------------------
------------------
Last edited by SevenCity; 19-01-2010 at 13:20.
تا ملت اینقدر خرافه پرست باشن و ندونن که به قیم احتیاج ندارن به هیچ جا نمی رسیم.
پس مواظب باش این دوتا رو با هم متحد نکنی که اون وقت مقابل یه تیم دیگه فحش ناموس میدن.
هر چند که اون زمان گذشته که تو استادیم دعوا میشد. من خودم 4تا از بهترین رفیقام پرسپولیسین و با هم میریم یه بار تو تماشاچیای استقلال میشینیم و یه بار هم پرسپولیس.
خیلی ها هستن مثل ما بهترین رفیقاشون طرفدار تیم مقابلن.
تایید میشه 100%
ولی بی خیال تاپیک رو سیا.سی نکن که بسته میشه.![]()
واقعا ما ایرانی ها خیلی با حال هستیم ها ! وقتی کسی به نفعمون حرف میزنه و مطلوب ما حرف میزنه اونو چنان عزت و احترام میکنیم و به حرفاش استناد میکنیم که طرف خودش تعجب میکنه !
من قصد کل کل با کسی ندارم ولی طرفداران عزیز تراکتور چرا اون موقع که فردوسی پور نظرسنجی گذاشت و تیم شما شد پرشورترین تیم لیگ از نظرسنجی برنامه نود پارچه و نوشته درست کردید و در بوق و کرنا کردید که مردم بیایید و ببینید که حق با ماست ولی الان که خلاف خواسته شما ثابت شده عادل فردوسی پور شد دروغگو ؟
کمی انصاف هم خوبه !
آزربایجان میللتی
چکمز بو ذلتی
سلام کسی اون قسمت کمالوند و داره که داره به عادل دری وری میگه؟ اگه دارید لطفا لینک بدید
ممنون
هادی عقیلی: اصفهانی ها از اینکه پیامکشان ارسال نمی شود گله مند بودند
هادی عقیلی:به نظرم این نظرسنجی به نوعی نسبی است. خیلی از اصفهانی ها از اینکه پیامکشان ارسال نمی شود گله مند بودن و این نقص این نظرسنجی بود. من خودم بارها امتحان کردم ولی موفق به ارسال پیامک نشدم.
منم فکر میکنم کار عادل نباشه کار از جای دیگه بود . ماهم بحثمون سر پر طرف دار ترین نیست که دعوا سر دلیوری نشدن گزینه 3 هستش
من مشهدم ! توی خونمون 4 تا موبایل هست و فقط من ایرانسل دارم !!! 4 تا اس ام اس به نود زدم ! به گزینه ی ( 1 )
فقط ایرانسل من رسید !
پس توجه کنید : 100% همین جوری که هادی عقیلی گفته همه جا مشکل بوده !! ایراد ارسال اس ام اس توی تمام کشور بوده نه برای یک منطقه ! دلیلش هم واضحه : حجم وسیع پیام های ارسالی ! فقط آذری زبان های عزیز دارن یکم کم لطفی میکنن !
پس نتیجه میگیریم که بیشتر تهرانیا در این نظر سنجی شرکت کردن و به خاطر همین...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)