تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 218 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اطلاعات جالب بود... ممنون
    تو شاهزاده ی 4 هم اگه دقت کرده باشید می بینید آسمون شبه ولی زمین آفتابیه!!!
    تازه شم جلوه ها و افکت های جادوی شاهزاده 5 رو دیدید؟ خیلی قوین نه؟
    مشخصا از نسل قبل بهتره .. خیلی بهتره ...

2. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

تصاویر نسخه ی PSP بازی

تریلر ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

4. 11 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض سری بازی های شاهزاده ایرانی

شاهزاده محبوب و مشهور ما پرنسی که با شنهای زمانش به اوج معروفیت در میان بازیبازان رسید.
    Ubisoft کمپانی که با ساخت اولین قسمت از بازی شاهزاده ایرانی یک نواوری خاص و تحولی بزرگ در این صنعت به وجود اورد که هنوز بسیاری از بازیها این سبک را سرلوحه خود قرار داده و کم و بیش توانایی های خود رو نشان می دهند.
    گیم پلی عالی..داستانی بی نظیر..گرافیکی به یاد ماندنی...و موسیقی که همیشه در اذهان بازیبازان قدیمی و گاه جدید خواهد ماند.
    چند سال پیش بود زمانی که روی سیستمم کارت گرافیک 64 بود و از اون pc های قدیمی بود. گواهینامه نداشتم ظهر بود تیزی ماشینو جیم کردم از خونه یه دوری بزنم دقیق یادم هست که (اون موقع کاست بود) نوار خوندنی پیدا نکردم. گفتم بیخیال با رادیو حال می کنیم تو عشق و حال رانندگی وبدیم که رفت رو خبر ...اولین خبر این بود که یک بازی به نام شاهزاده ایرانی توسط شرکت Ubisoft در حال ساخت هست. این بازی قرار است یک سبک جدید و نواوری های خاصی در سوم شخص اکشن ایجاد کند. یه مدتی گذشت تا این که بازی اومد رفتم خریدم نصب کردیم دیدیم خدا گرافیک نکشید. چی کار کنم. با هزار زحمت که رو مخ پدر کار کردم یه کارت گرافیک 6200 xfx 256 خریدم. اقا چقدر حال داد بازی یادش بخیر.

شاهزاده ایرانی و شنهای زمان
    داستان بازی درباره یک شاهزاده بود که توسط یک تلسم یا جادو که می توانست زمان رو درگیر خواسته های خود کند و کنترل ان رو تا مدتی به دست گیرد. این موضوع باعث شد تا پرنس داستان ما از خیانتهای داهلی جلوگیری کرده و در کنار ان نیز با بانو معشوقه خود به رستاخیزی دوست داشتنی تلاش می کنند.

یک سال بعد سریعا Ubisoft ادامه بازی و قسمت دوم بازی رو روانه بازار کرد.
    به نوبه خودم این قسمت از بازی یکی از بهترین های شاهزاده تا به این حال خواهد بود. گرافیک داستان و گیم پلی متحول شده
    و بازیباز رو درگیر مسائلی بسیار پیچیده می کند و این بار با داهاکا یک خورده حسابی رو باید تصویه کنیم.
    خوشبختانه تو این قسمت جنس مونث کم تاثیر گذار نبود.

قسمت سوم از سری بازی
    شاهزاده ایرانی و دو نیرو....بله دو نیرویی که گریبانگیر پرنس ما می شود خود او هم متعجب هست که چه بلایی سرش امده.این بار پرنس با معشوقه خود به خانه باز می گشت که در برگشت وضعیت خانه و کاشانه خود را وخیم دید و در این گیرو دار نیز معشوقه خود را تا مدتی از دست می دهد. کوتاهی بازی از جمله نقات ضعف بازی به حساب میامد.

Prince of Persia
    2008
    در نسل جدید کنسول های خانگی جای خالی پرنس ما احساس میشد تا
    یک قسمت مجزا از سری بازی شاهزاده که تمامی این قسمت از بازی فدای گرافیک بسیار زیبای بازی شده استگرافیکی هنری که واقعا جای تحسین داشت اما چه فایده که این بار پرنس ما جای خود رو به یه دوره گرد داده بود تا نه داستان نه گیم پلی داشته باشد. واقعا جای بسی تاسف هست. که باز به دنبال یک جنس مونث می گردیم.

================================================== ===========================

سرانجام
    Ubisoft با شن های فراموش شده می خواهد پرنس رو به یادها برگرداند و قول داده است که این بار بسیار قوی تر
    برای طرفداران جلو خواهد امد بی صبرانه منتظر این بازی هستیم. همزمان با بازی Prince of Persia نیز قرار است فیلمی برگرفته از قسمت اول بازی نیز روانه بازار شود.از انجا که معلوم هستش فیلم یکی از پر هزینه ترین ساخته های هایود خواهد بود. و حتما تماشایی نیز خواهد بود.

از دید خودم....
    1-قسمت دوم شاهزاده واقعا یک نمونه در بین این قسمت ها بوده است.
    2-اگر این جنس زن نبود شاید الان کل دنیا در تسخیر ایران بود..سلطنت رو به خاطر جنس مخالف رها می کنند.

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم با قسمت اول شاهزاده ایرانی خیلی حال کردم مخصوصا اون مرحله که خیلی فکری بود و باید اون دسته رو میچرخوندی تا اون دایره ها سر جاشون بیاد خیلی با اون مرحله حال کردم

7. 3 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم با قسمت اول شاهزاده ایرانی خیلی حال کردم مخصوصا اون مرحله که خیلی فکری بود و باید اون دسته رو میچرخوندی تا اون دایره ها سر جاشون بیاد خیلی با اون مرحله حال کردم
    قسمت اول بازی شاهزاده حامی مالی به اسم nVidia داشت.
    برای همین خوش ساخت بود داداشی.
    من که باهاش زندگی کردم.
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 21-04-2010 at 18:28.

9. 3 کاربر از Booseh_ye_Irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند سال پیش بود زمانی که روی سیستمم کارت گرافیک 64 بود و از اون pc های قدیمی بود. گواهینامه نداشتم ظهر بود تیزی ماشینو جیم کردم از خونه یه دوری بزنم دقیق یادم هست که (اون موقع کاست بود) نوار خوندنی پیدا نکردم. گفتم بیخیال با رادیو حال می کنیم تو عشق و حال رانندگی وبدیم که رفت رو خبر ...اولین خبر این بود که یک بازی به نام شاهزاده ایرانی توسط شرکت Ubisoft در حال ساخت هست. این بازی قرار است یک سبک جدید و نواوری های خاصی در سوم شخص اکشن ایجاد کند. یه مدتی گذشت تا این که بازی اومد رفتم خریدم نصب کردیم دیدیم خدا گرافیک نکشید. چی کار کنم. با هزار زحمت که رو مخ پدر کار کردم یه کارت گرافیک 6200 xfx 256 خریدم. اقا چقدر حال داد بازی یادش بخیر.

از دید خودم....
    1-قسمت دوم شاهزاده واقعا یک نمونه در بین این قسمت ها بوده است.
    2-اگر این جنس زن نبود شاید الان کل دنیا در تسخیر ایران بود..سلطنت رو به خاطر جنس مخالف رها می کنند.
    منم وقتی بازی شاهزاده ی اول رو گرفتم مجبور شدم کارتم رو عوض کنم و حداقل 128MB بگیرم. رفتیم و با پول خودم یه GeForse 5200 128MB گرفتم. خوشحال اومدم خونه... وقتی وصلش کردم دیدم دستگاهم بالا نمی یاد. فهمیدم که مادربردم قدیمه و ازش پشتیبانی نمی کنه. رفتیم و با بدبختی یه MB Asrock گرفتم. اومدم وصل کردم... بعد فهمیدم مادربردم از RAMمم پشتیبانی نمی کنه! آقا چقدر شاکی شدم. اون موقع DDR تازه اومده بود و RAM منم SD بود. هیچی... رفتم 2 تا آپیسر 512 گرفتم.
    یه بازیه 2000 تومنی 180.000 تومن بیشتر خرج رو دستم گذاشت.
    اینم کمی از خاطرات شاهزاده

شاهزاده ی 1 و 2 که زندگی بود
    در ضمن باهات موافقم که بازی به یک جنگ آور زن داره. به نظر من اصلا باید شاهزاده ی یکسری از نسخه های بازی زن باشه. دیگه معرکه می شه.
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 21-04-2010 at 18:32.

11. این کاربر از Booseh_ye_Irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم وقتی بازی شاهزاده ی اول رو گرفتم مجبور شدم کارتم رو عوض کنم و حداقل 128MB بگیرم. رفتیم و با پول خودم یه GeForse 5200 128MB گرفتم. خوشحال اومدم خونه... وقتی وصلش کردم دیدم دستگاهم بالا نمی یاد. فهمیدم که مادربردم قدیمه و ازش پشتیبانی نمی کنه. رفتیم و با بدبختی یه MB Asrock گرفتم. اومدم وصل کردم... بعد فهمیدم مادربردم از RAMمم پشتیبانی نمی کنه! آقا چقدر شاکی شدم. اون موقع DDR تازه اومده بود و RAM منم SD بود. هیچی... رفتم 2 تا آپیسر 512 گرفتم.
    یه بازیه 2000 تومنی 180.000 تومن بیشتر خرج رو دستم گذاشت.
    اینم کمی از خاطرات شاهزاده
    خوب یه Ps2 میخریدی که راحت تر بودی که

13. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب یه Ps2 میخریدی که راحت تر بودی که
    به کونسول علاقه نداشتم.
    البته اون موقع فقط به یک چیز فکر می کردم و اونم بازی کردن شاهزاده بود. می خواستم ببینم ایرانی ها رو چه جور ساختن.
    ولی خوب گفتی داداس

15. این کاربر از Booseh_ye_Irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

کد:
    به جان خودم از نسخه ي اصلي بازي هم جذابيتش بيشتره !

17. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مگه نسخه ی اصلی بازی اومده که میگی قشنگ تر از اونه
    Last edited by shahabprince; 23-04-2010 at 14:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •