من با برنامهٔ get data back for ntfs ریکاوری کردم و اطلاعاتم برگردوندم ولی مشکل اینه که پوشهٔ قبلی که آسیب دیده بود از رو هارد پاک نمیشه.
من با برنامهٔ get data back for ntfs ریکاوری کردم و اطلاعاتم برگردوندم ولی مشکل اینه که پوشهٔ قبلی که آسیب دیده بود از رو هارد پاک نمیشه.
سلام دوستان
من نرم افزار coconut battery رو دانلود کردم.با توجه به اینکه نزدیک دو هفته از خرید مک بوک پروم گذشته میخواستم ببینم غیرعادی نیست؟ چون current battery capacity برای من ۹۴ درصده.برای آقا امید ۹۸ درصد بود.فکرکنم این راهنمایی غلط الماس کاردست باتری داده.battery load cycle رو ۸ و age of your mac رو هم ۵ ماه ذکر کرده.
خوب ! پس مشکل جدی نیست!
حالا یک سئوال : آیا این صدا موقعی که مک بوک رو میز ه شنیده میشه ؟ و یا موقعی که رو پاتو ن ه و یا در حال ه حرکت ه؟
سلام
امیدجان شرمند اینجا پست میزارم هرچی گشتم پیدا نکردم
قبلا یه پست گذشته بودی واسه چک اینکه os ۶۴ بیت یا ۳۲
میشه ۲بار بذاری؟!
از طریق مک پاک نمیشه ؟ یا ویندوز ؟
حجم پوشه ی قبلی چقدره ؟
فکر کنم شما از طریق ویندوز ریکاوری کردین ، درسته ؟ (اگر اینطوریه قضیه فرق میکنه!)
ببین دوست من ، اون 98% شارژ باتری بود ! نه میزان سلامتی ش!
حتما باتری شما هم موقع تست 94% شارژ دارشته!
age of your mac طبیعیه! از زمان تولید مک بوکتون حساب میشه! نه از زمان استفاده از اون!
محتوای مخفی: :20:
اشکال نداره!
برای اینکار ترمینال رو از مسیر Application -->Utilities --> Terminal باز کنید !
دستور زیر رو تایپ کنید :
ioreg -l -p IODeviceTree | grep firmware-abi
اگر نوشت : <EFI32> یعنی پلنگ برفی رو مک بوک شما به صورت 32 بیتی نصب شده!
و اگر نوشت : <EFI64> یعنی پلنگ برفی رو مک بوک شما به صورت 64 بیتی نصب شده! !!
من وقتی موسیقی با فرمت WAV اجرا می کنم از باندا صدای خرخر در میاد وقتی روی Equaliser ، فرکانس 31Hz رو کم میکنم یکم بهتر میشه نمی دونم اشکال از کجاشه؟. مدل لپ تاپم (Acer 5739)
بله از طریقه ویندوز ریکاوری کردم.پوشه در مک پاک نمیشه البته در ویندوز هم پاک نمیشه و حجم پوشرو ۰ بایت نشون میده ولی از هاردم به اندازهٔ حقیقی خود فایل فضا اشغال کرده حدود ۵۰ گیگ
خب ، اگر میتونی هاردتو فرمت کن!
اما یه راه دیگه هم هست ، با استفاده از نرم افزار TuneUp Utilities 2010 ، فولدر رو از طریق ویندوز پاک کنید :
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامتحان کنید ! ضرر نداره ! سرعت ویندوزتون رو هم بالا می بره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب روی فولدر مورد نظر رایت کلیک کرده و Tune Up Shredder رو انتخاب کنبد !