تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 39 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

پيش فرض

سلام خسته نباشيد به دوستان

ميگم اين سرويسي كه ميگيد همون --- خودمونه منظورم اينترنت م ا ه و ا ر ه ا ي هست سند از مخابرات ورسيو با ديش يا سندورسيو با ديش هستش يا اصلا يه چيزه ديگس .

باتشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

درسته هموونیه که شما فکر میکنید ارتباط شما اط زریق ارسال بوسیله مخبرات و دریافت بوسیله دیش تامین میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اولا اگه تند رفتم و ناراحت شدی عذر میخوام متاسفانه خودتون هم در جریان هستید که وضعیت این تاپیک رو دارند خراب میکنند و حرفهایی زده میشه . متاسفانه به مدد گسترش اینترنت در شهرها و روستاها شاهد حضور کاربرانی از همه جا هستیم .و بدتر از اون هنوز هم موفق نشدیم مسئول تاپیک رو از وضعیت بد این چند پست آخر تاپیک و پستهای زننده اگاه کنیم. که من از جانب خودم به عنوان یه عضو کوچیک ازتون عذرخواهی میکنم.
    سئوالی بود در خدمتم.
    سلام
    از این که دوست داری مردم چیز هایی که تو بلدی رو یاد بگیرند از تو تشکر می کنم و علت این که اطلاعات تو در این زمینه بالا رفته نتیجه ی یاد دادن به دیگرانه و بعضی ها هم مصل این که نمیخوان کاسبیشون خراب بشه یا خوش بینانه فکرکنیم حسودیشون میشه می خوان مانع بشن ولی تو نباید با این مزخرفات اعصابت رو خراب کنی چون این جور آدم ها ارزش خراب کردن اعصاب یا حتی فکر کردن هم ندارند پس با قدرت بیشتری در این مورد بحث می کنیم و نمی زاریم دیگران بحث جالبمون رو خراب کنن

در ضمن اصلا هم تند نرفتی حقش بود بیشتر از این ها خوارش می کردی که عبرت دیگران بشه

در آخر آقایی که اینترنت 1 مگ داری

من که ادعای تحصیلات دانشگاهی نکردم .

من خودم می دونم پولمرو کجا دازم خرج می کنم . اگه شما تو منطقه ای هستی که adsl نداری مشکل مخابرات .
    من که 2 گیگ با سرعت بالای 1 مگ دارم با یک پنجم هزینه ی شما .
    این تجربه ی منم واقعیت هست , که کم کم باید باکش کنم . چون الان دیگه همه همینن .

سطح فکر من بقدر درک این تاپیک لااقل هست . من که چنین انجمن های غیر شیلتری ندیدم . ( هر چند نیازی نداشتم )
    فیلترینگ هم با و ی پی ا ن براحتی حله .

در آخر هم من با جناب KING_DESIGNER بودم نه باشما .

اگه با من بودی شما , من کاملا مودب بودم . اصلن نارحت نیستم ولی مثل اینکه شما ناراحت شدی .
    پست هم هر جا تمایل داشته باشم میزنم .

من می بینم شما چند وقته منتظره اون سازمان هستی ببینم کی میری بالاخره سراغشون .

اما خلاصه بگم اگه 2 طرفه آزاد بشه پس این شیلترینگ سراسری چه معنی میده ؟
    اگه سطح فکری شما بقدری بود که به این تاپیک وارد بشید از کلمات نا مربوط کوچه و بازاری که در سطح این تاپیک نیست استفاده نمی کردید
    و این تاپیک به همه ی خوانندگان مربوطه نه به یک یا دونفر که مورد خطاب قرار میدید
    هر کس می تونه درباره ی حرف های کسی که قصد داره تاپیک رو خراب کنه نظر بده
    و کسی از سرعت اینترنت شما سوال نکرد که به رخ این و اون میکشین و میگید با 4 هزار تومن (یک پنجم هزینه ی ما) خریدید در حالی که شرکت ارائه دهنده 9 دلار می فروشه که با این حساب اگه خیلی خوشبینانه نگاه کنیم قیمت دلار 444 تومن میشه
    پس با این مثال من بعضی چیز ها روشن میشه و به قول امضای دوست عزیزمون

زنده یاد بابک بیات یک حرف جالبی داشت ، میگفت " هر وقت دیدی پشتت زیاد حرف میزنند بفهم چیزی شده ای و یک برجستگی داری تا به خاطر این برجستگی باتو دشمن باشند . اگر هم سطح باشی هیچ وقت دشمن نخواهی داشت. "

پس

درود بر دشمن من

4. 2 کاربر از Mohandes_fs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

اما يكي از معايب بزرگ اين سرويس ها پينگ بالاست ( بالاي 600 ميلي ثانيه و گاها تا 1000 ميلي ثانيه )
    اصل کار من همین بود و دنبال جواب میگشتم که پیدا کردم ! به درد بازی نمی خوره.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    از این که دوست داری مردم چیز هایی که تو بلدی رو یاد بگیرند از تو تشکر می کنم و علت این که اطلاعات تو در این زمینه بالا رفته نتیجه ی یاد دادن به دیگرانه و بعضی ها هم مصل این که نمیخوان کاسبیشون خراب بشه یا خوش بینانه فکرکنیم حسودیشون میشه می خوان مانع بشن ولی تو نباید با این مزخرفات اعصابت رو خراب کنی چون این جور آدم ها ارزش خراب کردن اعصاب یا حتی فکر کردن هم ندارند پس با قدرت بیشتری در این مورد بحث می کنیم و نمی زاریم دیگران بحث جالبمون رو خراب کنن

در ضمن اصلا هم تند نرفتی حقش بود بیشتر از این ها خوارش می کردی که عبرت دیگران بشه

در آخر آقایی که اینترنت 1 مگ داری

اگه سطح فکری شما بقدری بود که به این تاپیک وارد بشید از کلمات نا مربوط کوچه و بازاری که در سطح این تاپیک نیست استفاده نمی کردید
    و این تاپیک به همه ی خوانندگان مربوطه نه به یک یا دونفر که مورد خطاب قرار میدید
    هر کس می تونه درباره ی حرف های کسی که قصد داره تاپیک رو خراب کنه نظر بده
    و کسی از سرعت اینترنت شما سوال نکرد که به رخ این و اون میکشین و میگید با 4 هزار تومن (یک پنجم هزینه ی ما) خریدید در حالی که شرکت ارائه دهنده 9 دلار می فروشه که با این حساب اگه خیلی خوشبینانه نگاه کنیم قیمت دلار 444 تومن میشه
    پس با این مثال من بعضی چیز ها روشن میشه و به قول امضای دوست عزیزمون

زنده یاد بابک بیات یک حرف جالبی داشت ، میگفت " هر وقت دیدی پشتت زیاد حرف میزنند بفهم چیزی شده ای و یک برجستگی داری تا به خاطر این برجستگی باتو دشمن باشند . اگر هم سطح باشی هیچ وقت دشمن نخواهی داشت. "

پس

درود بر دشمن من
    اصل کار من همین بود و دنبال جواب میگشتم که پیدا کردم ! به درد بازی نمی خوره.......
    سلام مرسی از شما .
    دوست عزیز برای باز انلاین اصلا نیازی نیست همین سرویسی بگیرید با همون دایال آپ هم میشه انباین بزاری کرد شما اگر فقط و فقط میخواید بازی انلاین داشته باشید باید سرویسهای ارزون مخابرات رو بگیرید قیمت 128 مخابرات حدود 10 تومنه که چیزی نیست و میتونید همزمان از این سرویسها برای دانلود استفاده کنید .البته اگکر کار دانلود سنگین داشته باشید . ولی این که فقط از طریق دیش بازی کنید نه به هیچ وجه توصیه نمیشه چون خیلی مناسب نیست با توجه به پینگی که دوستان گرفتند.
    سئوالی بود درخدمتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام مرسی از شما .
    دوست عزیز برای باز انلاین اصلا نیازی نیست همین سرویسی بگیرید با همون دایال آپ هم میشه انباین بزاری کرد شما اگر فقط و فقط میخواید بازی انلاین داشته باشید باید سرویسهای ارزون مخابرات رو بگیرید قیمت 128 مخابرات حدود 10 تومنه که چیزی نیست و میتونید همزمان از این سرویسها برای دانلود استفاده کنید .البته اگکر کار دانلود سنگین داشته باشید . ولی این که فقط از طریق دیش بازی کنید نه به هیچ وجه توصیه نمیشه چون خیلی مناسب نیست با توجه به پینگی که دوستان گرفتند.
    سئوالی بود درخدمتم.
    دوست عزیز سرعت 128 در بهترین کیفیتش هم برای بازی online کفایت نمیکنه ، نظر خود من برای اینکه راحت بشه بازی کرد ، حداقل سرعت 1 مگابیت هست . البته 128 در بازی های سبک travian و ... و یا مثلا تا ماکزیمم 4 بازیکن برای برخی بازی های سنگین تر ممکنه جواب بده ، ولی متاسفانه اگر شخصی دوست داشته باشه بازی های درست و حسابی رو بدون lag و سایر مشکلات بازی کنه ، زیر 1 مگابیت امکان پذیر نیست .

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه بابا,

ما مثلا با 2 مگابیت شاتل بازی میکردیم, هنوز هم گیر و LAG داشت.

به نظر من, مهم نیته

به نظر من مهم PING هست که حتی با 128 هم میشه بازی کرد ولی با 128 معمولی نه با این 128 هایی که شرکتهای ایرانی میدن.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه بابا,

ما مثلا با 2 مگابیت شاتل بازی میکردیم, هنوز هم گیر و LAG داشت.

به نظر من, مهم نیته

به نظر من مهم PING هست که حتی با 128 هم میشه بازی کرد ولی با 128 معمولی نه با این 128 هایی که شرکتهای ایرانی میدن.

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

پيش فرض

من مي خواستم بدونم بهترين سرويسها براي رسيو بالا وارزان ونامحدود قيمتهاش چقدره وآيا اگر از شركتهاي خارجي بگيريم ارزانتر هستش يا كلا فرقي نميكنه .

مرثي

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

dostan man shenidam in service planet sky 512kb rozi masalan ta 200 mb khob barmidare bad soratesh mishe 10 kb.raste?khaheshan begid.
    سوال این دوستمون ، سوال من هم هست ولی فینگلیش نوشته کسی مهلش نمیزاره!!!

ترجمه : من شنیدم که Planet sky با سرویس 512 روزی تا 200 مگ میتونی با سرعت 512 بگیری بعد از این حجم سرعت به 10K کاهش پیدا میکنه، راسته؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •