تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 95 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه sajjad200333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام، به قول يكي از دوستان تا اساتيد برگردن من جواب بدم كه اگر منظورتون هنگام ديدن فيلم از طريق شبكه كردن با كامپيوتر هست، بايد از طريق برنامه اي كه با آن فولدر ها رو به اشتراك گذاشتيد فولدرها رو Referesh كنيد، البته من خودم اين كارو نكردم.
    سلام دوست عزیز
    منظور من از هارد هارد اکسترنال هستش من هارد اکسترنال 500 گیگا بایتی دارم که به عنوان فلش ازش استفاده میکنم وقتی اونو به تی وی وصل میکنم و به قسمت ویدیو میرم فیلمهایی رو که قبلا با این هارد دیدم رو بصورت تصویر کوچیک نشون میده حال اینکه وقتی اون فیلم رو از هارد اکسترنالم پاک کرده باشم ولی باز تصویری از اون فیلم رو تو حافظه اش داره ولی وقتی واسه اجرا کردن اون فایل روش میری و اینتر میزنی پیغام میده که فایل پیدا نشد من میخوام این فایلهای پیش نمایش رو پاک کنم البته فکر کنم توی حافظه تلویزیون باشه چون وقتی ریست فاکتوریش کردم اون فایلها هم از بین رفتند من دنبال یه راه ساده تر میگردم در هر حال از راهنماییتون ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    با یه سورس یکسان ( ----- ) و تنظیمات تصویری یکسان در حالتهای av1 و av2 و یک کابل یکسان
    تصویر در av 2 کیفیت بهتری نسبت به av 1 داره . توی av 2 صویر یه نویزهای ریز داره .
    مشکل از کجاس؟
    آیا av ها کیفیتشون فرق داره ؟ یا مشکل جای دیگس؟
    Last edited by p30worldl; 31-01-2010 at 00:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    منظور من از هارد هارد اکسترنال هستش من هارد اکسترنال 500 گیگا بایتی دارم که به عنوان فلش ازش استفاده میکنم وقتی اونو به تی وی وصل میکنم و به قسمت ویدیو میرم فیلمهایی رو که قبلا با این هارد دیدم رو بصورت تصویر کوچیک نشون میده حال اینکه وقتی اون فیلم رو از هارد اکسترنالم پاک کرده باشم ولی باز تصویری از اون فیلم رو تو حافظه اش داره ولی وقتی واسه اجرا کردن اون فایل روش میری و اینتر میزنی پیغام میده که فایل پیدا نشد من میخوام این فایلهای پیش نمایش رو پاک کنم البته فکر کنم توی حافظه تلویزیون باشه چون وقتی ریست فاکتوریش کردم اون فایلها هم از بین رفتند من دنبال یه راه ساده تر میگردم در هر حال از راهنماییتون ممنون
    سلام، مشكل شما در بين كاربرهاي خارجي شايع هست، تنها راهي كه پيدا كردم نگه داشتن دكمه EXIT براي 10-12 ثانيه براي Reset هست در صورتي كه تنظيماتي مثل كاليبريشن انجام نداديد زياد مشكلي ايجاد نخواهد كرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر دوستان راه ديگري پيدا كردند بفرمايند.

4. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی منوی تنظیمات b690تصویر گزینه تینت G /R در چه حالتهایی فعاله؟
    توی دفترچه نوشته که در حالتهای av1 ,av2 فعال میشه . اما برای من روی این دو سورس فعال نیست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز بانه بودم در مورد B650 پرسیدم.یارو گفت دو نوع داره:یکی ساخت مالزی با منوی فارسی و اون یکی ساخت اروپا و منوی انگلیسی.این دو تا چه فرقی دارن؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟

ضمنا در مورد قیمتش بگم که طرف میگفت مدل 46 اینچ B650 طی دو سه هفته گذشته حدود 400 تومن پایین اومده و به حدود 1/200 تا 1/300 رسیده.و 40 اینچش حدود یک ملیون هست.
    با این افت قیمت 46 اینچ من احتمالا اونو میگیرم.خیلی خوب شده.نظر دوستان چیه؟46 بهتره یا 40؟؟؟

اون سوال بالا رو کسی جواب بده ممنون میشم.

7. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

ضمنا در مورد قیمتش بگم که طرف میگفت مدل 46 اینچ B650 طی دو سه هفته گذشته حدود 400 تومن پایین اومده و به حدود 1/200 تا 1/300 رسیده.و 40 اینچش حدود یک ملیون هست.
    با این افت قیمت 46 اینچ من احتمالا اونو میگیرم.خیلی خوب شده.نظر دوستان چیه؟46 بهتره یا 40؟؟؟

دوست عزیز 46 بگیر حیف که من قصد ریسک کردن ندارم و میخوام با گارانتی بگیرم یعنی من هم 46 میخریدم
    (منظور از b650 همون b690 دیگه اره؟)

9. این کاربر از FCSS1982KIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی منوی تنظیمات b690تصویر گزینه تینت G /R در چه حالتهایی فعاله؟
    توی دفترچه نوشته که در حالتهای av1 ,av2 فعال میشه . اما برای من روی این دو سورس فعال نیست !
    کسی نیست جواب این سوال ما رو بده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای راه اندازی dlna در قسمت شبکه mac adress رو زده ff:ff:ff:ff:ff:ff . توی تست شبکه میگه آدرس Mac معتبر نیست .
    چیکار باید بکنم؟؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز بانه بودم در مورد B650 پرسیدم.یارو گفت دو نوع داره:یکی ساخت مالزی با منوی فارسی و اون یکی ساخت اروپا و منوی انگلیسی.این دو تا چه فرقی دارن؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟

اگه واقعا قصد خريد داري به نظر من شك نكن كه قيمتش خيلي عاليه(46)!

من اگه جاي شما بودم اروپاييشو ميگرفتم چون منو فارسي به كارم نمياد و معمولا اروپايي ها امكانات بيشتري دارن.

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

دوستان به این مسئله دقت کنید که غیر از منوی فارسی و تلتکس زیر نویس فارسی رو یکهو مشکل نداشته باشه این سواله ؟
    و گرنه ورژن اروپایی(اسلواکی) دارای پایه چرخان با موتور از روی کنترله و تیونر دیجیتال داره اینارو دوستان قبلا نوشتن.

14. این کاربر از omid1351 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •