تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 117

نام تاپيک: راهنمايي led32b6000 يا lcd 32b690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سال نو شما هم مبارک

این همه تحقیق خوب اومدی !!! بعضی از دوستام سر تی وی خریدن من کچل شدن !!!!!!!!!! ( فکر کنم شامل حال شما هم بشه !! )

فعلا که راضی ایم !!! ( فعلا !! ) ولی ای کاش اروپاییش رو پیدا می کردم که بتونم تصاویر انتن خودمون رو بهتر ببینم .

راستی یه چیزی ، من چند تا فایل Full HD با فرمت MP4 کپی کردم رو فلاش ، گذاشتم ، پخش نکرد. مشکل از کجاست ؟ مگه MP4 ساپورت نمی کنه؟!!!

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

پول علف خرس كه نيست واسش زحمت كسيدي نبايد همينطوري خرج كني البته واسه ما بچه فقيراها
    والا تنها فرمتي كه ندارم همينه تست نكردم اگه گر اوردم تست ميكنم بهتون نتيجه رو ميگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم واس همین همه رو کچل کردم دیگه

اقا یه نتیجه دیگه.با چند تا فایل دیگه تست کردم،اجرا شدن.البته Full HD نیودنا ! شاید به زور بشه بهشون گفت HD ولی بازم یکیش پخش نشد.اما بقیه رو باقلوا پخش کرد پس گویا بعضی از MP4 ها رو پخش نمی کنه ، حالا دقیقا کدوماس ، نمی دونم. اما به زودی خواهم فهمید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم واس همین همه رو کچل کردم دیگه

اقا یه نتیجه دیگه.با چند تا فایل دیگه تست کردم،اجرا شدن.البته Full HD نیودنا ! شاید به زور بشه بهشون گفت HD ولی بازم یکیش پخش نشد.اما بقیه رو باقلوا پخش کرد پس گویا بعضی از MP4 ها رو پخش نمی کنه ، حالا دقیقا کدوماس ، نمی دونم. اما به زودی خواهم فهمید
    هر فرمتی رو میشه یا سایزهای مختلف ریپ کرد و مهم تر از اون ریت هر فرمت هست.
    شما در هر فرمتی میتونید ریت رو تغییر بدید و این دستگاه ها فقط فرمت هایی رو پخش میکنند که توی دفترچشون
    نوشته ساپورت میشن و شرط دوم استاندارد بودن مولفه های دیگه اون فرمت هست.

5. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xperia990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    mashhad maybe

پيش فرض

سلام دوستان
    عیییدتون مبارک!

ما ام چند وقتی میشه 690 گرفتیم...
    اینled bn7000 بهتر نباشه یه وقت,که مامانم صافم میکنه
    نظرتونو می خواستم بدونم؟

(ایشلا سال خوبی داشته باشین...)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام و تبريك سال نو به همه دوستان بزرگوار
    تبريك ميگم به دوستمون و مبارك باشه
    در مورد led 7000 توي چند مورد كه كلا مربوط به led هاست مشكل هست
    زاويه ديد كمتر
    برايتنش كمتر
    در ضمن شايد با لحاظ عددي كنتراست b690 كمتر باشه ولي بيشتر فرومهاي معتبر هم سطح و گاهي بالاتر از ال ايدي ها اندازه گيري كردند
    يك سرس مشكلاتي هم در مورد ال اي دي ها هست صداي ضعيف
    چند مورد خاص هم البته برخوردند دوستان و نوي فرومهايي مثله Avforume هم ذكر شده
    مثل اعوجاج در تصوير هنگام افزايش صدا و داغ شدن usb هنگام استفاده از فيلم حتي به مدت كم
    در مورد اول كه خودم توي خيابان سعدي يكيش رو ديدم كه يكي ازدوستان نشون داد حالا شايد مربوط به مشكل خاصي باشه ولي عموميت نداشته باشه
    بعدم ديگه خريدين وذهنتون در گير مقايشه نكنين و لذت ببرين
    و منتظر پيشرفت ال اي دي ها در اينده باشين كه نقصهاشون و بر طرف كنن و به قيمت متعادل برسن

8. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام يادش بخير
    كسي نيست بين اين دو مدل گير كرده باشه و كمكش كنيم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ممنون دوست عزيز كه راهنمايي كردي 1) ولي من ميخوام بدونم اين تلويزيون مدل B650 در بازي هايي مثل فوتبال و بازي هاي سريع مشكل ايجاد نميكند مثلا صفحه جا بموند يا غيره چون اين پلاسما ها 32 اينچ كه نداره و ....... . 2) ايا از بچه ها در انجمن كسي هست كه با اين تلويزيون ال سي دي گيم بازي كرده باشه و از كيفيتش در بازي ها راضي باشه و ايا ازش در كل راضي هست اگه كسي هم چند تا عكس موقعي كه داره بازي ميكنه از صفحه اين ال سي دي بزاره ممنون ميشم . ( من در كل نميتونم بيشتر از 32 اينچ داشته باشم چون فضاي اتاقم ......... ) . ممنون ميشم اگه مرا راهنمايي كنيد به خدا موندم ميترسم اين تلويزيون رو بخرم و برام در بازي مشكل ايجاد كند ولي همش بازي نميكنم گاهي اوقات فيلم هم ميبينم و .... .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من خودم xbox 360 هم استفاده ميكنم و خيلي راضي هستم مشكل جا موندن تصوير هم من كه نديدم
    ميدونيد در واقع عملا مسئله رفرش ريت تجاري هست
    در مورد پلاسما خوب چون متفاوت هست تكنولوژي مسلمل تصاوير روون تر اجرا ميشه
    ولي من با همين b650 هم راضي هستم چون ماتي پيلاسما رو دوست ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ممنون دوست عزيز كه راهنمايي كردي 1) ولي من ميخوام بدونم اين تلويزيون مدل B650 در بازي هايي مثل فوتبال و بازي هاي سريع مشكل ايجاد نميكند مثلا صفحه جا بموند يا غيره چون اين پلاسما ها 32 اينچ كه نداره و ....... . 2) ايا از بچه ها در انجمن كسي هست كه با اين تلويزيون ال سي دي گيم بازي كرده باشه و از كيفيتش در بازي ها راضي باشه و ايا ازش در كل راضي هست اگه كسي هم چند تا عكس موقعي كه داره بازي ميكنه از صفحه اين ال سي دي بزاره ممنون ميشم . ( من در كل نميتونم بيشتر از 32 اينچ داشته باشم چون فضاي اتاقم ......... ) . ممنون ميشم اگه مرا راهنمايي كنيد به خدا موندم ميترسم اين تلويزيون رو بخرم و برام در بازي مشكل ايجاد كند ولي همش بازي نميكنم گاهي اوقات فيلم هم ميبينم و .... .
    من خودم xbox 360 هم استفاده ميكنم و خيلي راضي هستم مشكل جا موندن تصوير هم من كه نديدم
    ميدونيد در واقع عملا مسئله رفرش ريت تجاري هست
    در مورد پلاسما خوب چون متفاوت هست تكنولوژي مسلمل تصاوير روون تر اجرا ميشه
    ولي من با همين b650 هم راضي هستم چون ماتي پيلاسما رو دوست ندارم
    من 22b690 دارم. واسه کامپیوتر خریدم. کاملا ازش راضی ام. گیم هم زیاد بازی میکنم و اصلا مشکل تصویر هم نداشتم و اصلا هم جا نمیمونه. واقعا تصاویر عالی و زنده ای میده. اصلا خودش حالت بازی داره. منم تنظیم کردم روی حالت بازی. خیلی توپه.
    راستی، توی سایت سام سرویس زده مدل 22 اینچ که من دارم، usb عکس و فایل صوتی داره. راستش پشتش یه usb میبینم اما بالاش که نوشته service ! یعنی واسه فرم ویر ریختن و اینجور کارا دیگه؟! یه فلش پر از mp3 هم بهش وصل کردم اما عکس العملی نشون نداد. یه جک گرد دیگه هم داره که بالاش نوشته EX-LINK !!
    پس اون چیه تو سایت سام سرویس نوشته؟! این که usb یش روش نوشته service ! به نظر نمیاد واسه پخش کردن فایل های صوتی و عکس باشه!
    Last edited by m2fard; 29-04-2010 at 21:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •