اگر شما سینمای خانگی این دستگاه را خریداری کردید بگویید تا به شما بگم شما از چند hzدارید استفاده می کنید.
اگر شما سینمای خانگی این دستگاه را خریداری کردید بگویید تا به شما بگم شما از چند hzدارید استفاده می کنید.
نه برنداشتم 3تیکه بود خوشم نیومد گفتم بگذارم هر وقت پولش پیدا شد 6 تیکه میگیریم که فکر نکنم صحبت این سالو روزا دیگه باشه و بتونم سینما خانگی بگیرم
حالا چجوری ؟
Last edited by pourya_bo2pmc; 24-03-2010 at 18:57.
باید چیزی بگیری که خروجی کامپوننت یا hdmiداشته باشد .
سلام
من سینما خانگی این TV رو دارم اگه سوالی هست در خدمتم.
سلام
کجایی شما ؟
من نگاه کردم پشتشو made in korea بودش شما چی شد ؟
پستشم چند صفحه قبل زدم
با عرض سلام به دوست عزیز اگر شما سینمای خانگی این lcd را خریداری کردید و ان را به وسیله کابل hd وصل کردید سینما را روشن کنید و به ورودی که به ان وصل کردید برید و یک فایل اجرا کنید (فیلم) وکلید okکنترل lcd بزنید و ببینید lcd از چند hz استفاده میکند با تشکر.
سلامسلام
کجایی شما ؟
من نگاه کردم پشتشو made in korea بودش شما چی شد ؟
پستشم چند صفحه قبل زدم
خوب خدارو شکر که کره هستش
هنوز فرصت نکردم بیارم پایین نگاه کنم ولی به زودی این کارو میکنم.
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
با عرض سلام به دوست عزیز اگر شما سینمای خانگی این lcd را خریداری کردید و ان را به وسیله کابل hd وصل کردید سینما را روشن کنید و به ورودی که به ان وصل کردید برید و یک فایل اجرا کنید (فیلم) وکلید okکنترل lcd بزنید و ببینید lcd از چند hz استفاده میکند با تشکر.
سلام حتما.
امشب یا فردا پستشو میذارم.(آخه الان سریالا شروع میشه و بعدشم مردان آهنین و...) اگه امشب نشد فردا حتما میذارم.
نگاه کردم برای من هم 50hz بود ولی خوب شاید این عدد ربطی به تروموشن 200hz نداشته باشه! نمیدونم چی بگم!
رزولوشن رو از 576p تا 1080p تغییر دادم ولی بازم همون 50hz بود.
اگه همون تروموشن باشه که تا 200 میره ولی اگه چیز دیگه ای باشه نمیدونم.این 50hz قابل افزایش هست ؟![]()
شاید این 50hz برای فیلم باشه(یعنی حداقل باید 50 باشه نه کمتر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)