تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 158

نام تاپيک: مهمترین معیارها برای انتخاب مانیتور چیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام آقاي حسن
    ببين چند نا نكته هست. اول اينكه LCD هاي 32 اينچ xvision هيچ كودوم Full HD نيستن. شما ميخواي كنسول وصل كني؟
    اگر ميخواي بيشتر برات حكم تلوزيون داشته باشه به نظر من بهتره Xvision بگيري. قيمت هاشم از 350 شروع ميشه تا 450 هم داره . اينم ليست TV هاش . باز اگه از اون ها هم سئوالي داري بگو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقاي alucard هم گفت كه داره از اين xvision ها و ميگه راضيه (مدير صوتي تصويري). البته فول اچ دي نيست ولي كاملا ميتوني بهش كنسول وصل كني و از كني. هيچ مشكلي نداره ولي خوب كيفيت فول اچ دي بهتره . در ضمن مانيتور ها هر چقدر هم زاويه ديد خوبي داشته باشن مثل TV نميشن
    مانيتور 2794 مانيتور خيلي خوبيه و full hd هم هست و براي بازي هم مناسبه ولي از اونجايي كه بيشتر برات حكم TV مهمه به نظر من خريد مانيتور صلاح نيست. زاويه ديد 2794 نسبت به ساير مانيتو ها بهتره ولي به اندازه هيچ تلوزيوني نيست. و در ضمن نميتوني خيلي بالا نصبش كني. چون از پايين خوب ديده نميشه
    با سلام و تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند
    چند تاسوال داشتم و اونم اینه که:
    1- در مورد مانیتور تلوزیون ال جی من هنگام تماشای تلوزیون فاصله ام با مانیتور حدود 3 متر هست و اگر موقع فیلم تماشا کردن جهت مانیتور را رو به پایین بدم بازم همین مشکل زاویه دید برقراره یا نه؟
    2-من خوندم که تلوزیون هایی که فول اچ دی نیستند قابلیت نمایش 1080p رو ندارند مثلا من دیشب یه فیلم 14 گیگی از آفلاین گرفتم که فک میکنم همون 1080p هست آیا تلوزیونی که فول نباشه میتونه اینو برام نمایش بده یا نه؟ یا اگه نمایش بده با همون کیفیت هست؟ (البته از طریق وصل کردن کامپیوتر به ال سی دی)
    3- کارت گرافیک من 9500gt گیگا بایت 1 گیگ و سی پی یو 8400 eهست آیا با مانیتور ال جی 2794 مشکلی نخواهم داشت؟
    4-آیا ارزشش رو داره که من الان با بودجه 400000 تومان فعلا همین 2794 ال جی رو بگیرم و یه یکسالی صبر کنم تا قیمتهای سایر ال سی دی ها بیاد پایین و یه مارک خوب مثل سونی یا چیز دیگه ای بگیرم؟ آخه دقیقا پارسال همین موقع یه تلوزیون سونی 40 اینچ سری w برای دامادمون رفتیم گرفتیم 1950000 تومان بدون گارانتی تو شیراز ولی امسال شنیدم که 350000 تومان ارزان شده و الانه 1600000 تومان شده نظرتون چیه؟
    شرمنده یه کم طولانی شد
    از تمامی دوستانی که راهنمایی و نظر میدن بسیار بسیار سپاسگذارم

2. این کاربر از Hassan_2600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند
    چند تاسوال داشتم و اونم اینه که:
    1- در مورد مانیتور تلوزیون ال جی من هنگام تماشای تلوزیون فاصله ام با مانیتور حدود 3 متر هست و اگر موقع فیلم تماشا کردن جهت مانیتور را رو به پایین بدم بازم همین مشکل زاویه دید برقراره یا نه؟
    2-من خوندم که تلوزیون هایی که فول اچ دی نیستند قابلیت نمایش 1080p رو ندارند مثلا من دیشب یه فیلم 14 گیگی از آفلاین گرفتم که فک میکنم همون 1080p هست آیا تلوزیونی که فول نباشه میتونه اینو برام نمایش بده یا نه؟ یا اگه نمایش بده با همون کیفیت هست؟ (البته از طریق وصل کردن کامپیوتر به ال سی دی)
    3- کارت گرافیک من 9500gt گیگا بایت 1 گیگ و سی پی یو 8400 eهست آیا با مانیتور ال جی 2794 مشکلی نخواهم داشت؟
    4-آیا ارزشش رو داره که من الان با بودجه 400000 تومان فعلا همین 2794 ال جی رو بگیرم و یه یکسالی صبر کنم تا قیمتهای سایر ال سی دی ها بیاد پایین و یه مارک خوب مثل سونی یا چیز دیگه ای بگیرم؟ آخه دقیقا پارسال همین موقع یه تلوزیون سونی 40 اینچ سری w برای دامادمون رفتیم گرفتیم 1950000 تومان بدون گارانتی تو شیراز ولی امسال شنیدم که 350000 تومان ارزان شده و الانه 1600000 تومان شده نظرتون چیه؟
    شرمنده یه کم طولانی شد
    از تمامی دوستانی که راهنمایی و نظر میدن بسیار بسیار سپاسگذارم
    اميدوارم بتونم جواباي كامل بدم بهت عزيز
    1- ببين يه مسئله اي در مورد مانيتور 2794 وجود داره. زاويش 160 - 170 هست ولي به نسبت بزرگي مانيتور ، شما بايد زاويه بهتري نسبت به مانيتور هاي ديگه داشته باشي در فاصله زياد (جمله بندي داغون)
    منظورم اينه كه در فاصله هاي بالا بايد زاويت خيلي مناسب باشه. مثلا 3 متر فاصله كمي نيست و اگر ميخواي با اين فاصله ببيني مانيتور رو نميتوني هي بچرخي اين ور اون ور بلكه تو يه محدوده خاصي ميتوني باشي چون اگه زياد جابه جا بشي نميبيني فيلم رو. اگر هدفت فيلم ديدنه من پيشنهاد ميكنم TV بگيري كه بزرگتره
    2- اولا كه شما بايد يه دستگاه HD player داشته باشي تا بتوني باهاش فيلم رو پخش كني. در اين صورت ميتوني با تلوزيون هاي HD هم ببيني فيلم رو. البته با كيفيت HD نه با كيفيت Full HD.
    البته يه نكته اي هم هيت كه تصاوير HD و Full HD رو در اينچ هاي پايين اگر در كنار هم باشن ميتوني تشخيص بدي كه چقدر تفاوت دارن ولي وقتي مي بري خونه خودت خوشت مياد از تصويرش.
    3- با كارت گرافيكي كه داريد به هيچ عنوان با 2794 مشكل نخواهيد داشت. البته نميتونيد خيلي باهاش بازي هاي action و گرافيك بالا بكنيد. در واقع گرافيكتون كم مياره ولي مانيتور okهست
    4-به نظر من همين 2794 گزينه خوبيه به شرطي كه فاصلت رو خيلي زياد نكني و زويه رو در نظر بگيري. اين ايراد زاويه ديد مربوط به پنل مانيتور هست و ربطي به برند نداره . اگر شما ميخواي TV بگيري سري ونوس xvision گزينه مناسبيه و اگر ميخواي مانيتور 27 اينچ بگيري 2794 و اگر كوچكتر ميخواي به نظر من 2261 هم گزينه خوبي براي ديدن فيلم HD هست

4. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اميدوارم بتونم جواباي كامل بدم بهت عزيز
    1- ببين يه مسئله اي در مورد مانيتور 2794 وجود داره. زاويش 160 - 170 هست ولي به نسبت بزرگي مانيتور ، شما بايد زاويه بهتري نسبت به مانيتور هاي ديگه داشته باشي در فاصله زياد (جمله بندي داغون)
    منظورم اينه كه در فاصله هاي بالا بايد زاويت خيلي مناسب باشه. مثلا 3 متر فاصله كمي نيست و اگر ميخواي با اين فاصله ببيني مانيتور رو نميتوني هي بچرخي اين ور اون ور بلكه تو يه محدوده خاصي ميتوني باشي چون اگه زياد جابه جا بشي نميبيني فيلم رو. اگر هدفت فيلم ديدنه من پيشنهاد ميكنم TV بگيري كه بزرگتره
    2- اولا كه شما بايد يه دستگاه HD player داشته باشي تا بتوني باهاش فيلم رو پخش كني. در اين صورت ميتوني با تلوزيون هاي HD هم ببيني فيلم رو. البته با كيفيت HD نه با كيفيت Full HD.
    البته يه نكته اي هم هيت كه تصاوير HD و Full HD رو در اينچ هاي پايين اگر در كنار هم باشن ميتوني تشخيص بدي كه چقدر تفاوت دارن ولي وقتي مي بري خونه خودت خوشت مياد از تصويرش.
    3- با كارت گرافيكي كه داريد به هيچ عنوان با 2794 مشكل نخواهيد داشت. البته نميتونيد خيلي باهاش بازي هاي action و گرافيك بالا بكنيد. در واقع گرافيكتون كم مياره ولي مانيتور okهست
    4-به نظر من همين 2794 گزينه خوبيه به شرطي كه فاصلت رو خيلي زياد نكني و زويه رو در نظر بگيري. اين ايراد زاويه ديد مربوط به پنل مانيتور هست و ربطي به برند نداره . اگر شما ميخواي TV بگيري سري ونوس xvision گزينه مناسبيه و اگر ميخواي مانيتور 27 اينچ بگيري 2794 و اگر كوچكتر ميخواي به نظر من 2261 هم گزينه خوبي براي ديدن فيلم HD هست
    سلام دوست من و ممنون از راهنماییتون
    امروز رفتم بازار و یه wd hd media player گرفتم که تصاویر hd و full hd رو خیلی خوب پخش میکنه. از خرید 2794 ال جی دیگه منصرف شدم و حالا یه سوال داشتم و اونم اینه که ال جی هم یه مدل تلوزیون 32 داره مدل ال سی دی ال جی (LG) مدل: 32LF150 حدود 80000 تومان از xvision ونوس گرونتره نظرتون چیه؟
    1-این و بردارم یا همون xvision رو؟
    2-و دیگه اینکه کلا ال سی دی های ال جی خوب هستند؟ آخه یه روز رفتم بازار و به نظرم اومد که ال سی دی های ال جی در مقایسه با سامسونگ و پاناسونیک مات تر هستند البته ال جی رو با اون دوتا یه جا نتونستم پیدا کنم و ببینم و در ضمن:
    3- گارانتی ال جی خوبه؟
    4-و در آخر اینکه با این دستگاهی که امروز خریدم زیاد نگران full hd نبودن تلوزیونم نباشم؟ آیا اونقدر تفاوت کیفیت دارن که صبر کنم و یه full hd بگیرم؟ آیا این تلوزیونها تمام صفحه فیلمهای full hd رو برام نشون میدن؟ ببخشید اگه این سوال یه کم ساده لوحانه است.
    مرسیییییییییی

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوست من و ممنون از راهنماییتون
    امروز رفتم بازار و یه wd hd media player گرفتم که تصاویر hd و full hd رو خیلی خوب پخش میکنه. از خرید 2794 ال جی دیگه منصرف شدم و حالا یه سوال داشتم و اونم اینه که ال جی هم یه مدل تلوزیون 32 داره مدل ال سی دی ال جی (LG) مدل: 32LF150 حدود 80000 تومان از xvision ونوس گرونتره نظرتون چیه؟
    1-این و بردارم یا همون xvision رو؟
    2-و دیگه اینکه کلا ال سی دی های ال جی خوب هستند؟ آخه یه روز رفتم بازار و به نظرم اومد که ال سی دی های ال جی در مقایسه با سامسونگ و پاناسونیک مات تر هستند البته ال جی رو با اون دوتا یه جا نتونستم پیدا کنم و ببینم و در ضمن:
    3- گارانتی ال جی خوبه؟
    4-و در آخر اینکه با این دستگاهی که امروز خریدم زیاد نگران full hd نبودن تلوزیونم نباشم؟ آیا اونقدر تفاوت کیفیت دارن که صبر کنم و یه full hd بگیرم؟ آیا این تلوزیونها تمام صفحه فیلمهای full hd رو برام نشون میدن؟ ببخشید اگه این سوال یه کم ساده لوحانه است.
    مرسیییییییییی
    خواهش ميكنم . قابلي نداشت.
    خوب حالا كه HD player خريدي حتما برو تلوزيون Full هم بگير كه كيفيت خيلي فرق ميكنه ديگه. اگه HD PLayer نخريده بودي ميگفتم همين تلوزيون هاي معمولي رو بگير ولي الان ديگه قضيه فرق داره.
    اگر اون مدلي كه مييگي فول اچ ديه برو همونو بگير. ولي اگر فول اچ دي نيست همون xvision بهتره.
    اگر هم كيفيت برات مهمه اين فيلم تو مانيتور 2794 كه فول اچ ديه يه چيز ديگستا. يه كاري بكن. برو يكي از نمايندگي هاي مانيتور LG نزديك خونتون و زاويه 2794 رو بررسي كن. چون با اين دستگاه كه گرفتي حيفه تلوزيون HD بگيري و فول نباشه تلوزيونت
    3- گارانتي مانيتور ال جي = ماديران (بهترين گارانتي موجود در ايران. خدمات 2 ساعته داره كه هر وقت زنگ بزني تا 2 ساعت بعد خونتونه و مشكلت رو حل ميكنه. خيلي محترم رفتار ميكنن و امكان نداره بذارن ناراضي بري بيرون)
    گارانتي تلوزيون هاي ال جي = گلديران (اونا هم خوبن. كار آدم رو بلاخرا راه ميندازن)
    4- اين دستگاه شما Bluray رو ميخونه و ميده به نمايشگر. اگر نمايشگرت Full HD نباشه اون رو با كيفيت bluray نشون نميده و با كيفيت DVD نشون ميده. در واقع براي اينكه بتوني تصوير فول اچ دي ببيني هم بايدد HD player داشته باشي و هم نمايشگر Full HD

توضيح: با اين دستگاه كه خريدي بايد حتما فيلم هاي بلوري بخري ها . يعني فيلم DVD رو هم پخش ميكنه ولي با كيفيت 720. در حالي كه دستگاه اين قابليت رو داره كه تا كيفيت 1080 ساپورت كنه.
    وقتي شما يه مانيتور 2794 بخري كه 1080 رو ساپورت ميكنه و HD Player داري كه 1080 پخش ميكنه ديگه چي از اين بهتر؟
    ولي باز اگر مانيتور 2794 رو نخريدي همون xvision 32 هم خوبه. پايين تر از اين هم سامسونگ يه 22 اينچ داره كه اصلا به درد نميخوره. اگه قراره 22 اينچ بگيري همون 32 HD xvision بهتر از اونه

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

راستي HD Playeret رو چند خريدي و از كجا؟ چه ماركيه؟ منم ميخوام بخرم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

يه سري ريويو گه نشون ميده خوبن xvision ها:
    کد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خواهش ميكنم . قابلي نداشت.
    خوب حالا كه HD player خريدي حتما برو تلوزيون Full هم بگير كه كيفيت خيلي فرق ميكنه ديگه. اگه HD PLayer نخريده بودي ميگفتم همين تلوزيون هاي معمولي رو بگير ولي الان ديگه قضيه فرق داره.
    اگر اون مدلي كه مييگي فول اچ ديه برو همونو بگير. ولي اگر فول اچ دي نيست همون xvision بهتره.
    اگر هم كيفيت برات مهمه اين فيلم تو مانيتور 2794 كه فول اچ ديه يه چيز ديگستا. يه كاري بكن. برو يكي از نمايندگي هاي مانيتور LG نزديك خونتون و زاويه 2794 رو بررسي كن. چون با اين دستگاه كه گرفتي حيفه تلوزيون HD بگيري و فول نباشه تلوزيونت
    3- گارانتي مانيتور ال جي = ماديران (بهترين گارانتي موجود در ايران. خدمات 2 ساعته داره كه هر وقت زنگ بزني تا 2 ساعت بعد خونتونه و مشكلت رو حل ميكنه. خيلي محترم رفتار ميكنن و امكان نداره بذارن ناراضي بري بيرون)
    گارانتي تلوزيون هاي ال جي = گلديران (اونا هم خوبن. كار آدم رو بلاخرا راه ميندازن)
    4- اين دستگاه شما Bluray رو ميخونه و ميده به نمايشگر. اگر نمايشگرت Full HD نباشه اون رو با كيفيت bluray نشون نميده و با كيفيت DVD نشون ميده. در واقع براي اينكه بتوني تصوير فول اچ دي ببيني هم بايدد HD player داشته باشي و هم نمايشگر Full HD

توضيح: با اين دستگاه كه خريدي بايد حتما فيلم هاي بلوري بخري ها . يعني فيلم DVD رو هم پخش ميكنه ولي با كيفيت 720. در حالي كه دستگاه اين قابليت رو داره كه تا كيفيت 1080 ساپورت كنه.
    وقتي شما يه مانيتور 2794 بخري كه 1080 رو ساپورت ميكنه و HD Player داري كه 1080 پخش ميكنه ديگه چي از اين بهتر؟
    ولي باز اگر مانيتور 2794 رو نخريدي همون xvision 32 هم خوبه. پايين تر از اين هم سامسونگ يه 22 اينچ داره كه اصلا به درد نميخوره. اگه قراره 22 اينچ بگيري همون 32 HD xvision بهتر از اونه

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

راستي HD Playeret رو چند خريدي و از كجا؟ چه ماركيه؟ منم ميخوام بخرم
    دوست من مرسی از راهنماییتون
    فکر کنم با این بودجه ای که دارم یعنی حداکثر 500000 تومان هیچ وقت نتونم یه تلوزیون فول بگیرم و با این اوصاف همون 2794 رو بگیرم فقط یه چیزو نمیدونم که من
    1-اگه بخوام مانیتور تلوزیون رو بردارم این دستگاهی که گرفتم بدردم خواهد خورد یا نه؟ آیا کامپیوتر کار همون دستگاه رو برام انجام میده؟
    2-آیا کامپیوترم که سیستم نسبتا خوبی است توانایی پخش فایلهای hd 1080p رو روی این مانیتور خواهد داشت؟
    و در مورد سوالتون این دستگاه رو شیراز گرفتم با قیمت همکار 127000 تومان نمیدونم خوب خریدم یا نه ولی تو سایت رایانه دیدم قیمت زده 145000 تومان اگه شیراز هستی آدرس بدم بری بگیری در ضمن دو سال هم گارانتی سازگار ارقامه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1- بله كاملا به دردت ميخوره و خوبه
    چون HD Player ميتونه برات بلوري پخش كنه. ببين شما اگه با HD player يه فيلم DVD ببيني كيفيتش همون DVD هست . ولي بايد بري فيلم Bluray بخري كه قيمتي حدود 10 تا 15 تومن داره هر فيلمش ، و در آينده اي نزديك قيمتش ارزون ميشه.
    dvdRom كامپيوتر شما هم dvd ميخوره. اصلا بلوري نميخوره پس شما نياز به يك HD player داري براي اينكه فيلم هاي HD بلوري رو ببيني .
    2 - اگر بلوري پلير داشته باشي (كه فكر نميكنم داشته باشي) و گرافيكت بالا باشه ميتوني ببيني
    3 - قيمت خيلي خوبي خريدي. من تهران زندگي ميكنم ولي شيرازيم خودم .
    مباركت باشه اقا ايشالا 100 سال حالشو ببري

10. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    یادم رفت بگم مارک hd player که گرفتم وسترن دیجیتاله و فقط از طریق هارد و یو اس بی به تلوزیون وصل میشه و خروجی hdmi هم داره

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اا
    خيلي خوبه اين مارك . تو نمايشگاه همه از همين مارك گذاشته بودن واسه پخش فيلم تو تلوزيونا
    قيمت 2794 هم بهم بگو چند خريدي ميخوام قيمت شهرستانا رو هم بدونم .
    دمت گرم داداش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

2794 رو هنوز نگرفتم ولی قیمت کف بهم 402000 تومان گفتند
    تهران قیمت چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •