تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910
نمايش نتايج 91 به 97 از 97

نام تاپيک: یه سیستم در حد 500 الی 600 فقط کیس

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    خسته نباشی

آقا چکار میکنی

همه چیز ردیفه فقط دو تا اشتباه بزرگ کردی:

1-آقا چرا پاور رو سیلور استون گرفتی؟دقیقا همون برندی رو گرفتی که نباید اصلا سمتش میرفتی.چرا به حرف مغازه دار گوش کردی؟من گرین رو بهت پیشنهاد دادم که هم از لحاظ گارانتی عالیه و هم قطعاتت رو از نوسان نجات میده و هم اینکه طول عمر این پاور خیلی بالاست.
    مثل اینکه اشتباه شده.منظور من پاور گرین 535 A بود چرا؟چون هزینه هات زیاد شده بود و این پاور قیمتش 55 تومنه با 37 ماه گارانتی.حالا که میبینم بابت این پاور مزخرف 70 تومن بی زبون پول دادی نظرم عوض شد و به جای اینکه بری مدل A رو بگیری ...برو مدل B رو بخر که حدود 71 تومن باید باشه و این مدل با همون وات 535 است و دلیل گرونیش هم اینکه مدار FPC برای کنترل جریان و خازن های صنعتی با طول عمر بالا و همچنین تکنولوژیه EPS است که قطعاتت رو محافظت میکنه و بر طبق همین گارانتیش به 50 ماه رسیده.در ضمن این مدل یه فن با نور ال ای دیه آبی داره و کاملا سایلنت هستش.میبینی در برابر اون سیلور استون واسه خودش سروریه.

2-آقا چرا رفتی هارد رو از سریه گرین گرفتی.این سری بخاطر هد پارکینگ برای کسی که زیاد از سیستم اشتفاده میکنه یا آرشیو میکنه حکم بلای آسمانی رو داره و برای کسی خوبه که سالی به 12 ماه پشت سیستم نمیشینه و در استفاده ی زیاد بد سکتور میگیره یا دیتکت نمیکنه.کلا هر سری از وسترن برای یه چیزی خوبه و شما حتما باید سریه مشکی یا همون بلک رو بگیری.درسته گرونتره ولی مطمئنی که خراب نمیشه و سرعت بالایی هم داره.فقط CAVIAR BLACK.

در مورد رم هم متوجه نشدم.شما رم کورسیر رو گرفتی دیگه...ها؟؟همونی که مشکی هستش و دندانه دندانه هست.

2. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

خوب مشکلی نیست بهش گفتم به شرط می گیریم ،‌شاید اومدم پس دادم گرین خریدم ،‌این از این !‌

هارد هم والا با توجه به قیمتی که داده بودی این جوری شد ،وگرنه همون بلک می گرفتم (نکته جالبش اینجاست که بعضی از این مغاز ه دار ها سر همین بلک و گرین و بلو داشتن سرمون کلاه می زاشتن ) بعد هم من پولم دیگه ته کشید ۵۰ تا هم اضافه بر سازمان دادم

چیکار کنم اینو برم پس بدم یا نه ؟

رمم والا هی این فروشنده می گفت شونه شونه ،‌ برو باهش موهاتو شونه کن و از این جور حرفا ، وقتی داشتم نگاش می کردم فکر کردم قسمت دندونه دنودونش رو بستس باید برم باز کنم
    حالا که اومد خونه دیدم اصلا صافه صافه (طبق عکس ) هنوزم بازش نکردم چی کار کنم برم پس بدم ،

بعد این پاوره واقعا اشغاله؟ چون چیز هم داره ها ای پی اس

مهم مین و سی پی یو و کیس بود که حمل و نقلش بلای اسمانی بود

خدا وکیلی این مین دهنمونو صاف کرد !‌ یه مغازه بود همه قیمتاشو خوب می گفت ،‌ مین هم قرار شد ۲۰۹ بده ولی اونی که باید از می خوری دبه کرد گفت ۲۱۸ ،‌
    ما هم اعصابون خورد
    برگشتیم بازار دزدا ، اونم قیمتاشو مثل همون قبلی می گفت ، فقط گفت مین خالی نمی دم ،‌ ماهم دیگه همه رو خریدیم ،‌ پاورم دیگه انقدر سر پاور با اون قبلیه جر وبحث کرده بودم داشتم دیوونه می شدم ، خودمم نفهمیدم چی شد این کارو کردم ( ولی گفتم اگه بستم جواب نداد بر می گردونم )

هارد رو هم که گرون می گفت رفتم از نمایندگیش خریدم، ولی اخریش بود ۵۳ گرفتم الان فکر کنم گرون شده

رمم چون تو هوای اوسی زد بودم دیگه این شد ، ولی قیمتم داشتم ۱۷۰ می گفتن نمی دونم چرا اینجوری شد ( از خستگی زده بودیم سیم اخر)
    Last edited by dimah2005; 31-05-2010 at 19:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

در مورد پاور باید بگم که برو همون گرین رو بگیر.منظورم از این که میگم سیلور استون افتضاحه.اینکه خیلی زود خراب میشه و به راحتی ولتاژ اضافه از خودش عبور میده و قطعات رو...........!!!!!فکر کنم اون ای پی اس که روش نوشته واسه قشنگیهمن از این پاور دو تا شو استفاده کردم و هر دوشون سر چهار ماه پیوند خوردند.مثل اینکه اینا تاریخ انقضا دارندکلا بدترین مارکی که تا حالا دیدم از لحاظ کیفیتی همین سیلور استونه.مطمئن باش جای دیگه ای هم طرفدار نداره.خداییش بعضی از این مغازه دار ها چه آدمای پلیدی هستن.تا حالا فکر میکردم قالتاق تر از آژانس مسکنی ها نیست.فکر کنم بعضی از مغازه های فروش قطعات سخت افزاری رو دستشون بلند شدن. پس پاور شد گرین.اگه دیدی مدل B دیگه از حد 74 تومن گذشت همون مدل A رو بگیر.A هم مدل خیلی خوبیه.اینجوری بهت بگم که A از اون سیلور استونه هم بهتره دیگه چه برسه به B.

در مورد هارد هم متاسفانه باید کاویر بلک بگیری..... اگه دوست داری دچار مشکل نشی و اگه دوست داری این هارد گرین برات مثل کابوس نشه بهتره بری بلک رو بگیری.من میدونم کاربردت چیه و مطمئنم برات سریه گرین دردسر میشه.کوچیک ترین مشکلی که میتونه برات ایجاد کنه هنگ چند ثانیه یه بار در ویندوزه.حرفمو قبول کن.دوست ندارم پشیمون شی.خدایی سخت افزار بد وقتی نصیب آدم میشه دقیقا مثل بلای آسمونی میمونه.چون نه هارده خرابه که ببری گارانتی و نه سیستم مشکلی داره.اونوقت تو میمونی با یه هارد.......پس هاردو بلک بگیر.هزینه ی بیشتر می ارزه به دردسر.خدایی اگه با این هارد دچار مشکل بشی میگی ای کاش 10 تومن بیشتر داده بودم و بلک میگرفتم.

در مورد رم هم که منم گیج شدم.میتونی عکسشو بزاری ببینم چه شکلیه.مگه میشه اون رم کورسیری که من میگم هیتسینکش شانه شانه نباشه

دقیقا باید این شکلی باشه یعنی DDR3 1600 با تایم 9 که دستی میزاریش رو 8 :

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

پارت نامبرش هم CMP4GX3M2A1600C9 است.

5. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

نه این نیست

اینم باید ببرم عوض کنم

خوب شد چند تا چیز با هم بادی عوض کنم سوزشش کمتره ،

هارد رو پس بلک بخرم 15 تومن گرون تره !

اقا یه پاور بود اسمش چیز یود ای سی بل بعد 510 داشت ولی چیز بود ای پی اس اکتیو بود ۴۸ تومن
    می گم این بهتر یا 535 ای

پاور 70 تومنه قیمتش !

یه چیزی این رم او سی زد به وفور در بازار یافت شد ، ولی با گارانتی های هچل هفت

روش اینو نوشته

CMX4GX3M2A1600C9

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آقا فهمیدم مشکل رم از کجاست.شما رفتی سریه XMS3 رو گرفتی نه DOMINATOR.پس عوضش کن.شکلش هم دقیقا همونیه که در بالا گذاشتم.

هارد هم که تکلیفش مشخص شد.

گرین خیلی بهتره.اسم این مدل پاور ها رو از کجا آوردی؟؟؟خدایی اسمش هم نشنیده بودم.گرین اسم و رسمش مشخصه و من هم تجربه ی استفادش رو در حد تیم ملی داشتم.کم کم باید دیگه 28 تا سیستم باهاش بسته باشم و هیچ مشکلی هم نبوده.کلا پاور مطمئنی هستش.به عنوان مثال یه پاور گرین که واسه یکی از دوستام بسته بودم مال 3 سال پیشه که 380 بود و تازه از این جنگولک و تکنولوژی ها هم نداره.تا حالا آخ هم نگفته.آقا خیالت راحت.من جنس بد پیشنهاد نمیدم.پس پاور گرین شد.

آره 70 تومنه حالا فکر کنم 2 تا 3 تومن گرونتر شده باشه البته مدل B ش رو میگم ها....و A ارزونتره و حدود 55 تومنه.

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

آها یادم رفت بگم.اون مغازه داری که بهت گفته این مین گیگا که گرفتی ساتا 3 و یو اس بی 3 نداره دور از جون چیز خورده که گفته.اتفاقا این مین این امکاناتش هست که بیشتر تو چشمه.مطمئن باش بین برند ها بهترین مین آنبرد AMD تو بازار رو تو گرفتی.این تنها مینی هست که امکاناتش تو چیپست سریه 8 AMD و آنبرد فول هستش و چیزی کم نداره.
    Last edited by MAGIDIYUM; 31-05-2010 at 19:56.

8. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

DOMINATOR
    این چی بید ؟

همون می رم پاور گرین می خرم ،‌ بابا تقصیر بچه ها خودمون بود ،‌تا سیستم رو دیدن گفتن گرین چرا؟
    همچین دید ما عوض شد ، بعد یه بامبولی سر ای و بی ش درو وردن برا ما که من یکی دیونه شدم
    دور هرچی گرین بود خیط کشیدم

رمم که مشکلی نداره ،‌چون خودش گفت شونه ،

---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

آها یادم رفت بگم.اون مغازه داری که بهت گفته این مین گیگا که گرفتی ساتا 3 و یو اس بی 3 نداره دور از جون چیز خورده که گفته.اتفاقا این مین این امکاناتش هست که بیشتر تو چشمه.مطمئن باش بین برند ها بهترین مین آنبرد AMD تو بازار رو تو گرفتی.این تنها مینی هست که امکاناتش تو چیپست سریه 8 AMD و آنبرد فول هستش و چیزی کم نداره.
    قبولت داریم

هی گفتن بیا ایسوس وردار

گفتم اصلا و ابدا ، اقامون گفته گیگا بخر منم گیگا می خرم

بابا این یارو چیز و شر زیاد می گفت ،‌ یه کتاب خاطرات باید بنویسم براش

ببین روانی بود می خواست گرین 435 بی بهم بندازه

اصلا سر این شد که حالم از گیرین چرکین شد

حالا فردا برم دوباره

راستی یه چیزی
    من لیست چیزهایی رو که باید می خریدم رو نوشتم ولی وقتی رسیدم دیدم ای داد بی داد نیستش
    همین شد که رم رفت تو پاچم
    Last edited by dimah2005; 31-05-2010 at 20:07.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

DOMINATOR(دامینیتور)همون سری ای از رم کورسیر هست که عکسشو در بالا برات گزاشتم.همون مشکیه که دندانه داره.

ببین رم کورسیر دامینیتور بهتر از سریه XMS3 هستش.چون هم هیتسینکش خنکتره و هم اینکه اینقدر قویه که برای اور کلاک حرف نداره.تو XMS3 ممکنه نتونی بدون ولتاژ دادن به تایم 8 برسی ولی تو دامینیتور میشه که اینم نشونه ی قدرتی بودن این رم هست.نمیگم XMS3 بده ولی دامینیتور بهتره اختلاف قیمتش هم باید 10 تومن باشه که واقعا می ارزه.... دیگه اگه اینو 170 خریدی اونم 180تومنه.کلا العان چون سریه دامینیتور تو بازاره کسی زیاد سمت XMS3 نمیره و از شانس تو مغازه دار هم دیده اسم سری رو نیاوردی و گفته اینکه نمیدونه سری به سری چیه...... بزار یه XMS3 بهش بدم بره و انبارم از این رم خالی شه که مطمئنا رو دستش باد کرده.اگه اسم دامینیتور رو میاوردی 100% جرات نمیکرد اشتباهی یا از رو عمد بیاد XMS3 بزاره جلوت.

وقتی هم عوضش کردی در جعبه رو باز کن و رم رو رویت کن و توجه کن روش نوشته باشه DDR3 .آخه جعبه ی مشابهش هم هست.(همون گوشه ی هیتسینک نوشته)البته رو خود جعبه هم نوشته ولی رو خود رم رو نگاه کن مطمئن شی.

خدایی العان پاور گرین تو ایران خیلی معروفه و تا حالا کسی رو ندیدم ازش بد بگه.

11. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •