سری های جدید Cw با سی پی یو Core i چطوره ... شنیدم رو دما مشکل دارن ... درسته؟
core i3 و core i5 ماکزیمم فرکانسشون چنده ؟ آیا ارزش خرید دارن ؟ لطفا بهترین مدل Cw با سی پی یو Core i رو با بودجه حداکثر 1.300 معرفی کنید .... ممنون
سری های جدید Cw با سی پی یو Core i چطوره ... شنیدم رو دما مشکل دارن ... درسته؟
core i3 و core i5 ماکزیمم فرکانسشون چنده ؟ آیا ارزش خرید دارن ؟ لطفا بهترین مدل Cw با سی پی یو Core i رو با بودجه حداکثر 1.300 معرفی کنید .... ممنون
دوست عزیز میتونم بپرسم با کدوم گارانتی و چند خریدی؟
چند وقتیه منتظر توزیع این مدل بودم
مثل اینکه سی پیو های core i با اکس پی مشکل دارند؟
لطفا سریعتر جواب بدین ... من باید شنبه مدل انتخابی ام رو سفارش بدم ... تا همین دیروز قصد خرید Cw 1LFX/B رو داشتم ... اما با خواندن پست های دوستان تو این تاپیک درباره مدل های جدید Cw ، یکم شک کردم.
سلام - آقايوني كه مدل هاي جديد CW رو تهيه كردن , لطف كنند جواب دوستان رو بدند - منم همين سوالات رو دارم - لطف كنيد ما رو راهنمايي كنيد .............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز ، لپتاپ من cw core i5 540 هستش .تازه خریدم و هنوز وقت نکردم خوب تستش کنم .
من تا حالا فقط یه برنامه محاسباتی مهندسی تقریبا نیمه سنگین روش نصب کردم که خیلی راحت کار می کنه و اصلا هم داغ نمی کنه . خیلی هم بی سرو صداست .
در کل مشخصاتش شبیه بقیه cw های هم رده خودش هست با این تفاوت که سی پی یوش - به گفته سازنده هاش - هوشمنده و با توجه به نیاز کاربر سرعتش بین 2.5 تا 3.06 تغییر می کنه .
مشخصات کاملتر این cpu:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ديگه !! زمان win xp ديگه گذشت !!!! بهتره خودتون رو با سون مچ كنيد![]()
ببخشيد با 1LFXميشه بگيد چه بازيايي اجرا شد؟از بس مشخصات لپتاپارو خوندم ديگه دارم ديوونه ميشم![]()
بازيهاي سبك روز اجرا ميشه مثل فيفا 2010 و اويل 5 و فكر كنم شيفت هم اجرا بشه![]()
سلام - دوست گرامي , بر خلاف نظر دوست محترم mohsenfhm , برعكس , اين نوت بوك بازي هاي قوي رو هم خيلي راحت مياره ! مثلا NFS shift و يا NFS undercover و يا COD warcraft2 و بازي هاي ديگه اي تو اين زمينه ( از لحاظ گرافيكي ) + البته يه موضوع جالبي كه برام پيش اومد : پريروز بود كه زد به سرم تا GTA IV رو نصب كنم ! چيزي كه اصلا انتظار نداشتم , اين بازي رو خيلي راحت آورد ! = - = حالا خودت حساب و كتاب كن , ببين چه جورياست .............![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)