فایده ای نداشت !
فایده ای نداشت !
سلام
منم نتونستم یعنی راه حلی نیست برای این مشکل؟
[QUOTE=پرنس تاریکی;5087691]دوستانی که کارشون گیره
اگر کرکش روی ویندوز ویستا و 7 کار نمی کنه یه وبلاگ رفتم اونجا نوشته بود این کرکه مال ویندوز ویستا و 7 منم دانلود کردم و جالب که کار کرد الان من روی ویندوز 7 دارم از نارسیس استفاده می کنم
لینک:
صد در صد کار می کنه دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=somaayyeh;6349810]سمیه جان مشکل من اینه که اصلا نمیتونم نارسیس 5 رو روی ویندوز 7 64 بیتی نصب کنم چه برسه به نصب کرکش ولی ممنون واسه کرکت![]()
بچه ها کرک و خود نارسیس 6 نیومده؟ مرسی![]()
سلام
لینک DAO SDK اصلاح شده براي نصب روي ويندوز 7 دیگه کار نمیکنه لطفا دوباره قرارش بدید
داداش دمت گرم
دوستان این طوری که این دوستمون گفتن کامل درسته و کار میکنه
تمام حرف های شما تایید میشه،و قبول دارم
اما!فکر نمیکنید همین ویندوزی که شما باهاش این پست را ارسال کردید لیسانسشو نخریدید؟
یا فکر نمیکنید برای ساخت نارسیس یا خیلی دیگر از نرم افزار های ایرانی از مثلا Visual Studio پنج هزار دلاری و ویندوز 300 دلاری و ... استفاده نمیشه؟(خودشون دارن از نرمافزارهای کرک شده برای ساخت نرم افزارهاشون استفاده میکنند)
حرف های شما بسیار منطقیه،یعنی عقلانی و انسانی اینه که بخریم، اما نبایدم زیاد سنگشون را به سینه زد!
یا حق
[QUOTE=نيما7;6394234]
این نسخه مال 32 بیتی هاست
روی 64 بیتی جواب نمیده.
سلام
من نارسیس 6 رو از شرکت نارسیس خریدم ، رو ویندوز 7 نصب شد ولی کلمات رو درست نمیبینه و نمایش جوابش هم قطع و وصل میشه ، چکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)