تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 32 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

محصولات پاناسونیک ساخت ژاپن هستند و بخاطر همین قیمت بالاتری دارند
    اگر بتونی کمی بودجه ات رو بالا ببری و G10 بخری خیلی بهتره از همه نظر راضیت میکنه (بغیر از بعضی امکانات که اونم حل شدنیه)
    درود
    با تشكر از شما دوست عزيز
    من شديدا تو فكر خريد G10 هستم فقط نميدانم چطور بايد اصل تقلبي ان را تشخيص بدهم من شنيدم كه پاناسونيك ساخت سنگاپور هست اگر ممكن دوستاني كه اين مدل را دارند در مورد مشخصات پاناسونيك G10 اصل اطلاعاتي بدهند
    و كاربرد lan port در مدل G10 علاوه بر نمايش فيلم هاي يوتويپ ديگر چيست ايا ميتوان به اينترت هم رفت مرورگر دارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فکر نمیکنم تشخیصش خیلی سخت باشه خصوصا اگر بخواید از نمایندگی بخرید که با تضمین بهتون میده
    فکر میکنم پشتش نوشته باشه

3. این کاربر از arash_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر نمیکنم تشخیصش خیلی سخت باشه خصوصا اگر بخواید از نمایندگی بخرید که با تضمین بهتون میده
    فکر میکنم پشتش نوشته باشه
    درود
    نه اتفافقا به احتمال زياد ميخواهم از بانه تهيه كنم
    تا جايي كه فهميدم lan port ان در مدل هاي اسيايي كه براي ما در ايران ميفرستند وجود ندارد يعني lan port را برداشتند

5. این کاربر از tala12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درود
    نه اتفافقا به احتمال زياد ميخواهم از بانه تهيه كنم
    تا جايي كه فهميدم lan port ان در مدل هاي اسيايي كه براي ما در ايران ميفرستند وجود ندارد يعني lan port را برداشتند
    اگر هم داشته باشه فایده چندانی نداره چون وقتی مسئولین مسدود کردن سایت ها بیشتر قابلیت های اینترنتی بدردبخور تلویزیون هارو از کار انداختن دیگر داشتن و نداشتنش فرقی نمی کنه ....
    چرا lcd های 37 اینچ پاناسونیک G10 رو نمی گیری ؟
    در یک مورد دیگر مصرف برق پلاسما ها مثل lcd ها ثابت نیست و بسته به تنظیمات و تصاویری که پخش می کنه کم و زیاد میشه و تنها در حالتی بیشترین مصرف رو داره که تنظیمات رو حداکثر روشنایی و شدت نور و تصویر هم سفید خالص باشه هست و در بقیه موارد مصرف کمتر از ماکسیموم است.
    فرقی که بیشتر بچه ها بین پلاسما های G10 و S10 دیدن بیشتر روی کیفیت تاریکی اش بوده که فقط وقتی دو تا تلویزیون کنار هم باشن تو تصویر تاریک S10 یکم روشنتر بنظر امده و البته گفتن سخت میشه تشخیص داد ( چشم قوی می خواد چون منم نتونستم تو تصویر تاریک تفاوتی ببینم ) و همچنین وقتی تنها یکی شو داشته باشین متوجه نمی شین این مورد رو.
    Last edited by zed2; 18-02-2010 at 13:08.

7. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا شرمنده !!! می گم می شه به من بگین این g10 ، 42 ، در حال حاضر تو تهران چنده؟؟! اصلا پاناسونیک هم تو جشنواره رفته؟! تو جمهوری نمایندگی داره ؟! ( من ندیدم ) سایتی هست که قیمت های مدل های پاناسونیک تو تهران رو به روز داشته باشه؟! و تو رنج 1 تومان کدوم tv پانا رو پیشنهاد می کنین؟!

خیلی ممنون

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا شرمنده !!! می گم می شه به من بگین این g10 ، 42 ، در حال حاضر تو تهران چنده؟؟! اصلا پاناسونیک هم تو جشنواره رفته؟! تو جمهوری نمایندگی داره ؟! ( من ندیدم ) سایتی هست که قیمت های مدل های پاناسونیک تو تهران رو به روز داشته باشه؟! و تو رنج 1 تومان کدوم tv پانا رو پیشنهاد می کنین؟!

خیلی ممنون
    قیمت دیروز نمایندگیش تو جمهوری 1.470.000 بود !

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    به نظرتون گرافیک 8500 GT رو میشه یا تبدیل DVi به HDMI به این TV وصل کرد؟
    چنین قابلیتی رو ساپورت میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اوه !!! پس با این حساب همون 32w550 یا 32b690 که حدود 1 تومان هستن به صرفه تر نیستن ؟!!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    به نظرتون گرافیک 8500 GT رو میشه یا تبدیل DVi به HDMI به این TV وصل کرد؟
    چنین قابلیتی رو ساپورت میکنه؟
    من 7600 GT گیگابایت رو هم با s-video وصل کردم هم با کامپونت و تصویر داد ( البته به علت نامعلومی که حدس می زنم مشکل درایو باشه تمام وضوح های تو دفترچه رو تو تنظیمات نمی یاره و دارم روش کار می کنه ...چون درایو های قدیمی ام این مشکل رو ندارن .)... هنوز از تبدیل کننده استفاده نکردم ( که تو برنامه ام هست ازمایش کنم ) ولی صد در صد کار می کنه و مشکلی نیست فقط یادت باشه تنظیماتی که تو دفترچه نوشته رو استفاده کنی که مشکل پیدا نکنی.
    راستی اگر یک موقع تمام صفحه نشد باید یک گزینه رو تو تظیمات کنترل پنل گرافیت تیک بزنی تا مشکل حل شه ( الان اسمش یادم نیست پوزش )
    همچنین من از تبدیل خروجی صدای استاندارد ( که سوزنی هاست فکر کنم ....چه قدر من فراموش کارم )به کامپونت هم استفاده کردم و زدم به تلویزیون

دارم فکر می کنم دفعه بعد موقع اپدیت کردن سیستم یک رادون نسل جدید بگیرم و از قابلیتش که همراه تصویر صدا رو هم از کابل hdmi می فرسته بگیرم و یک کابل aux هم بگیرم و بینtv و سینما بزنم ببینم می تونه 5.1 پخش کنه یا نه...اگر هم نفرسته مجبورم مستقیم بین pc وسینما وصل کنم ....( خداییش چه سیم بازارd دارم پشت تلویزیون راه می اندازم )

اوه !!! پس با این حساب همون 32w550 یا 32b690 که حدود 1 تومان هستن به صرفه تر نیستن ؟!!
    شما 42 اینچ اخرش می خواین یا 32 اینچ؟
    چون مقایسه دو سایز متفاوت تو یک رنج قیمت منتقی نیست.

شما اول باید قیمتی که می خواین خرج کنین رو حساب کنین بعد بیاین سایزی که احتیاج دارین رو بگردین.
    اگر سایز 42 می خواین با قیمت 1 میلیون چند مدل هست ولی 32 بخواین داستان به کل عوض میشه
    اینجور خریدنتون اخرش پشیمونی داره ( توصیه شخصی )

13. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فرقی که بیشتر بچه ها بین پلاسما های G10 و S10 دیدن بیشتر روی کیفیت تاریکی اش بوده که فقط وقتی دو تا تلویزیون کنار هم باشن تو تصویر تاریک S10 یکم روشنتر بنظر امده و البته گفتن سخت میشه تشخیص داد ( چشم قوی می خواد چون منم نتونستم تو تصویر تاریک تفاوتی ببینم ) و همچنین وقتی تنها یکی شو داشته باشین متوجه نمی شین این مورد رو.
    خير دوست من تفاوت هاشون در تصاوير fullhd بسيار زياده شما بايد يك تصوير fullhd و البته پنل كاليبره شده داشته باشين تا تفاوت عميق اونها رو ببنيد.

خيليا كانالهاي sd نگاه ميكنن كه البته براشون زياد مهم نيست.مثلا تو همين مشهد شما بارفتن به نمايندگي پاناسونيك ذره اي تفاوت بين v10 و g10 نميبينيد اما اگر تصاوير باكيفيت و پنل كاليبره شده اونهارو مقايسه كنيد تفاوتها زياد ميشه البته فاصله ي كيفيت تصاوير s10 با g10 خيلي بيشتر از v10 با g10 است.اما s10 با همين منوال به نظر من كيفيتش يك سروگردن بالاتر از رقباي lcd شه طوري كه با b7000 led مقايسه ميكنن.

15. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •