تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 64 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

داره خودمونی میشه THE AGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا

پيش فرض

سلام
    کسی از کارت گرافیکای 1564 اطلاع بیشتری داره
    همه مدلهای 1564 کارت گرافیک دارن یا فقط سری A کارت دارن
    سری A نداریم ... برای اطلاع از کانفیگ های صحیح اش برید سایت خود دل

داره خودمونی میشه sphere's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مدل 1564 ویندوز xp روی‌اش نصب می‌شود یا نه؟
    اگر شما به ویندوز xp نیاز دارید من به شما پیشنهاد می کنم از vmware استفاده کنید. من الان روی مدل 1564 ویندوز 7 رو به عنوان سیستم عامل اصلی نصب کردم و ویندوز xp و mac و linux رو هم با استفاده از vmware نصب کردم همشون هم به خوبی دارن کار می کنند، لااقل تا الان اینطور بوده.

3. این کاربر از sphere بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BehroozRostami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر شما به ویندوز xp نیاز دارید من به شما پیشنهاد می کنم از vmware استفاده کنید. من الان روی مدل 1564 ویندوز 7 رو به عنوان سیستم عامل اصلی نصب کردم و ویندوز xp و mac و linux رو هم با استفاده از vmware نصب کردم همشون هم به خوبی دارن کار می کنند، لااقل تا الان اینطور بوده.
    این نرم افزاری که میگین چجوری هست؟ یکم بیشتر راجبه این موضوع صحبت کنید مخصوصا راجبه نرم افزار اکس پی یعنی مشکل صدا گرافیک و هات کی نداره؟

داره خودمونی میشه sphere's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این نرم افزاریی که میگین چجوری هست؟ یکم بیشتر راجبه این موضوع صحبت کنید مخصوصا راجبه نرم افزار اکس پی یعنی مشکل صدا گرافیک و هات کی نداره؟
    نرم افزار vmware workstation یک محیط مجازی ایجاد می کنه تا امکان استفاده از چند سیستم عامل بدون اینکه روی هم تاثیری داشته باشند فراهم بشه.
    نسخه 7 این نرم افزار رو می تونید از آدرس زیر دانلود کنید (با حجم 512 مگا بایت) هر 6 قسمت رو دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد فایل اول رو با استفاده از winrar باز کنید بعد مراحل نصب رو که مثل نصب نرم افزار های دیگه است ادامه بدید. اگر شماره سریال خواست تو همون فایل اول که با winrar باز کردید موجوده فقط اگر رمز expir شده بود باید تاریخ سیستم رو چند سالی عقب بکشید.
    بعد از نصب cd یا dvd ویندوز رو داخل درایور قرار بدید vmware رو باز کنید از منوی file گزینه new و سپس گزینه virtual machine رو انتخاب گنید در کادرهای بعدی نسخه سیستم عاملی رو که می خواید نصب کنید انتخاب کنید از این به بعدش مثل نصب ویندوز مراحل رو تا آخر ادامه بدید.
    یه گزینه به نام ویندوزی که نصب کردید به کادر سمت چپ اضافه می شه. روش کلیک کنید و از وسط صفحه power on رو انتخاب کنید.

من که نصب کردم صداش مشکلی نداشت. حتی چاپگرم رو هم که رو ویندوز 7 نمی تونستم نصب کنم تو xp نصب کردم.
    البته اگر فقط مشکل شما صدا گرافیک من همون ویندوز 7 رو پیشنهاد می کنم.

6. این کاربر از sphere بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گرافیک این مدل چطوره؟
    گرافیکش DDR3 هست؟
    گرافیک ATI بهتره یا گرافیکهای اینتل؟ (مثلا Intel® X4500 )

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام.گرافيكه 1564 ait هست كه نسبت به مدل GEFORCE خيلي خنكتر ه و 512 مگ دديكيت هست.INTEL X4500 گرافيكيه كه فقط 32 مگ دديكيته و از رم استفاذه مي كنه و قدرتش هم ضعيفه و با ati قابل قياس نيست

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

اينم واسه كساني كه تست گيم مي خواستن.CAll of duty:Modern warfare 2 به راحتي اجرا شد و اين نشون ميده ati 4330 قدرت خوبي داره.ايشالا نتيجه تست gta 6 رو هم به زودي اعلام مي كنم

9. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض سلام

سلام.گرافيكه 1564 ait هست كه نسبت به مدل GEFORCE خيلي خنكتر ه و 512 مگ دديكيت هست.INTEL X4500 گرافيكيه كه فقط 32 مگ دديكيته و از رم استفاذه مي كنه و قدرتش هم ضعيفه و با ati قابل قياس نيست

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

اينم واسه كساني كه تست گيم مي خواستن.CAll of duty:Modern warfare 2 به راحتي اجرا شد و اين نشون ميده ati 4330 قدرت خوبي داره.ايشالا نتيجه تست gta 6 رو هم به زودي اعلام مي كنم
    تنظیمات گرافیک CAll of duty:Modern warfare 2 روی چه سطحی بود که راحت اجرا شد؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

تقريبآ متوسط بود.به طوري كه 2.3 تا گزينه ها YES بود و رزلوشن هم نه پايين بود و نه خيلي بالا

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

سلام
    این مدلاز لب تاپ دل روم من میخواستم بخرم ، چند نفر از کسایی که خریده بودن گفته بودن تصویرش زیاد خوب نیست !
    در صورتی که مانیتورش ال ای دی هستش ، من خیلی تعجب کردم !
    نظر شما چیه !
    با تشکر

داره خودمونی میشه ksksks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

سلام
    این مدلاز لب تاپ دل روم من میخواستم بخرم ، چند نفر از کسایی که خریده بودن گفته بودن تصویرش زیاد خوب نیست !
    در صورتی که مانیتورش ال ای دی هستش ، من خیلی تعجب کردم !
    نظر شما چیه !
    با تشکر
    هر کی بوده چرت و پرت گفته من تلویزیون ال سی دی دارم ولی کیفیت مانیتور 1564 خیلی از اون بیشتره

14. 2 کاربر از ksksks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •