ممنون.آره خوب شدم.راسته که میگن سلامتی تاجی بر سر آدمه که فقط آدم مریض اونو میبینه.
انجین خوب میخوام که با C#.net بشه باهاش بازی ساخت.به غیر از Unity
ممنون.آره خوب شدم.راسته که میگن سلامتی تاجی بر سر آدمه که فقط آدم مریض اونو میبینه.
انجین خوب میخوام که با C#.net بشه باهاش بازی ساخت.به غیر از Unity
مریض شدی بودی خبر نداشتم اینشال... که خوب شدی باشی
به نظر من یه انجین انتخاب کن و ولش نکن مثلا من الان گیم استدیو کار می کنم دفعه اول که مثال litec رو دیدم وحشت کردماما الان با گیم استدیو مشکلی ندارم!
یه سوال:وقتی 3DGS رو نصب کردم هنگام اجرای کد این ارورو میده:
MainScript Not Found- Check Preferences
توی قسمت Preferences که میرم میگه Main Script رو مکانشو مشخص کن اما نمی دونم مین اسکریپت کدومه.
اسکریت اصلی برنامه رو mian Script می گن که در اون تابعی به نام main وجود داره
اینم نمایی از خانه ترویستی :
دوستان آخر بازی چه اتفافی بیفته؟ ایده بدهید؟![]()
اگر شما یه داستان خوب برای بازیتون میخوای فقط کافیه مشخصات و اولیات داستان که میخوای چه طوری و چه سبکی باشه رو به من بگی تا برات داستانی بنویسم که تا حالا ندیدی![]()
دوست عزیز داستان در پست قبلی وجود داره پایانش نمی دونم چطوری تموم کنم؟
اینم داستان:
داستان مربوط به افسر به نام پرویز بازگشاست در سال 1390 در ایران جنگی بین آمریکا و ایران شروع می شه قبل شروع شدن جنگ گروه تروریستی در نزدیکی خیلج فارس ساکن شد . به این افسر ماموریت می دهن که باید بعد نابودی هواپیما دشمن بره منطقه این گروه تروریستی نابود کنه و این اینک ادامه ماجرا...
This is Not Call Of Duty:This is Deadly Fight
I am Country Soldier
راستی دوستان یه هیلی کوپتر هم طراحی کردم ببیند چطور شده؟
![]()
Last edited by parvizamd; 05-03-2010 at 17:25. دليل: چند تغییر جزیی
به نظر من بعد از نابودی گروه تروریستی پرویز بازگشاست بهتره به ارتش بزرگ ایران یا همون ارتش اصلی ایران بپیونده و برای خود گروهی داشته باشه تا به صورت گروهی به دشمن حمله کنه البته سخته که این همه ارتش و گروه درست کنی ولی بازی عالی میشه
آخر داستان چه طور بود؟؟؟اگر بد بود بگو یه طرح دیگه بدم.
ممنون از داستان این اتفاق توی قسمت سومش می افته البته هنوز ساخت این بازی قطعی نیست !راستی هیلی کوپتر چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)