به من چه که اعتراض دارین ...بگذریم که ممکنه به جرم اخلال در نظم عمومی هم ازتون شکایت بکنه
    بعدش هم میرین سازمان تنظیم که خودش مسبب اصلیه
    چه شود
    من چشمم اب نمیخوره مهدی جان به نظرت راه دیگه ای نیست ؟ چون از راه قانونی اگر قرار بود حل بشه تا حالا شده بود ولی مثل این که قرار نیست مثه ادم سرویس بدهند به غیر از اون راهکار چه نظری دارید
    سئوالی داشتید در خدمتم.

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا اتفاقا من برای شکایت کاملا موافق هستم ولی اینجوری فایده نداره. باید کاربرانی که مشکل دارند جمع شوند و کتبا یک نامه رو امضا کنند (حضوری هم لازم نیست کافیه کاربرانی که شکایت دارند تو یک نامه به همراه اسم و نام کاربری شکایتشون رو مکتوب بنویسند و یک نفر به نمایندگی از بقیه این نامه رو حضورا ببره دفتر مرکزی شاتل پیش مدیر شرکت و بعد هم سازمان تنظیم مقررات و اونجا شکایت کنه)

البته من چندین شبه که دیگه مشکل افت سرعت شبانه ندارم .ولی اگر باز مشکل داشتم به جمع شما میپیوندم.
    من یک تاپیک زدم اونوقت کاربرها راضی نیستند یک کار مجانی انجام دهند اون وقت شما انتظار دارید همه یک نامه رو امضاء کنند اول باید وقت داشته باشند تا بیایند یکجا امضاء کنند دوم هم باید یم هزینه ای رو بکنند. مدیر شاتل خودش مسبب همه این مشکلاته بخش فنی که سر خود نمیره سرعت رو کم کنه. تنظیم مقررات هم به هیچکی وابسته نیست کسی که نمیدونه تو ادارات دولتی چی میگذره یک حرفی میزنه . تازه از خداشه تا از یک شرکت مورد پیدا بشه تا جریکش کنند. اون طرف هم فکر میکنه تو شرکتهای دولتی حراست با مدیریت از یک کاسه آش می خورند ولی من خودم هر جا کارم گیر میکنه میرم حراست 3 سوت نکشیده بابای خاطی رو در میارند. تنظیم مقررات هم مثل حراست میمونه برای اینها و هیچ ربطی هم نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا شاید پهنای باند کم دادن ایندفعه از مخابرات کسی خبری داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •