دوستان ميشه بگيد كجا ميتونم حضوري بخرمش چون قصد خريدش دارم
دوستان ميشه بگيد كجا ميتونم حضوري بخرمش چون قصد خريدش دارم
سلام
تهران موجوده این گوشی / هم میتونی از گوشی شاپ بخری و یا یکی از دوستان جانی اگر موجود داشته باشه .
كجايي جاني ! پس بيا يه بررسي از اين گوشي رفيقت بزار . يه كم اطلاعات بيشتر ميخوام از xt720 از نظر كيفيتي / ال سي دي / عكاسي / فيلمبرداري / سرعت سي پي يو / كيفيت پخش موزيك و ...
يه مقايسه با ميلستون بكن ؟
خوب راست میگه دیگه![]()
یه سوال از دوستان مخصوصا طرفداران موتورولا
این گوشی تاچش از لحاظ حساسیت به دیزار یا گالکسی میرسه؟
2- اینکه gpu به کار رفته در اون چیه (اگه مثله گالکسی power sgx 540 ) باشه که ترکانده موتورولا ؟
3- آیا سی پی یوش رو میشه اور کرد (اخه نوع معماریش با سی پی یوی آیفون4 و گالکسی یکی هست و فقط تو کلاک فرق دارن)
4- پشتیبانی موتورولا و هکرها از گوشی های آندو موتورولا چطوری هست ؟ یعنی به اندازه ی اچ تی سی از دیزار و نکس وان هست؟ و فریمور کوک شده واسش میاد ؟
5- راستی این rom تو موبایل چه کاری میکنه ؟ آیا تو سرعت گوشی تو باز کردن برنامه ها تاثیری داره ؟ کلا تو چی اثر داره ؟ مثلا مال گالکسی 2 گیگ هست چه برتری نسبت به 512 مگ xt720 داره ؟
6-و در آخر آیا موتورولا هم چیزی مثل sence اچ تی سی رو گوشی هاش داره یا نه ؟ آخه هم فضای گوشی رو قشنگ میکنه هم دسترسی به بعضی چیزا رو راحتر
Last edited by hamed999; 03-08-2010 at 17:53.
1_بله
2_GPU گالکسیو نداره
3_بله
4_بله عالی هست(البته خود موتورلا هم کم نمیزاره)
5_کی گفته 2 گیگ هست تو گالاکسی؟؟؟تا جایی که اطلاع دارم رام اون بخشی هست که آندرویید روش قرار مییره(مطوئن نیستم)
6_موترلا متوبلور داره که زیبا تر از اینترفیس اچ تی سی هست ولی میشه مثل اون کرد ولی موتوبلور اونقدر قشنگ هست که دزایر دارها میخون اینو بریزن رو گوشیاشون
در کل تو خرید این شک نکن
هادی جان باور کن بهش دسترسی ندارم الان, قرار بود یکی واسه خودم بفرسته , گفتم وقتی اومد با مایل مقایسه میکنم, که مثل اینکه هنوز نتونسته. از لحاظ عکاسی, فیلمبرداری که سره, سی پی یو هم صد در صد قویتره, چون دقیقا psx4droid رو بدون لگ اجرا میکرد در حالی که روی مایلستون با بایوس های متفاوت لگ داشت, از لحاظ پخش ویدئو هم همینطور. تست های با linpack تقریبا یکی بود , کیفیت پخش موزیک هم صداش بلندتره.كجايي جاني ! پس بيا يه بررسي از اين گوشي رفيقت بزار . يه كم اطلاعات بيشتر ميخوام از xt720 از نظر كيفيتي / ال سي دي / عكاسي / فيلمبرداري / سرعت سي پي يو / كيفيت پخش موزيك و ...
يه مقايسه با ميلستون بكن ؟
بابا ایول...جانی نویز برای دوربین این تعریف نشده فکر کنمبابا کنون من تو شب اینجوری نمیگیره....
Last edited by acmilan308; 05-08-2010 at 17:18. دليل: تصحیح
شهاب جان واسه نقل قول عکس رو پیلیز حذف کن داداش, من همینجوری هم صفحه رو سنگین کردم. یه عکس هست توی تاریکی مطلق بدون فلش, اونو ببینی نداشتن نویز رو میگیری چیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)