اگه خواستی این آدرس آپشن فایل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خواستی این آدرس آپشن فایل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این لـــــیــــــنـــــک فکر کنم خرابه . یا حد اقل برا من که باز نمیکنه تا دان کنم .
آنلاین بازی می کنین یا باز چرت و پرت .. ترکیب میگین و این صحبتا ؟؟؟؟
دوست عزیز چرا درست تاپیکو نمی خونی.همه چی توضیح داده شده.آنلاین بازی می کنین یا باز چرت و پرت .. ترکیب میگین و این صحبتا ؟؟؟؟
محمد جان من وقتی ورژن آپشن فایلو به 1.3 تبدیل میکنم برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاد . مثلا اسم تیمها خراب بشه و یا اینکه stat هایی که تغییر دادم با اور رایت مجددا مثل اولش بشه ؟
اگه سرعت اینترنتت بد نیست و برات زحمتی ایجاد نمیکنه من یک لیگ بصورت آزمایشی ایجاد کنم بعد یکی دوبار آپشن فایلو بین هم رد و بدل کنیم ببینیم مشکلی ایجاد نمیکنه اگه مشکلی نبود لیگ رو میتونیم شروع کنیم .
اون آپشن فایلی که دیشب دانلود کردی موقع اجرا به مشکل نخورد مثلا اسم تیمها خراب شده باشه یا تواناییهای ویرایش شده مجددا مثل قبل باشه ؟ اصلا ارور نداد بازی ؟ یا اینکه پیام اوررایت داده نشد ؟
Last edited by 4039; 05-02-2010 at 21:00.
اقا من وقتی آپشن فایل رو وارد میکنم باید اوررایت کنم یا نــــــــــــه ؟
نه اگه اینکار رو بکنی قدرت تیمها که تنظیم کرده بودم مثل اولش میشه .
ارور که نداد.فقط همون پیغام اور رایت رو داد که اگه تایید کنم آخرش مینویسه نصب کامل شد!الان میرم ببینم نسبت به ادیت فایل خودم تغییری کرده یا نه؟
اقا این دفعه اوررایت نکردم . ولی بازم نشد .![]()
یکی من رو تحویل نمی گیره؟درود
اگه میشه منم می خواستم یه تیم بردارم . پست اول رو هم خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد.
حالا اگه تاتنهام خالیه من برش می دارم. در ضمن ورژن بازی رو چطوری بفهمم؟ ( ویندوز سون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)