رفتم دیدم.خوب بود اما اگه توجه کرده باشی از نظر خنک کننده و انتقال گرما زیاد قوی نبود.منم نمی تونم ریسک کنم برای اینکه یه لپ تاپی میخوام که به این زودیا خراب نشه چون من وهشتناک ازش کار میکشم.HP لپ تاپ خوبی اما احتیاط شرط عقله!
رفتم دیدم.خوب بود اما اگه توجه کرده باشی از نظر خنک کننده و انتقال گرما زیاد قوی نبود.منم نمی تونم ریسک کنم برای اینکه یه لپ تاپی میخوام که به این زودیا خراب نشه چون من وهشتناک ازش کار میکشم.HP لپ تاپ خوبی اما احتیاط شرط عقله!
تاييد ميشه
100% موافقم .
گرماي بيش از حد باعث كم شدن عمر قطعات ميشه![]()
همینطوره دوست خوبتاييد ميشه
100% موافقم .
گرماي بيش از حد باعث كم شدن عمر قطعات ميشه![]()
bebakhsıd farsı nadaram ...
fekr kardam manzooretoon G73 ke az nazare garma khob nıst ama khob alan fahmıdam ke manzooretoo Hp e
pas dıge begam G73 ya G51 ro begıran berese be dastam mesle ınke ıradı nadare 77% raye 5 dadan behesh...
سلام دوستان
دوشنبه لپتاپ میرسه به دسته برادرم.با دو سال گارانتی بین المللی در اومد 1,695 $ دلار.
دارم براش بال بال میکنم.
به نظر شما این لپ تاپ میاد تو ایران؟
بازم سلام خدمت black_sun و دوستان..... خوش به حالت بازم بهت حسودیم میه........ هر وقت این پست ها رو میخونم آتیش میگیرم...... Acer Aspire 8942 این یک هم تو ایران نیومده؟؟؟؟؟
سلام اقا حمیدبازم سلام خدمت black_sun و دوستان..... خوش به حالت بازم بهت حسودیم میه........ هر وقت این پست ها رو میخونم آتیش میگیرم...... Acer Aspire 8942 این یک هم تو ایران نیومده؟؟؟؟؟
بابا جون من اینطوری نگو دیگه به خدا قابلی نداره!
نه نیومده بیادم بالای 4 میلیون تومان هستش!
خدا بزرگه داداش!هالا تا چقدر میخوای هزینه کنی؟
از rapidbaz.com برای دانلود کمک بگیر.
MPEG-4
راستی مبارکت باشه. خوب کاری کردی ASUS گرفتی. پشیمون نمیشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام داداش مباركه
هيچيAsus نميشه عاشقشم
رسيد دستت؟
منم ميخوام بخرم بين g51ja موندم با اين اما واقعا g73 قدرت داره
داداش نسبت به سايزش وزنش خيلي خوبه بيرونم ببر
منم اول از قيافش بدم اومد اما وقتي خوب نگاش كردم خوشم اومد
كيبوردش 5 شيب 5 درجه داره واسه راحتي
يه كليدم واسه اور كلاك كردن داره
داداش مارو بيخبر نزار
---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
راستي دوستان نظرتون چيه ازين سايت خريد كنيم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین 1.5 تا 2 میلیون.تو همین مایه باشه. از Acer Aspire 8942 خبر نداری؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)