من از ویندوز اصلی گوشی استفاده می کنم !
من از ویندوز اصلی گوشی استفاده می کنم !
من ایمیت jasjam دارم نه usb رو میشناسه نه بالا وقتی هارد ریست میکنم فقط خاموش میشه و چراغ سبز روشن میشه دیگه بالا نمیاد صفحه هم خاموشه چکار کنم
هر کار میکنم بالا نمیاد تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم ولی این دفعه دیگه اصلا کار نمیکنه![]()
سلام خسته نباشید من رام انرزی نصب کردم بعد فارسی ساز هم نصب کردم ولی وقتی بک آپ پیام هامو میارم پیام رو فارسی نشون میده ولی وقتی بازش میکنم علامت؟؟؟؟؟؟ به جاش هست . فارسی سازهم از علی رضا استفاده می کنم خواهش میکنم کمکم کنید.
الان که یه عکس هم که اسمش فارسی بود رو دیدم اون هم به جاش علامت سوال بود خواهش میکنم کمک کنید.
با فارسی ساز mobidiv هم امتحان کردم نشد. فارسی میخونه برای اسمس ولی نوشتن پیام و باز کردن پیام فارسی به جای کلمات علامت ؟؟؟؟؟؟ میزاره /کمک کنید.Energy.XPERIA.23569.Sense2.5.Cookie.Jun.2 6
Last edited by mohsen.haftom; 30-06-2010 at 01:53.
سلام
من یه touch hd دارم. بیشتر وقتا انتن داره ولی میگه " تماس با مشترک امکان پذیر نمیباشد " . و وقتی من زنگ میزنم هیچ عکس العملی نداره .
1 - وقتی روشن میکنم آنتن پر نیست و باید منوال جستجو کنم و بعدش آنتن پر میشه .
2 - سیم کارتم TCi بود و به MCi تغییر دادم ولی مشکل پابرجاست .
3 - با سیم کارتهای دیگه هم همین مشکل هست .
4 - البته هر چند وقت یکبار تماس میگیره ولی شانسیه
5 - سیم کارتم رو در گوشیهای دیگر همون لحظه امتحان کردم و بدون مشکل کار کرد .
6 - هیچ جای دیگه مشکلی وجود نداره و همه چی عالی کار میکنه. منظورم اینه که تنظیمات هم درسته .
توی صفحه اول دیدم که یکی از دوستان دقیقا همین مشکلات رو داشته. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام.
تنظیمات انتخاب نتورک رو بزارید رو اتو ماتیک.اگر نشد یه هارد ریست بکنید فکر میکنم درست بشه.![]()
با سلام
من امروز از جمهوری یه i_mate jam گرفتم یادم رفت اونجا تست کنم اوردم خونه دیدم که وقتی سیم کارت میندازم توش میزنه no service ایا تنظیمات خاصی داره یا نه مشکل انتنش
یا سلام من دیروز از جمهوری i_mate jam گرفتم ولی وقتی اوردمش خونه دیدم وقتی سیم کارت توش میذاری میزنه no service ایا تنظیمات خاصی داره یا انتش خرابه
بعضی از رام های آیمیت تا جایی که میدونم این مشکلو دارن .. شما به آرین لند یه پیغام خصوصی بزنی زودتر به جواب میرسی... ایشون اطلاعاتشون بیشتر از منه میتونه کمکت کنه
سلام.
اول اینکه الان دیگه موقع خریدن این گوشی نیست.اگر میتونی ببر پس بده و یهه چیز دیگه بگیر.اما در هر حال شما ورژن رامت چیه؟![]()
سلام
دوستان من یه samsung b7320 گرفتم
با هیچ چیزی مشکلی ندارم هم سرعتش عالیه هم که تا حالا همه چیزش جوره
فارسی هم دادم خود مایکروتل بدون هزینه واسم زد که منم کلی ذوق زدم!
حالا چند روزه دارم باش ور می رم فقط 2 مورد رو پیدا نکردم!
یکی اینکه من خونه وایرلس دارم اما این همش با gprs وصل میشه، البته وایرلس رو پیدا میکنه و کانکت هم میشه اما بازم واسه اینترنت از gprs استفاده می کنه، از کجا میتونم بش بفهمونم با وایرلس بره اینترنت؟!
دوم اینکه گوشی رو که وصل می کنم به pc نرم افزار samsung new pc studio گوشی رو اصلا نمی شناسه، اینو چیکار کنم؟
دوستان یکم مبتدی ام واسه wm در صورت توضیح بی زحمت مو به مو بگین، ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)