تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 33 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام, بله هر 4 تا تیک می خوره.
    پس قاعدتا نباید مشکلی باشه
    شما از تو قسمت Widget ها میتونید مال آب و هوا رو باز کنید و امتحان کنید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

پس قاعدتا نباید مشکلی باشه
    شما از تو قسمت Widget ها میتونید مال آب و هوا رو باز کنید و امتحان کنید ؟
    وقتی دکمه اینترنت رو میزنم جمله Service Not Supported میاد که در تاپیکهای دیگه چند نفر این مشکل رو داشتن, همینطور تو همین تاپیک که گفته شد Infolink Country رو عوض کنید ولی من اصلا همچین گزینه ای در تلویزیون ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممکنه به خاطر دستکاریهای احتمالی سام سرویس باشه, شما b650 دارید؟ ورژن فرمویر شما چیه؟ برای من 0103 هست. ممکنه با آپدیت درست بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وقتی دکمه اینترنت رو میزنم جمله Service Not Supported میاد که در تاپیکهای دیگه چند نفر این مشکل رو داشتن, همینطور تو همین تاپیک که گفته شد Infolink Country رو عوض کنید ولی من اصلا همچین گزینه ای در تلویزیون ندارم.

medialink
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

infolink

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام جناب sorna2.
    خيلي خيلي ممنون براي عكسها ولي نكته اينجاست كه اگرچه تو منوي اول Infolink on هست ولي تو Sub option دكمه Infolink Country رو ندارم.
    فكر كنم Language_Arabic رو هم در ستون اول نداره كه مشكل تلتكست دارم.يه جورايي فكر نمي كنم به نتيجه برسيم فقط شما ورژن فرمويرتون رو بنويسيد خيلي خوب ميشه.
    Last edited by Mehdim; 25-01-2010 at 06:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام جناب sorna2.
    خيلي خيلي ممنون براي عكسها ولي نكته اينجاست كه اگرچه تو منوي اول Infolink on هست ولي تو Sub option دكمه Infolink Country رو ندارم.
    فكر كنم Language_Arabic رو هم در ستون اول نداره كه مشكل تلتكست دارم.يه جورايي فكر نمي كنم به نتيجه برسيم فقط شما ورژن فرمويرتون رو بنويسيد خيلي خوب ميشه.
    سلام

firmware

لطفا ورژن فرمويرتون رو بنويسيد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

متشکر برای عکس, این هم عکسی از تلویزیون ما:

حالا نکته ای که می مونه اینه که شما فرم ویر رو آپگرید کردید؟ یعنی از سام سرویس اومدن آپگرید کردن؟اگر نه, آیا تلویزیون رو از نمایندگی سامسونگ خریدید؟
    راستی اینجا 3 تا عدد مربوط به ورژنها هست, تفاوتشون چیه؟
    Last edited by Mehdim; 26-01-2010 at 07:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

متشکر برای عکس, این هم عکسی از تلویزیون ما:

حالا نکته ای که می مونه اینه که شما فرم ویر رو آپگرید کردید؟ یعنی از سام سرویس اومدن آپگرید کردن؟اگر نه, آیا تلویزیون رو از نمایندگی سامسونگ خریدید؟
    راستی اینجا 3 تا عدد مربوط به ورژنها هست, تفاوتشون چیه؟
    سلام
    سام سرویس اپدیت کرد که مشکل تله تکست و MAC Address برطرف شد ولی در مورد internet@tv وقتی شروع به اتصال به اینترنت میکند علامت starting و سپس downlading در پایین و سمت چپ تلویزیون ظاهر میشود ولی بعد از حدود یک دقیقه پیغام زیر را میدهد
    conection failed due to network problem

در ضمن در خط ششم شکل بالا تاریخی که دیده میشود احتمالا مربوط به اخرین اپدیت است
    و خط دوم مربوط به ورژن فیرمویر است که مال من T-CHL7DEUC-2006.0 است که سام سرویس ریخته درصورتیکه اخرین فیرمویر هایی که در سایت گلوبال سامسونگ یا سایت انگلیس سامسونگ است T-CHL7DEUC-2005.0 میباشد . که فکر میکنم اگر T-CHL7DEUC-2005.0 را بریزم مشکل internet@tv حل میشود ولی احتمالا تله تکست فارسی را از دست میدهم و به همین علت اپدیت نکرده ام.

ادرس سایت گلوبال سامسونگ برای مدل LA40B650T1R باحجم حدود 44 مگا بایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل T-CHL7DEUC-2005.0 سایت انگلیس سامسونگ حجمش حدود 49 مگا بایت است. مدل LE40B650

9. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام، حرف شما كاملا درسته، من از ورژن .02006 خيلي تعجب كرده بودم جون انگار فقط تو ايران استفاده ميشه از سايت سامسونگ امارات هم ورژن 2005.0 و از سايت گلوبال هم ورژن 1004.5 رو براي T1R كه همين مدل خودمون هست رو دانلود كردم ولي ميترسم نصب كنم.شايد مشكل شما واقعا به اينترنتتون ربط داره...
    شايد سام سرويس رو به بهانه درست كردن تلتكست بيارم كه حداقل InfoLink Country بياد هرچند به قول آقا اردلان همچين آش دهن سوزي نيست.
    ممنون براي اطلاعات خوبتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    سام سرویس اپدیت کرد که مشکل تله تکست و MAC Address برطرف شد ولی در مورد internet@tv وقتی شروع به اتصال به اینترنت میکند علامت starting و سپس downlading در پایین و سمت چپ تلویزیون ظاهر میشود ولی بعد از حدود یک دقیقه پیغام زیر را میدهد
    conection failed due to network problem

در ضمن در خط ششم شکل بالا تاریخی که دیده میشود احتمالا مربوط به اخرین اپدیت است
    و خط دوم مربوط به ورژن فیرمویر است که مال من T-CHL7DEUC-2006.0 است که سام سرویس ریخته درصورتیکه اخرین فیرمویر هایی که در سایت گلوبال سامسونگ یا سایت انگلیس سامسونگ است T-CHL7DEUC-2005.0 میباشد . که فکر میکنم اگر T-CHL7DEUC-2005.0 را بریزم مشکل internet@tv حل میشود ولی احتمالا تله تکست فارسی را از دست میدهم و به همین علت اپدیت نکرده ام.

ادرس سایت گلوبال سامسونگ برای مدل LA40B650T1R باحجم حدود 44 مگا بایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل T-CHL7DEUC-2005.0 سایت انگلیس سامسونگ حجمش حدود 49 مگا بایت است. مدل LE40B650
    سلام

مشکل مک ادرس و تلتکست من با تعویض برد حل شد.
    الان مشخصات تلویزیون من هم دقیقا مثل تلویزیون شماست. یعنی ورژن 2006.0
    خوشبختانه میتونم از dlna و internetTV براحتی استفاده کنم و هیچ مشکلی ندارم. مشکل internet TV فقط زمانی حل میشه که یک کشور رو در قسمت infolink انتخب کنید ( فرقی نمیکنه کدوم باشه ).
    یک نکته دیگه اینه که internet Tv فقط زمانی قابل استفاده است که تلویزیون رو بصورت مستقیم به مودم وصل میکنم. یعنی باید از خیر یکی از internet tv یا dlna بگذرم که من هم طبیعتا از خیر internet tv گذشتم و تلویزیون رو به کارت شبکه کامپیوتر وصل کردم.
    جالبه که کانکشن اینترنت کامپیوتر رو هم share کردم، ولی توفیری نکرد و internet tv فقط زمانی قابل استفاده است که تلویزیون بصورت مستقیم به مودم وصل باشه و تنظیمات شبکه اش هم روی اتو قرار بگیره.
    سلام، حرف شما كاملا درسته، من از ورژن .02006 خيلي تعجب كرده بودم جون انگار فقط تو ايران استفاده ميشه از سايت سامسونگ امارات هم ورژن 2005.0 و از سايت گلوبال هم ورژن 1004.5 رو براي T1R كه همين مدل خودمون هست رو دانلود كردم ولي ميترسم نصب كنم.شايد مشكل شما واقعا به اينترنتتون ربط داره...
    شايد سام سرويس رو به بهانه درست كردن تلتكست بيارم كه حداقل InfoLink Country بياد هرچند به قول آقا اردلان همچين آش دهن سوزي نيست.
    ممنون براي اطلاعات خوبتون
    شما اگر ورژن 2005 رو دانلود و نصب کنید مشکل infolink حل میشه، اما مشکل تلتکست فقط با ورژن 2006 قابل حله

12. این کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •