تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 148

نام تاپيک: کرک نارسیس برای ویندوز 7

داره خودمونی میشه pmforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

salam doste aziz bebakhsid ke fingilish daram type mikonam chon ba gooshi omadam va farsi nadaram, doste man shoma dorost crack kardi amma 1 file kam dari ke dare eroore "Fatal Error" mide in ro download kon va beriz too masire nasbe narsic va badesh crack ro ejrakon kamelan dorost mishe. agar ham font beham rikhte fonte farsi baraye windows nasb kon movafagh bashid

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    dostam agar kasi crack maximum narcis ro dare(vocab,504,va... baram mail kone ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). kheyli vajebe lotfan.)
    فایده ای نداشت !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    منم نتونستم یعنی راه حلی نیست برای این مشکل؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=پرنس تاریکی;5087691]دوستانی که کارشون گیره

اگر کرکش روی ویندوز ویستا و 7 کار نمی کنه یه وبلاگ رفتم اونجا نوشته بود این کرکه مال ویندوز ویستا و 7 منم دانلود کردم و جالب که کار کرد الان من روی ویندوز 7 دارم از نارسیس استفاده می کنم
    لینک:
    کد:
    صد در صد کار می کنه دانلود کنید

4. این کاربر از somaayyeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

[QUOTE=somaayyeh;6349810]
    دوستانی که کارشون گیره

اگر کرکش روی ویندوز ویستا و 7 کار نمی کنه یه وبلاگ رفتم اونجا نوشته بود این کرکه مال ویندوز ویستا و 7 منم دانلود کردم و جالب که کار کرد الان من روی ویندوز 7 دارم از نارسیس استفاده می کنم
    لینک:
    کد:
    صد در صد کار می کنه دانلود کنید
    سمیه جان مشکل من اینه که اصلا نمیتونم نارسیس 5 رو روی ویندوز 7 64 بیتی نصب کنم چه برسه به نصب کرکش ولی ممنون واسه کرکت

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها کرک و خود نارسیس 6 نیومده؟ مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    لینک DAO SDK اصلاح شده براي نصب روي ويندوز 7 دیگه کار نمیکنه لطفا دوباره قرارش بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان منم مشکل کرک کردن نارسیس رو ویندوز 7 را داشتم اما ساده ترین راهی را که دوستان پیشنهاد داده بودن استفاده کردم و همون کرک قدیمی که مال grand lord هستش جواب داد. به این روش:
    1- نصب نارسیس روی سیستم به روش معمول
    2- بر روی فایل کرک راست کلیک کرده و روی آخرین گزینه یعنی properties کلیک کنید.
    3- بر روی تب compatibility کلیک کنید.
    4- در قسمت compatibility mode تیک Run this program in compatibility mode راگذاشته.
    5- در قسمت Run this program in compatibility mode نوع windows Xp (service pack 2) را انتخاب کنید.
    6- ok
    7- حالا کرک را در پوشه ای که نارسیس نصب شده اجرا کنید.
    ولی بهترین کار خرید نرم افزار نارسیس می باشد. خودمم قصد دارم نرم افزار را بخرم

داداش دمت گرم
    دوستان این طوری که این دوستمون گفتن کامل درسته و کار میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چرا ما ایرانیها این جوری هستیم؟؟؟؟؟؟ یه عده ای زحمت کشیدن یه محصول به این خوبی تولید کردن و از کنارش هم می خوان نون بخورن. چرا داریم نونشون رو می دزدیم؟ واقعا 12یا 15 هزار تومان خیلی پول هست که نمی خواهیم اصل نرم افزار رو بخریم؟14 هزار و پانصد بدین ورژن جدید و اصل برنامه رو بخرین ارزون تر از این تموم می شه که این همه وقت خودتون رو صرف گشتن کرک برنامه کنین.
    تمام حرف های شما تایید میشه،و قبول دارم
    اما!فکر نمیکنید همین ویندوزی که شما باهاش این پست را ارسال کردید لیسانسشو نخریدید؟
    یا فکر نمیکنید برای ساخت نارسیس یا خیلی دیگر از نرم افزار های ایرانی از مثلا Visual Studio پنج هزار دلاری و ویندوز 300 دلاری و ... استفاده نمیشه؟(خودشون دارن از نرمافزارهای کرک شده برای ساخت نرم افزارهاشون استفاده میکنند )

دوستان حداقل به نرم افزار های تولید داخل احترام بزاریم و کرک شده استفاده نکنیم. اون هم نرم افزاری با این سطح کارایی و با این قیمت تاچیزش.
    دیکشنری نارسیس 6 قیمتش خیلی مفته انصافآ. چرا این همه وقتی برای کرکش صرف میکنید و 3500 تومن ناقابل رو از رسیدن به سازندگان و تهیه کنندگان این نرم افزار عالی منع میکنید.
    14500 قیمت نارسیس 6 هست که روی 4 کامپیوتر تصب میشه. که اگه بتونید 4 نفر جمع بشید و اینو بخرید برای هر نفر 3625 تومن تموم میشه.
    حقیقتآ دارن مفت میفروشن این دیکشنریه قوی و ارزشمند رو.
    حرف های شما بسیار منطقیه،یعنی عقلانی و انسانی اینه که بخریم، اما نبایدم زیاد سنگشون را به سینه زد!

یا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE=نيما7;6394234]
    سمیه جان مشکل من اینه که اصلا نمیتونم نارسیس 5 رو روی ویندوز 7 64 بیتی نصب کنم چه برسه به نصب کرکش ولی ممنون واسه کرکت

این نسخه مال 32 بیتی هاست
    روی 64 بیتی جواب نمیده.

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من نارسیس 6 رو از شرکت نارسیس خریدم ، رو ویندوز 7 نصب شد ولی کلمات رو درست نمیبینه و نمایش جوابش هم قطع و وصل میشه ، چکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •