من از کجا بدونم 2000 ام ورژنش چنده؟
مادربوردم چی از کجا بدونم جدیده یا نه؟
من از کجا بدونم 2000 ام ورژنش چنده؟
مادربوردم چی از کجا بدونم جدیده یا نه؟
Last edited by armenak; 26-02-2010 at 23:13.
من یه PSP از این fat دارم، فریم روش 3.71 M33 هست حالا چطوری بروزش کنم میخوام بازی جدید بازی کنم.
سلام دوستان عزیز
من دستگاه رو به فریمور 5.5gen-d آپدیت کردم وای متاسفانه زمانی که بازی socom رو اجرا میکنم میپره بیرون و ارور 80020148 میده
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
به 5.5 Gen D-3 آپدیت کنید .
تمام پلاگین ها رو خاموش کنید و UMD Mode های مختلف رو تست کنید .
تنها بازی که با این سیستم مشکل داره نسخه پچ شده Soul Calibour هست ، اگر از نسخه پچ نشدش استفاده کنید مشکلی نداره .
من PSP 3000 ورژن 5.03 دارم . میخواستم کلا بهم توضیح بدین واسه نصب Frimware چیکار کنم ؟ اصلا نیازی به نصب FrimWare هستش ؟
ممنونم
من یه PSP fat با ورژن 5.00 M33-4 دارم یه راهنمایی کنید کدوم فایلو باید دانلود کنم.
این رو دانلود کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه یه راهنمایی هم بکنید چه جوری آپدیت کنم خیلی توپ میشه. آخه من ایران نیستم اینجا هم هر اتفاقی واسه PSP بیوفته کسی بلد نیست درست کنه چون Jailbreak غیر مجازه و از این حرفا.... UMD هم کمتر از 40 هزار تومن پیدا نمیشه دیگه خودتون هوای مارو داشته باشین گند نزنیم
در ضمن من منظور شمارو نفهمیدم PSP من کپی خور شده ولی باتری روش پاندورا نیست مشکلی نداره که؟
شما کدوم کشور هستید ؟ چون اینجا هم این کار ها غیر قانونیه ولی چیزیش بشه میبریم GameStop درست میکنند
در کل پست اول همین تاپیک رو بخونید به خوبی توضیح داده ، بعدش نه مشکلی نداره پاندورا فقط برای بار اول هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود کردن اون فایله ! این کار ها رو بکنید از همونجایی که بازی ها رو اجرا میکنید آیکون آپدیت میاد - برید توش و باقیش مرحله به مرحله انجام بدید ! البته فقط X زدنه هر مرحلش . فقط شارژ باطری حتما بیشتر از 80% باشه .فایلهای دانلود شده رو Extract کنید و فایل EBOOT رو در فولدر UPDATE بریزید تو ms0:PSP/GAME و فایل 550.PBP رو هم مستقیماً بریزید توی مموری استیک (توی هیچ فولدری نباشه)...
شارژ باتری ترجیحاً فول باشه (کمتر از 80% نباشه) و از توی Game اجراش کنین و دستور کارش مثل بقیه ی Patch هاس و ساده....Reboot میشه و تموم.
[/COLOR][/COLOR]
[QUOTE=sonixax;4875794]شما کدوم کشور هستید ؟ چون اینجا هم این کار ها غیر قانونیه ولی چیزیش بشه میبریم GameStop درست میکنند
در کل پست اول همین تاپیک رو بخونید به خوبی توضیح داده ، بعدش نه مشکلی نداره پاندورا فقط برای بار اول هست .
من آمریکا ام. اینجا دهن آدمو سرویس میکنن تا یه چیزیرو درست کنن برا همینه که وقتی چیزی خراب میشه مردم یه نو میخرن
من PSP رو فردا آپدیت میکنم الان 2:30 شبه اینجااگه سوالی بود میپرسم. (آره همون فردا میکنم الان حوضله Backup ندارم)
مرسی از راهنمایی![]()
Last edited by A.Fire; 23-04-2010 at 13:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)