به خدا من غير لارا هيشكي رو با اسم نميشناسم. منظورتون اون پسره هست كه اولش هم يه بار اومد و اول بازي باهاش صحبت كرد؟ الان هم توي يه اتاق دارن باهم دعوا مي كنن؟ اگه اونه بگين تا راهنمايي كنم.نوشته شده توسط legend_of_croft
به خدا من غير لارا هيشكي رو با اسم نميشناسم. منظورتون اون پسره هست كه اولش هم يه بار اومد و اول بازي باهاش صحبت كرد؟ الان هم توي يه اتاق دارن باهم دعوا مي كنن؟ اگه اونه بگين تا راهنمايي كنم.نوشته شده توسط legend_of_croft
نه عزیز من توی درصد 74 و انجایی که دوست لارا همون دختره مو سفیده که مثل دخترای.........نوشته شده توسط marge_moosh
![]()
میمونه رو میگه اونجا اون دختر با اون گردبندش تبدیل میشه به یه غول بیابونی (حالا اگه نگرفتی بگو تا بیشتر بگم) ما گیر کردیم که چجوری باید اون رو بکشیم حالا اگه میدونی...
من بازی رو 7سی دی گرفتم وقتی یه کمی مونده بازی نصبش تموم بشه این ارور میده
CRC error occured while installing
please read the readme.rtf for additional information and technical
support contact information .
دوست عزيز شما بايد با همون شمشيري كه داري به طرف صورت اون غول بيابوني شليك كني و مواظب باشي كه اون چيزهايي كه پرت ميكنه بهت نخوره .نوشته شده توسط p30planet
بعد وقتي خون غول نصف شد ميفته زمين و بايد بري جلوش و دكمه E رو با شمشير بزني و دوباره بلند ميشه و بايد دوباره سريع با شمشير بهش شليك كني تا خونش دوباره زياد نشه و اگه اين كار رو درست انجام بدي بازي با نشون دادن يه دمو به طور كل تموم ميشه .![]()
![]()
اقا دمت گرم خيلي حال دادي ممنون حالا الان سر كارم ظهر برم ببينم چي ميشه ژ
ازت ممنونم![]()
![]()
مرسی حسین با حال ...
ولی قضیه چیه بازی تو 84% تموم شد...
Last edited by p30planet; 01-05-2006 at 17:09.
خواهش ميكنم .نوشته شده توسط p30planet
![]()
![]()
در رابطه با اون درصد بايد بگم شما براي اينكه بازي رو 100% تمام كنيد بايد تمام اون ايتمها كه به سه صورت برنزي ، نقرهاي و طلايي هست رو در طول مراحل جمعاوري كنيد .![]()
![]()
بابا انقدر در مورد بازي سوال نكنيد من كه راهنماي كامل بازي رو گذاشتم. حالا بازم ميزارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت بازي رو مرحله به مرحله توضيح داده.
ولي من ميخوام يه اعترافي بكنم. من خودم از طرفداران پروپاقرص Tomb Raider بودم و خيلي هم منتظر اين بازي بودم اما وقتي بازي عرضه شد و ديدم حتي يه دمو هم تا پايان بازي وجود نداره خيلي از Tomb Raider بدم اومد و پشميون شدم كه چرا اين همه وقت گذاشتم و بازي رو تموم كردم. چون دموهای بازی هستن که اونو جذاب میکنن.اين مسئله باعث تعجب خيلي ها شده, كه چطور شماره هاي قبل اين بازي از دموهاي زيبايي بهره مند بودن ولي اين این شماره نه. به هر حال امیدوارم اگه سری جدید این بازی اومد بتونه با گرافیک بالا و جذابش مارو راضی کنه.
سلام
اقا كسي رمز خون نداره من تو مرحله غول اماندا خون كم ميارم
يكي كمك كنه
ممنون ميشم
البته از رمز بدم مياد ولي اين يكيو مجبورم
![]()
![]()
با تشكر از همگي دوستان
عزيزم نسخه شركت مدرن را تهيه كن 7 تا سي دي هستش و خيلي راحت نصب ميشه
شمايي كه رمز خون بازي را ميخواهي يك سري بزن اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا همه چيز پيدا ميشه امتحان كن![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)