تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 113

نام تاپيک: مانیتور LCD یا LED ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ُسلام به دوستان
    ما هم موندیم کدومو بخریم W2262TQ یا W2261V؟
    من میخوام سیستم رو آپگرید کنم برای گیم و فکر کنم داشتن ورودی HDMI مهم باشه تا اونجا که تو فروم متوجه شدم W2262TQ ورودی HDMI نداره ولی خیلی عجیبه که تو سایت زده داره، دوستان تحقیق کنن ممنون میشم یا کسانی که خودشون این مانیتور رو دارن توضیحی بدن

W2262TQ (در قسمت ورودی و خروجی ها HDMI رو زده داره؟!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    W2261V
    کد:

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

فکر نمیکنم 2262 hdmi داشته باشه.
    به احتمال قوی سایت اشتباه کرده.
    آگه شما hdmi نیاز داری 2261 بگیر اگر نه 2262.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    safa city

پيش فرض

ایا برای بیلو ری نیاز به پورت hdmi هست ؟
    (دوستان با عرض پوزش اگه درباره قابلیت های blue ray توضیح بدن خیلی خوب میشه)

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوده بلوری که دیسک هست مثل دی وی دی - سی دی -...
    دستگاه های پخش بلوری یا همون بلوری پلیرها هم خروجیشون hdmi هست...

5. 2 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

سلام دوستان

من یه ماه پیش با این سیستم یه مانیتور w2061tq گرفتم
    Main:GIGA EP41T
    CPU:E8400
    RAM:4G
    VGA:GIGA 4850 DDR3

اما الان بدجور کلید کردم که مانیتورم رو با یه 22 عوض کنم
    کسی که مانیتور رو ازش گرفتم میگه مانیتور خودم رو 180 برمیداره و 70 تومن ازم میگیره و یه w2253tq بهم میده.
    ولی من خودم مدل 22 اینچ همین مانیتور خودم رو بیشتر دوست دارم یعنی w2261vp که میگه تا بعد عید باید منتظر بمونی که بیارم.

دوستا میدونن این دوتا چه فرقی دارن؟
    چی کار کنم حالا؟

این مانیتور ال ای دی ال جی فول اچ دی نیست وگرنه حتما همونرو میگرفتم!

تا امشب باید تصمیم بگیرم!

چه کنم حالا؟
    Last edited by your_star; 17-03-2010 at 21:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض کارت گرافیک Radeon HD 5670

من امروز اومدم دیدم که کارت گرافیکم در ویندوز 7 حداکثر تا رزولوشن 1200*1600 رو ساپورت میکنه.!!!!!
    کارت گرافیکم 8500 GT هستش (Gigabyte).

حالا من یه کارت گرافیک میخوام که حداقل تا 1080*1920 (Full HD) رو داشته باشه.
    8800 GT چطوره؟ تا چه رزولوشنی ساپورت میکنه؟

پیشنهاد شما چیه؟
    خیلی نمیخوام پول بدم.در حد همین کارت گرافیک خودم کافیه فقط Full HD ساپورت کنه.(البته در ویندوز 7)
    سلام.
    کارت گرافیک رادئون 5670 به نظر من به نسبت قیمتش که حدود 160 تومنه (با برند Club 3D) جز بهتریناس.
    مشخصاتش اینجا هست:
    کد:
    رزولوشن های بالا رو هم ساپورت میکنه
    DirectX 11
    DDR5
    128 bit

داره خودمونی میشه ariobarzan60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یکی از مانیتورهای خوب LED زیر 300 تومن E2250T LG
    مزایا:
    کیفیت تصویر بسیار خوب
    فول اچ دی
    زاویه دید خوب
    مصرف برق فوق العاده پایین.فقط 23 وات
    معایب:
    نداشتن پورت HDMI
    زمان پاسخ دهی 5 میلی ثانیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه مانیتور 17 سیه فام 1720 4-5 سال پیش گرفتم خیلی فیلم میبینم اونم فقط با pc به نظرتون با یه 2261 یا 2262 عوضش کنم چطوره ؟ من گرافیکم 5700 هست با قضیه فیلمهای hd به مشکل بر نمیخورم اگه عوضش کنم ؟ واسه دیدن فیلم تغییر زیادی بینشون هست؟ ببخشید اگه سوالام ناشیانست
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نمایشگر فوق باریک LED سامسونگ

ICTna.ir - شرکت سامسونگ، به عنوان دارنده مقام اول در تولید صفحه‌ نمایش‌های كریستال مایع (LCD) در دنیا چندی پیش مانیتور LED جدید خود را كه مجهز به فناوری جدید و طراحی بسیار جذابی است معرفی كرد. مانیتور XL2370 معرفی شده توسط شركت سامسونگ، یكی از محصولات حرفه‌ای این شركت است كه در ساخت آن از پانل (صفحه نمایش)‌ باریك و فناوری انحصاری TOC (Touch Of Color) استفاده شده است.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) دو ویژگی‌ ضخامت بسیار كم و سازگاری با محیط زیست در طراحی این محصول، باعث تمایز مانیتور XL2370 سامسونگ از دیگر محصولات شده است. با استفاده از فناوری جدبد نور پس زمینه LED، ضخامت مانیتور XL2370 به 19.9 میلی‌متر (سه چهارم اینچ یا 0.78 اینچ) رسیده است كه این مقدار در حدود یك سوم ضخامت مانیتور‌های استانداردی است كه با همین سایز در بازار به فروش می‌رسد. فریم كریستالی با ساختار خاص در مانیتور XL2370 همراه با فناوری TOC، باعث كاهش انعکاس و بازتاب نور محیط به چشم كاربر می‌شود همچنین پایه براق این مانیتور با طراحی صیقلی اكرلیكی شفاف از جنس کریستال است، باعث ایجاد این تصور می‌شود كه تصویر مانیتور در روی هوا معلق است!

مانیتور XL2370 سامسونگ مجموعه‌ای از ویژگی‌های مناسب برای محافظت محیط زیست را ارائه می‌كند كه یكی از آنها كاهش انرژی مصرفی است. با وجود این ویژگی مصرف این مانیتور یك سوم كمتر از مصرف مانیتور‌های موجود در بازار با همین سایز است. همچنین این محصول عاری از هرگونه مواد شیمیایی سمی مانند هالوژن یا جیوه است كه برای محیط زیست بسیار خطرناك است. سامسونگ در فرآیند تولید فناوری TOC خود با حذف اسپری و رنگهای مضر باعث افزایش امكان بازیافت مانیتور نیز شده است. کاهش قابل توجه حجم بسته بندی این محصول می تواند باعث كاهش چشمگیر هزینه حمل و نقل و همچنین كاهش میزان كربن تولیدی در محیط زیست شود.

علاوه بر این موارد مانیتور XL2370 سامسونگ با ویژگی‌های مناسب خود بیشترین میزان كارایی را در اختیار شما قرار می‌دهد. وجود ویژگی Mega Dynamic Contrast Ratio ( نسبت كنتراست دینامیک میلیونی) در XL2370 با نسبت 5,000,000:1 ، باعث ایجاد تصویری مناسب با میزان درجه رنگ سیاه بالا و در نتیجه ارائه رنگ‌های واقعی می‌شود كه این موضوع در كنار زمان پاسخ‌دهی دو میلی‌‌ثانیه این مانیتور (در حالت خاكستری به خاكستری)‌ باعث نمایش تصاویر ورزشی، ویدیویی مهیج و بازی‌ها با كمترین میزان محو‌شدگی می‌شود. همچنین مانیتور XL2370 با پشتیبانی از حداكثر دقت 1080×1920 پیكسل، این امكان را بوجود می‌اورد كه كاربر بدون كوچكترین مشكل بتواند تصاویری ویدیوی خود را كه با استاندارد HD ذخیره شده است ببیند و از دیدن كیفیت تصاویر واقعی در این محصول لذت ببرد.

جای یانگ لی مدیر بخش نمایش بصری شرکت سامسونگ می‌گوید : "ما انتظار داریم که مانیتور XL2370 عصر جدیدی در بازار مانیتور‌‌های LED ایجاد کند." سامسونگ با طراحی زیبای محصولات خود و با پاسخ به نیاز بازار برای ساخت وسایل هماهنگ با محیط زیست به عنوان یك شركت پیشرو در این زمینه، باعث ایجاد راهی هموار برای ساخت مانیتور‌های LED خواهد شد.

تا آخر ماه جاری میلادی قرار است به طور گسترده عرضه شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان می تونن چند تا مانیتور led که 23 اینچ باشه و برای مصارف فیلم دیدن هم مناسب باشه معرفی کنن ؟

میخوام Full HD باشه
    قیمتش رو هم اگه میشه حدودی بگید

ممنون و متشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •