تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 140

نام تاپيک: Kane & Lynch 2: Dog Days - نسخه Console

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز نمی دونم چرا پست هاتون اینقدر تهاجمیه!!!
    بازی یک نوع سرگرمیه و همه سرگرمی ها هم سلیقه ای !!!
    من هم امروز بازی رو تموم کردم بازی شاید کمی تکراری بود اما واقعا لذت بخش بود.
    پدرام جان می گن امتیاز مهم نیست منظورشون این نیست امتیازا کشکه که!!
    منظورش اینه که خیلی اوقات شده میانگین امتیازی یک بازی در حد فاجعست !!! اما یکی از اون بازی لذتی میبره که شاید خیلی ها نتونن از هیلو ببرن!!!
    من خودم SPIDER MAN 3 رو بازی کردم و لذت هم بردم اما از نظر امتیازی جزو 10 بازی ضعیف این نسله !!!
    امتیاز ها مهمن چون هر امتیازی نظر یک انسان مثله بقیست که قابل احترامه اما به هیچ وجه دلیل خرید محسوب نمیشه یه امتیاز!!!
    اولا ممنون که پست های آقای Pedram_Sad رو برای من ترجمه کردید!
    ثانیا پست های من تهاجمی نیست. شاید چون از شکلک استفاده نمی کنم اینگونه برداشت کردید. وگر نه من در عین احترام به نظر آقای Pedram_Sad نظر خودم رو هم گفتم.
    اما در مورد امتیازها، دلیل شما رو قبول ندارم. اهمیت یک نقد رو انسان یا حیوان بودن منتقد تعیین نمی کنه! بلکه اهمیت و اعتبار یک نقد رو چیزهایی مثل صداقت، اشراف بر موضوع و توجه به جنبه های گوناگون بازی تعیین می کنه.

در ضمن من هیچ وقت به یک امتیاز یک منتقد توجه نمی کنم. بلکه از طریق سایت های مثل Metacritic میانگین امتیازهای ده ها منتقد رو در نظر می گیریم.

راستی یه امتیاز خفن دیگه :

destructoid به این بازی 1/10 داد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Yi Yi; 17-08-2010 at 19:26.

2. 6 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اولا ممنون که پست های آقای Pedram_Sad رو برای من ترجمه کردید!
    خواهش می کنم دوست عزیز!!
    اما در مورد امتیازها، دلیل شما رو قبول ندارم. اهمیت یک نقد رو انسان یا حیوان بودن منتقد تعیین نمی کنه! بلکه اهمیت و اعتبار یک نقد رو چیزهایی مثل صداقت، اشراف بر موضوع و توجه به جنبه های گوناگون بازی تعیین می کنه
    خوب دوست عزیز فقط یک انسان می تونه منصفانه نقد کنه اگه حیوانی با این خصوصیت سراغ دارید به ما هم معرفی کنید!!!
    در مورد متاکریتیک که فعلا این بازی رو نداشته پس اگه منبعتون متاکریتیک هست به روزش کنید !!!
    در مورد نقد ها : شما به چیزی به اسم سلیقه اعتقاد دارید؟
    official xbox magazine به این بازی 9 و به مافیا 2 امتیاز متوسط 7 رو داده!!!!
    این به نظرتون سلیقه ای نمیاد؟؟

4. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب دوست عزیز فقط یک انسان می تونه منصفانه نقد کنه اگه حیوانی با این خصوصیت سراغ دارید به ما هم معرفی کنید!!!
    انسان می تونه منصف باشه میتونه منصف هم نباشه.
    شما می گید نقدها مهم اند چون نقدها نظر یک انسان اند. ولی من میگم این غلطه.چرا که یک انسان می تونه نقد اشتباه و نادرست هم ارائه بده.

در مورد متاکریتیک که فعلا این بازی رو نداشته پس اگه منبعتون متاکریتیک هست به روزش کنید !!!
    منبع من متاکریتیک نیست فعلا. ولی امتیازهای بیشتر از 7-8 سایت رو تا الان دیدم و همین طور متن 3-4 تاشون رو خوندم.
    در مورد نقد ها : شما به چیزی به اسم سلیقه اعتقاد دارید؟
    official xbox magazine به این بازی 9 و به مافیا 2 امتیاز متوسط 7 رو داده!!!!
    این به نظرتون سلیقه ای نمیاد؟؟
    وقتی ما به میانگین امتیاز سایت های زیادی نگاه کنیم، اهمیت "سلیقه" میاد پایین.

اینجا سلیقه چی؟ یعنی این که من از این فلان بازی خوشم میاد چون خوشم میاد!! این که نشد نقد.

شما وقتی یه بازی رو نقد می کنی، باید با دلیل و علت صحبت کنید. چرا که یکی از مهم ترین اهداف نقد اینه که به دیگران توصیه کنید یک بازی رو بخرند یا نه. اصلا چی شد شما بحث امتیاز رو وسط کشیدید! خوبه من در اولین پستم از امتیاز حرف نزدم بلکه چند تا علت و دلیل آوردم که این بازی Must Buy نیست.

اما این که چرا OXM به مافیا 2 امتیاز x داده و به این بازی y . من اطلاع ندارم چرا. می تونه هزار دلیل داشته. این دو تا بازی در یک ژانر نیستند. یکی Sand Box و یه انتظاری ازش میره و اون یکی یه ژانر دیگه و یه سری انتظارات دیگه و خیلی دلایل دیگه. در نتیجه فقط سلیقه تنها گزینه ی محتمل برای علت این امتیازها نیست.
    Last edited by Yi Yi; 17-08-2010 at 19:51.

6. 7 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Kane & Lynch 2: Dog Days

کد:
    کد:
    کد:

8. این کاربر از Amin.P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اینجا سلیقه چی؟ یعنی این که من از این فلان بازی خوشم میاد چون خوشم میاد!! این که نشد نقد.

شما وقتی یه بازی رو نقد می کنی، باید با دلیل و علت صحبت کنید. چرا که یکی از مهم ترین اهداف نقد اینه که به دیگران توصیه کنید یک بازی رو بخرند یا نه. اصلا چی شد شما بحث امتیاز رو وسط کشیدید! خوبه من در اولین پستم از امتیاز حرف نزدم بلکه چند تا علت و دلیل آوردم که این بازی Must Buy نیست.

اما این که چرا OXM به مافیا 2 امتیاز x داده و به این بازی y . من اطلاع ندارم چرا. می تونه هزار دلیل داشته. این دو تا بازی در یک ژانر نیستند. یکی Sand Box و یه انتظاری ازش میره و اون یکی یه ژانر دیگه و یه سری انتظارات دیگه و خیلی دلایل دیگه.
    در مورد برخی بازی ها اینطور نیست !!نمونش heavy rain !!!
    در چند نقد اول بعضی امتیاز ها بسیار ضعیف بود طوری که از خریدنش پشیمون شدم اما بعد چند تا نقد دیگه اومد که بازی رو شاهکاری بلامنازع میدونست یا حتی بازی AW این بازی از نظر بسیاری سایتها جزو بازی های برتر تاریخ بود و از نظر برخی دیگه بازی کاملا بازی معمولی بود .
    این حرفه شما منطقیه اما من در پست اولم گفتم ، اگر یک نفر نسبت به یک چیز احساس خوبی داره حتما افرادی پیدا میشند که با اون فرد هم عقیده باشن ، برعکسشم صادقه من نقد های بسیاری از ME 2 خوندم که همه بازی رو عالی میدونستند اما بعد از خرید بازی حدود 10 دقیقه بازی کردم و بازی رو کلا کنار گزاشتم!!!
    این جا بحث سلیقست !!! بحث فنی کمتر جای در سلیقه داره !!!

یعنی این که من از این فلان بازی خوشم میاد چون خوشم میاد!! این که نشد نقد.
    دقیقا همین طوره !!! چون احساسی که این بازی به من داده لذت بخش بوده !! بعضی اوقات احساس در قالب نقد نمی گنجند!!!!

Kane & Lynch 2: Dog Days
    امین جان بخش pc بازی تاپیک جدا داره اونجا مطرح کن( اما احتمالا اونجا هم پاکمیشه چون قرار شده دیگه لینک نزاریم برای دانلود بازی ها

10. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به من بحث دو دوستمون ربطی نداره، ولی هممون میدونیم اینجور بحث ها آخرش ممکنه باعث خیلی از اقدامات تیرم مدیریتی بشه؟!
    _
    در مورد بحث دوستان،سلیقه و مسائل فنی، هر دو معیار هایی برای نقد هستند،اما سلیقه نقش کمتری داره؛ما باید در نقد مسائلی که با عقل همه یه جور (تقریبا) در میاد و به چشم همه تقریبا یکسان هست رو مطرح کنیم،به عنوان مثال،بحث گرافیک بازی،یک موضوعی هست که هر شخصی که کمی تا حالا بازی کرده باشه(انواع گرافیک ها رو مشاهده کرده باشه) میتونه بگه گرافیک بازی مثلا 7/10 هست(نظر من در مورد این بازی اینه)،(اینکه میگم نظر،کاملا سلیقه نیست،98% از تجربیات و مقایسه با بازیهای دیگه هست و 2 درصد اینه که آیا من از این نوع گرافیک خوشم اومده یا نه؟! اگر میخوایم یه بازی رو انتخاب کنیم،باید به همه سایت ها یه سری بزنیم و ببینیم تقریبا تو چه سطحی نمره گرفته؟(در این تاپیک میتونید ببینید که انتظار بسیاری از افراد رو برآورده نکرده و نمره بالایی دریافت نکرده.)این بازی یه بازی معمولی هست،نه چیزی بیشتر و نه کمتر.تعدادی(به اندازه انگشت های یک دست هم نمیشه!) موارد جالب داشت،مثل همین که وقتی سریع راه بری و بدویی،دوربین تکون میخوره و 1 یا 2 چیز دیگه(شاید هم چیز دیگه ای نباشه و شاید من به یاد نمیارم)،من اگه بخوام از سلیقه نگاه کنم،از منو بازی خوشم اومد،از کاور گرفتنش هم خوشم اومد هم نه،(در بعضی بازیها اگه دقت کنید،وقتی کاور میگیرید حتی اگه سرت بیرون باشه،تیر نمیخوره بهت،ولی این کمی طبیعی بود، اما در مورد کاور گرفتن دشمنان،واقعا افتضاح بود(سلیقه)، از گرافیکش خوشم اومد(سلیقه)،از داستانش خوشم نیومد(سلیقه) و ....
    حالا از دید فنی: گرافیک خوب بود(7/10)
    داستان: 4/10
    گیم پلی: 6.5/10
    و....
    قطعا اگه نظر بقیه دوستان رو هم بپرسی،از هر زاویه ای ببینی متوجه میشی داستان خوب نبود(پس این مورد یکی از موارد نقد صحیح رو تشکیل میده) ، گرافیک در حد قابل قبول بود(یکی از موارد نقد مورد قبول رو تشکیل میده) و ...
    ما باید هم بحث سلیقه و هم بحث مساول فنی رو در نظر بگیریم، و قطعا هیچ نقدی بدون دخالت سلیقه نخواهد بود،اما این درصدی رو که سلیقه تشکیل میده،متفاوت هست.

12. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اقا ما یک چند خط نظر دادیم
    ایشون ( اسمشون رو نمیدونم ) هم نظر خودشون رو دادن

الان اومدم تاپیک رو دیدم شوکه شدم
    که چقدر ادامه دار شد و انصافا مطالب جالبی هم خوندم

بالاخره به امتیازها کار داشته باشیم یا نداشته باشیم!؟
    خیلی از صحبت ها رو شما و اون دوستمون گفتین
    که معنی این پست من توش بود
    خودتون گفتید سلیقه هست و ...
    هیچ وقت ملاک خوبی نبوده این امتیاز دادن ها چون معلوم نیست چی میگذره پشت پرده

همین Mafia II هم فعلا اون امتیاز هایی که مد نظر Hardcore fan های بازی بوده رو نگرفته

اونم که گفتم نمونه بود
    یعنی مثلا وقتی OXM که خیلی هم معتبر هست میده 9 پس حتما یک چیزی داره بازی
    در مقابل اون سایتی که شما گفتی و 1 داده

من روال کارم اینطوریه
    بازی حتی اگه IP جدید باشه اصلا کاری به امتیاز ها و نقد هاش ندارم
    Trailer ها رو میبینم video review ها رو میبینم اگه جو و اتمسفر و design و gameplay بازی مطابق یا حد اقل نزدیک به سلیقه و علایق من بود حتما اون رو میخرم
    چه برسه به این که شماره دومی از یک بازی باشه که قبلا بازی کردم و خوشم اومده ازش

در کل میگ زیاد به این امتیاز ها توجه نکیند که بحث سرش خیلی زیاده

14. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

چه بحث داغي ! 
    من واقعا لذت ميبرم اين بحث ها رو ميبينم تو انجمن كه دو طرف ( يا بيشتر ) با احترام كامل نظرات فني خودشون رو ابراز ميكنند . 
    يه نظر هم ما بديم از قافله عقب نمونيم :دي 
    اين بحث امتياز ها چند وقتي هست همه جا و براي هر بازي يه دردسر شده ! 
    امتياز هاي اين بازي هم يه مقدار به نظرم عجيبه ! 
    شما اگه به StarCraft II نگاه كنيد نوسان امتيازي نداشت ! 
    اينطور كه پيداست نقد ها كمي سليقه اي شده ! چرا ؟ 
    چون اگه دو تا كارشناس رو بزاريم كنار هم و بگيم اين بازي رو نقد كنيد ( از نظر فني ) به نظر من امكان نداره يكي 1/10 بده و يكي 9/10 . مسلما امكان نداره از نظر فني نظر دو كارشناس اينقدر تفاوت داشته باشه . حتما سليقه هم بوده . 
    ولي در كل ؛ شما به امتيازات چيكار داريد ؟ بازي رو بگيريد و بازي كنيد و اگر هم خوشتون نيومد بزاريد كنار  ! 
    من بارها گفتم اين امتيازات و نقد ها اصلا مرجع خوبي براي خريدن يا نخريدن بازي نيست . 

حالا ديگه نميدونم اين بحث سره چيه ؟ 

16. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

Gamespot هم بازي رو نقد كرد و به بازي امتياز 10 / 6.5 داد ! 
    نقاط ضعف بازي رو داستان بازي ميدونسته كه 4 ساعت طول ميكشه . وجود lag در online mode بازي . map ها و mode هاي بخش multyplayer كم بوده . action بازي زمان زيادي نميبره تا براي شما تكراري بشه . 
    نقاط قوت بازي هم سبك بصري جالب بازي و عكس العمل دشمنان پس از تيراندازي . ! و بخش Multiplayer جالب بازي كه ميتونه شما رو سرگرم كنه اشاره كرده . 
    البته نمره ي يوزر ها 7.1 بوده ! 
    Kane & Lynch 2: Dog Days Review
    کد:
    The Video Review
    کد:

18. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خب مثل اینکه این بازی زیادم قشنگ از آب در نیومده
    gamespotبه بازی نمره ی ضعیف6.5 و داد

20. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •