ريست كردم يه بار ديگه فريموير رو نصبيدم درست شد.....
ممنون
ريست كردم يه بار ديگه فريموير رو نصبيدم درست شد.....
ممنون
دوستان یه کمک اضطراری کنید منو
هنگ کرده .. اصلا عکس العملی انجام نمیده .. وقتی به کامپیوترم وصلش میکنم هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده و در همون صفحه هنگ کرده
متاسفانه ریست هم نمیشه کردش .. ریستش از کار افتاده
یعنی وقتی سوزن در سوراخ reset فرو می کنی چی میشه؟ ... reset نمیشه؟! ..
بالاخره باتری اش تموم میشه (یا شده تا همین الان!) ، تغییری نکرده؟
آخرین چاره گارانتیه بهرحال.
ایول ...
محمد جان هنوزم همونجوریه .. مشکل جای دیگه بوده من پلیرم رو به دوستم قرض داده بودم متاسفانه دوستم اعتراف کرد که یه ضربه شدیدی به اسفالت زمین خورده بوده .. احتمال زیاد مشکل از همین جا نشات میگیره به طوری که الان اصلا روشن میشه اما سریعا هنگ میکنه
حالا کاریه که شده، اما من این رو خیلی به بچه ها گفته ام که "پلیرهاتون رو دست پسرای دیگه ندید!" ... شاید کمی اغراق شده به نظر بیاد، اما از هر 3 نفری که من می شنوم پلیرشون به مشکل خورده، یکی شون در نتیجه مرام گذاشتن این بلا سرش اومده...
بهرحال اگه به هیچ وجه نمی تونی با PC ارتباط بگیری تا فرضاً firmware اش رو دوباره بریزی، باید ببری اش گارانتی .. امیدوار باش که مشکل نرم افزاری باشه تا زودتر کارت راه بیفته ...
* ببین راهی داره بتونی بری توی حالت ریکاوری اش.. دستورات زیر رو پی بگیر:
دستگاه در حالت خاموش باشه: دکمه power رو فشار بده و همینطوری نگه دارش ... حالا وقتی لوگوی کریتیو میاد، دکمه menu رو بزن و اون رو هم نگه دار .. تا بره توی منوی recovery .. ببین میتونی بری توش یا نه ..
نه بابا لعنتی هنگ کرده بود اصلا کار نمیکرد هیچ گزینه ای ..
امروز بردم نمایندگی قرار شده بفرستنش تهران .. نمیتونند تو همین رشت درستش کاری کنند
حالا جالبیش اینه مثلا براش کاور هم خریدم کاورش هم ظریفتر از خودش بود الکی فقط واسش 13 تومن دادم هیچ سودیم نکرد واسم ..
واقعا بعضیها بیشخصیتند و امانتداری حالیشون نیست ..چکار کنم خواب؟ طرف باید درک داشته باشه وسیله شخصیه... منم رودربایسی گیر کردم اگه میگفتم نه هزار جور ادا واسم در میاورد که این خصیصه حاضر نیست برای رفیقش یه روز کاری کنه
خدا به زمین گرمش بزنه ...
یه بار مال من هنگ کرده بود گذاشتم باتریش تمام شه بعد بعد کامل شار÷ش کردم درست شد...
ایشالا درست میشه نگران نباش![]()
به احتمال زیاد اشکال از صفحه نمایششه..........ضربه خورده.........ولی درست میشه........
ایشالا درست بشه ...
//
کاور و محافظ و اینا شدیداً سلیقه ای هستش به نظرم .. اتفاقاً این اواخر توی تاپیک آیپاد تاچ هم بحثی در همین رابطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
//
حق با شماست ... خیلی از دوستی ها واقعاً دردسرشون بیشتر از سودشون اغلب .. حداقل تو ذهن من بعنوان یه آدم بدبین اینطور میاد ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)