تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 112

نام تاپيک: ماجرای خرید یک کیس 300 تومنی !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نیکان سلام داداش شب یلدات بخیر
    کجا بودی پسر خوب !!! من این همه مدت دنبالت بودم ؟؟ !!!

در مورد رم: دستت درد نکنه همه چیو گرفتم ...ولی یه چیزی بگم ! در مورد اسلت رمها مادروبردی که دیدم چهارتا اسلت داره که میشه چهارتا یک گیگ بست یعنی دوتا 2*1 یعنی دوتا یک گیگ الان و دوتا یک گیگ در آینده و مادروبردم هم 4تا اسلتی هست
    ولی باز این قضیه به خاطر همون داستان پیج فایلها به مشکل میخوره پس منم میزارم یه خورده پولم بیشتر بشه به کل چهارگیگ کامل بندازم روش بره هوا !!! و دیگه خیالم مطمئن باشه که سیستمم کامل با هم مچ هستن
    در مورد خنک بودن رم ها هم تصمیم گرفتم یه فن 8سانتی بندازم روش هی بادشون بزنه !! هم کم هزینه است هم به درد بخور سه ماه به سه ماه هم روغنش میزنم این که دیگه کارمون شده !!!

در مورد I3 که قراره بیاد یه سئوال دارم اگه بزارم قیمتها افت پیدا کنه !! خوب ؟ وضعیت ما چطوری میشه بازم باید بریم سراغ ای ام دی یا باید اینتل ببیندیم ؟؟ منظورم رو کامل بگم :
    مثلا میگم یه سی پی یو 320 تومنی اینتل از ای ام دی بهتره خوب 9640یا 4690 بود اگه اشتباه نکنم همین قیمت رو داشت ؟ آیا به نظرت بعد از ژانویه که این سی پی یو جدیده اومد میتونیم اون320 تومنی رو بخریم یا بازم بریم بنچمارک ببنیم و اگه یه مدل فرض مثال بلک ادیشن از AMD از اون سرتر بود AMD رو بگیریم؟؟ چون قیمتها به روزه دیگه توی اون موقع یعنی یک ماه دیگه قطعا جایگزین 955 و یا 945 یه چیز بهتری میتون مبخرم با پول فعلی اونها ؟؟درسته نه ؟؟ هرچندکه در حال حاضر هم باتوجه به اوضاع ترجیح میدم بعد از عاشورا برم بازار که اگه یه ذره دیگه صبر کنم میشه اول ماه آینده و یه خورده فکر کنم عاقلانه تر باشه چون هم توی ژانویه میفتیم و هم اینکه پولمم بیشتر شده ؟

در مورد 64 بیت کل قضیه رو گرفتم ولی یه خورده پیچیده فهمیده بودمش !!
    الان میدونم که برایی کارهایی که مستقیم با پردازنده کار داره مثل انتی ویروس و نرم افزارهای سیستمی باید از نسخه های 64 بیتی استفاده کرد(( البته به جز بازیها اگه اشتباه نکنم ؟؟)) من قبل از این فکر میکردم این یه سیستم عامل دیگری هست و فرض مثال مثل لینوکس عمل میکنه فقط نرم افزارهای مخصوص خودشو میخواد مثلا فتوشاپ 64 بیتی

در مورد گرافیک به یه جمع بندی رسیدم
    دیدم که من خوب بازی زیاد نمیکنم ولی بازی هم یکنم زیاد وقت برای این کار اختصاص نمیدم در کل سیستم رو برای کار میخوام
    فقط باری سرگرمی هر از گاهی یه چیزایی رو نصب میکنم روی سیستم
    مثل call of duty - need for speed- batelfild اینها رو میخوام بازی کنم بازی زیاد مهم نیست همون فتوشاپ رو برسونه بازی هم در کنارش عیبی نداره
    با این حال تصمیم گرفتم یه کار دیگه بکنم همون کاری که سال 82 کردم یه مادروبرد گرافیک انبرد خوب بردارم در حد 4670 باشه و هم مادربورد باشه و هم کار منو راه بندازه اگه هم همچین مادربوردی پیدا نکردم که هیچی همه چی رو جدا جدا میگیرم و یه 4670 میبندم روی مادربوردم بطور مثال C45 که مادربورد دوستت هم هست !!و انبرد نداره
    عرض شود که بعد از کلی مشقت توسنتم اون مادروبردی که آنبرد داشته باشه و خوب باشه و معتبر باشه و از همه مهمتر سریع باشه رو پیدا کردم که لینکشو دادم
    M4a785te v evo
    که پردازنده جدید 785 داره و گرافیک 4200 فقط هیبرید کراسفایربا 4670 نمیشه و هنوز وارد نشده !!! برای همین من برای خرید دست نگه داشتم این پایین هم لینکشو گذاشتم میتونی ببینی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یک مدل دیگه هم هست که همون بالاییه ولی تغییر قیافه داده شکلش مینی هست و یک اسلت گرافیک و یک اسلت پی سی آینسبت به بالایی کم داره در واقع mini atx هستش
    کد:
    قیمتی این مدلها حدود 108 دلار و 99 دلار هستش که توی سایتهای خارجی دیدم که میشه صدو ده تومن و هنوز نیومده خوب ؟؟
    حتما حتما مشخصاتشو بخون که تو سایتش زده !! و ببین خوب هستند و ارزش دارند که صبر کنم تا بیان ایران ؟؟؟

ولی از بالایی ها بهتر بهتر یکی دیگه است
    M4A78T-E

که توی بازاره و خودمم دیدمش ببین به درد میخوره که بخرمش چیپستش 790 هستش که تا جایی که اطلاع دارم خیلی پر قدرت هست ولی برای بازی و برای کارهای معمولی خوبه سه دکمه توربو هم داره که گازشو میگیره و برای سی پی یو های AM3 طراحی شده طبق چیزی که ایسوز گفته مدل چیپستش هم
    AMD 790GX/SB750 این مدل چیپستش هست که پل جنوبی اون هم تا 750 هستش که به مراتب از 710 خیلی بهتره
    ولی یه بدی داره یه جایی نقدی در موردش نوشته بود که رم هایی که این چیپست ساپورت میکنه DDR3 هست ولی در عین ناباوریباید بگم که اصل این چیپست DDR2 هست

نیکاتن جان اسلت گرافیک 16X داره ولی یکی از بچه ها میگفت برای یکی اسمبل کرده (( توی یکی از فرومها )) و متاسفانه کارت توی اسلت 16 نمیره نمیدونم چرا گیر میکنه و مجبور شدن توی 8x کارت رو جا بدهند آیا همچین چیزی ممکنه ؟؟ یارو راست میگه ؟؟ تازه میگفت نخرین که پشیمون میشین ؟؟
    گرافیکی که آنبرد داره 3200 هست که به نسبت اون بالایی ها خیلی ضعیفتره و هیبرید هم نیمشه با 4670
    حالا با توجه به قیمتی که داره حدود 138 دلار من برم اینو بگیرم؟؟ توی بازار با تخفیف یه مغازه اینو 155 تومن میداد درصورتی که بقیه 180 تومن هم میدادن
    منم میتونم هزینه کنم فوقش به خودم میگم پول کارت گرافیک نمیدم
    حالا گفتم یه فکری بکنیم
    من فعلا با گرافیک انبرد سر میکنم تا بردهای جدید بیاد و حتما هم توی بردهای جدید بالاخره یه بردی پیدا میشه که مثل 4670 همه خواسته ها رو براورده کنه و قیمتش هم خوب باشه و اون رو تهیه کنیم

حالا ما منتظریم هر کدوم از انهواع مادربوردهایی که گذاشتم رو شما بگی همونو تهیه کنیم چون من با ایسوز مشکلی ندارم خودت چی نیکان جان بعد از این همه تجربه حرف بعضیا رو قبول میکنی که میگن ایسوز هم سوختگی داشته و نسوز نیست ؟؟
    ولی تو رو جون نیکان اسم ازراک و گیگا و فاکسکون و الیت و نمیدونم این مارکهای بنجول رو نیار !!!!!

راستی چندجا خوندم که برای پاور 30 تومنی انتخاب نکنم یه 500 بردارم که برای کارت گرافیک آینده مشکلی نباشه
    و یکی هم یگفت کول مستر بردار که هوارتا جایزه برداشته ولی خوب قیمتش بالاست!!! همون گرین کم نمیاره ؟؟ دیدم بچه های فروم میگن روزی 20 ساعت با گرین روشن هستند و هیچ مشکلی هم نداره یکی هم میگفت همیشه پاور رو دست بالا بخرین مثلا هزار وات چون پاور قدرتشو وقتی نصف میشه نشون میده !! یعنی مثلا وقتی قدرت سیستم من 300 واته باید بریم 600 بگیریم ؟ این درسته ؟ در مورد پاور حتما در مورد مارکش بگو چیکار کنم میخوام پست بعدی پیش فاکتورشو ببندم ببینم خدا رو شکر چقدر افتادیم

در ضمن من یه تشکر ویژه ازت دارم که لطف کردی و وقت گذاشتی و این همه مدت با توضیحات صریح و مستندت جلوی چندین هزارتومن ضرر و زیان رو گرفتی یه دنیا ازت ممنونم چه بسا که میرفتم اینتل رو انتخاب میکردم و آخرش هم ناراضی ، اینجوری حداقل میدونم یه سیستم چهارهسته ای سریع دارم

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آخه درس دارم و نمی تونم سریع بیام و جواب بدم

رم:

اگر اورکلاک میکنید فن بگیرید در غیر این صورت تفاوتی برای شما نداره و هزینه ی بیهوده کردید

cpu:

core i3 ها متاسفانه دو هسته ی هستند و طبق لینکی که در ادامه می زارم و با ین وجود باید برای قیمت زیر 100 تومن طراحی شده

باشند و به نظر من باید با دو هسته ای های amd رقابت کنند البته بنچمارکشون همه چیز رو نشون خواهد داد ضمن اینکه دوتا

پردازنده ی دیگه هم از نسل core i5 قراره بیاد که اونها هم دو هسته ای هستند

کد:
    اون پردازنده ی اینتل ، احتمالا corei7 950 بوده ویا بالاتر ولی اینکه بخواد خیلی افت کنه و بخواد زیر 200 تومن بیاد مطمئن باشید چنین

اتفاقی نمیفته ولی شاید فنوم 955 که الان قیمتی در حدود 180 تومن داره به 160 و حتی پایین تر برسه در ضمن نزدیک عاشورا باز قیمت ها افت می کنه بدلیل کاهش فروش

سیستم عامل:

نرم افزار فقط با سیستم عامل کار داره و با سیستمتون کاری نداره یعنی اگر سیستم عامل 64 بیت بتونه برنامه ی 32 بیت رو اجرا کنه دیگه برای برنامه 64 یا 32 بیت بودن سیستمتون اهمیت نداره

گرافیک:

اگر رزولیشن مانیتور شما پایین هست ومثلا مانیتورتون crt هست پیشنهاد می کنم فعلا روی گرافیک هزینه نکنید و همین 4200

آنبورد روی رزولیشن پایین و جزئیات پایین بازی ها رو جواب میده و عوضش پاور قویتر برای گرافیک که که شاید در آینده خواستید بخرید و یا روی پردازنده و... هزینه کنید

البته 4670 واقعا قویه و توی رزولیشن پایین حدود 2 سال جوابتون رو توی بازیهای مورد نظرتون میده و شایدم 3 سال

مادربورد:

مادربورد ایسوس اگر خوب نبود، بزرگترین مادربوردساز جهان نمی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

توی برندهای دیگه هم، گیگا خوبه ولی الان الکی گرونه و msi گزینه ی بهتری نسبت به گیگا هست

من نمی دونم این مادر بوردهای ایسوس کی وارد میشن ولی من حدس می زنم همشون بالای 100 تومن در ایران فروخته بشن

من در حال حاضر c45 msi و چیپ 785 این برند رو معرفی میکنم هر دو حدود 95 تومن البته چیپ 785 این

برند رو پیدا نکردم ولی یکی از دوستان دائما این مدل رو پیشنهاد میده شما می تونید از ایشون در مورد اینکه

کجا این مادربورد رو دارن سوال کنید(آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اما این مدل ایسوس رو با قیمت 103 تومن پیشنهاد دادن که گویا در ایران اومده(ASUS M4A785G EVO)

در لینک زیر پیشنهاد دادن:

کد:
    اما چیپ 790gx هیچ تفاوت کارایی با 785 نداره خصوصا در چیپ جنوبی که تفاوتشون در تعداد اسلات کارت گرافیک هست

شما باید مشخصات هر دو چیپ رو ببینید تا متوجه بشید تفاوت کارای ندارن البته 3300 آنبورد روی چیپ 790

قرار داره که قویتر از 4200 هستش ولی نه به تفاوت قیمت 30 هزار تومن که اینجوری هزینه ی فوق العاده

بیخودی روی مادربورد کردید

پاور:

اگر می خواین در آینده ی نزدیک مثلا 1 سال آینده کارت گرافیکتون رو ارتقا بدید ، توصیه می کنم پاور حداقل

450 تا حداکثر 500 وات از برندهای acbel, کولر مستر و سیلوراستون خریداری کنید (هر کدوم که ارزونتره) در غیر این صورت توصیه نمی کنم
    Last edited by nikaan; 24-12-2009 at 14:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نیکان جان سلام
    پیش فاکتوری مد نظرم هست ببین چه جوریه آخر هفته آینده میرم مییگرمش بستگی داره این کیسمم کی فروش میره باید پول اینم بزارم روش و عرض شود که مودم اینترنال دایال آپ دارم روی این مادربوردهای جدید کار میکنه یا بزارمش روی سیستم بفروشمش ؟

خوب عرض شود که پیش فاکتوری بستیم بدین قرار
    مادربورد= که به علت این که 78te هم گرونه هم بعضا دچار عیب و ایراد هست ما همون پیش فرض رو بر میداریم که این مدل هست >>>>> asus m4a 785te vevo

cpu= 965 amd X4

HDD= 500 GB western digiral هارد رو سیگیت بگیرم یا وسترن دیجیتال ؟ سرعت وسترن بالاتره بافر32 هست ولی دوامش چقدره ؟؟ کیفیتش خوبه میدونم ولی چقدر عمر میکنه من فایلهای گرون قیمتی دارم نمیخوام مفت از دستشون بدم

گرافیک انبرد 4200

رم = 1600 میگن با AM3 مشکل داره و باید فرکانس رم رو پایین اورد کسی در این مورد چیزی میدونه ؟
    ولی من پیش فرض 2*1 یعنی دو گیگ دوال چنل 1600 میخوام ببندم کار میکنه ؟؟ یا بهتر اینه که برم 4 گیگ 2*2 باس 1333 ببندم
    کدومش بهتره ؟؟ حدود هفتاد تومن خوبه براش میتونم هزینه کنم

کیس = گرین یا پرفکت یا 17 تومن ویرا !!!!

پاور= کول مستر 500 وات میگیرم

رایتر و مخلفات ( موس و کیبورد و جوی استیک و مونیتور ساند و...) رو هم دارم
    ضمنا نیکان جان من مونیتورم 19 اینچ ال سی دی سامسونگه 1931C هستش که natural color هست و 50 تومن گرونتر خریدم به خاطر همین کیفیت مزبور چون برای کار طراحی میخوام

خوب دوستان یه نظری بدهند
    مرسی و متشکرم ازت نیگان جان که توی این نودتا پست ارزنده به من کمک کردی و از راهنماییهات کمال استفاده رو بردم یک دنیا متشکرم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در مورد پردازنده اگر می خواین 965 بگیرید من پیشنهاد می کنم 955 رو بگیرید که این دوتل حدود 20 تومن تفاوت قیمت دارن

اولی حدود 200 تومن و دومی حدود 180 تومن و تفاوتشون فقط در 200 مگاهرتز کلاکه

اولی 3.4 و دوم 3.2 گیگا هرتز هستند

برای همین 965 توجیه اقتصادی برای خرید نداره

اینم لینک مشخصاتشون :

965
    کد:
    955و 945

کد:
    برای هارد، سیگیت بهترین انتخابه و توی اکثر تست ها مدل 7200.12 سیگیت بهتر از بقیه ی برندها عمل کرده

طبق لینک زیر:

کد:
    ببینید اکثر مادربوردها 1600 مگاهرتز رو بصورت اورکلاک قبوا می کنن و این فرکانس رو شما با یه اور ساده می تونید بهش برسید

ولی اگر 1600 بر میدارید حتما باید cl8 به پایین باشه والا کارایی پایین تری نسبت به 1333 خواهد داشت به نظر من بهترین انتخاب شما ddr3 1333 cl7 هستش

من برند apogee 2*2 g رئ با قیمت حدود 110 تومن معرفی می کنم اگر هم نخواستید با تاخیر زمانی بیشتر ، رم های ارزونتری هم گیر میاد

در مورد این کیس اطلاعی ندارم و اون کیس رو هم معرفی کردم چون خودم داشتم

پاور: پاور خوبیه ولی تا یه سال آینده شما باید حداقل یه 5770 بگیرید تا توجیه اقتصادی برای خرید یه چنین پاوری داشته باشید

مادر بورد هم اگر ایسوس 785 گیرتون نیومد بعدش asrock 785 , msi گزینه ی خوبی توی آنبوردهاست

در ضمن فراموش نکنید با این پردازنده ای که می خواین بردارید حتما باید 140 وات و 125 وات ساپورت باشن

یعنی پردازنده ی 140 واتی (965فنوم) ویا 125 وات (فنوم 945 و 955)رو ساپورت کنن

این هم یکی دیگه از تفاوت های 955 با 965 هستش که باعث میشه مادربورد گرونتر بخرید

اطلاعات در مورد وات این پردازنده ها توی همون لینکی که گذاشتم هست

خواهش می کنم زحمتی نبود
    Last edited by nikaan; 24-12-2009 at 18:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پس با این حساب من رم 1333 کلاک 10 بگیرم با اورکلاک میتونم به 1600 برسم ؟؟ کیفیت هم همونه ؟؟ میتونم روش یه فن بندازم !! مشکلی با کولینگ نیست خطر سوخت تهدیدش نمیکنه ؟؟ چون از چیزی که بدم میاد سوختن رمه و رفتن به گارانتی
    من میتونم بالاخره یک دو گیگ 1600 بگیرم با خیال رحت کار کنم یا نه دوگیگ 1333 بگیرم اورکلاکش کنم ؟

رم آپوجی خیلی گرونه من نهایتش هفتاد میدم برای 4 گیگ !!! و درحال حاضر 2 گیگ میبندم با حدود 40-50 تومن مثلا دو گیگ آپوجی DDR3 و بعدا افزایش میدم چون محدودیت بودجه دارم شدید و تا قبل از عید باید این سیستم رو ببندم بره نهایتش تا اخر دی میتونم صبر کنم باید ازش استفاده کنم
    مثلا بعدا بتونم یه دوال چنل بگیرم مثلا 8 گیگ و با اون کار کنم ولی الان سیستم باید روشن بشه و کار کنه و رمی هم که میگیرم رم خوبی باشه که دیگه نیاز به فروش نداشته باشم همون رو بندازم و کار کنم حالا دوال چنل دو گیگ بگیرم یا یه دونه دو گیگ خالی ؟ 1600 یا 1333 ؟؟ کلا فقط میخوام سیستم رو برای فتوشاپ حاضر کنم. در ضمن قیمتش هم برای دو گیگ بیشتر از 40-50 نشه
    و برای 4 گیگ تا هفتاد بیشتر نمیتونم آیا میشه یا نمیشه ؟

در مورد سی پی یو هم ترجیح میدم گرون بردارم که برای بعدا بتونم ارتقا بدم ولی میخوام مادربوردی که برمیدارم 140 باشه که بعدا بتونم بازم ارتقاش بدم
    به نظرت اون دوتا مادروبردهای اسوز برای سی پی یو های آینده قابلیت ارتقا دارند باتوجه به نوع سوکتی که دارند و یا نه ؟
    چون من میخوام به قطعاتم دست نزنم و حداثر برای ارتقا یه قطعه رو عوض کنم
    و اون قطعه میخوام مادربورد نباشه فقط سی پی یو باشه سر هر سال برم یه سی پی یو بگیرم بندازم روش یا دو گیگ رم بگیرم
    واسه همین میگم 140 واتی بردارم که برای سی پی یوهای نسل بعد هم بخوره
    همچین چیزی امکان داره ؟؟ میشه ؟
    در مورد کارت گرافیک حتما نمیخوام سال دیگه5770 بگیرم ولی میگم سیستم کم نیاره پس یه پر قدرت بندازم که اگر هم خریدم لنگ نزنه و کار کنه حالا اگه سال دیگه کارت نگرفتم و برای دوسال دیگه شد آیا این پاور و این سیستم جواب میده یا باید کلا سیستم رو عوض کنم که بدونم چی بگیرم؟
    بعد هم کلا اصلا به هیچ وجه علاقه ای به فروش سیستم ندارم چون همش ضرر هست واسه همین یه سیستم میگیرم کار میکنم بعد از چهارپنجسال مفروشم
    این بار که اومدم سیستم بخرم تصمیم گرفتم تا 2015 ازش کار بکشم یعنی نسل ویندوز بعدی مایکروسافت رو هم باید جوابگو باشه !!!
    در مورد کیس هم فعلا اقدامی نمیکنم تا ببینم چی ته جیبم می مونه چون به نظرم بیخودیترین قطعه است که فقط دکمه خاموش روشن داره اصل کاریها یه چیز دیگه هستن !!!! اون یکی رو باید بر اساس ته جیبمون تصمیم بگیریم
    حالا با توجه به این مسائل نظرتون رو بگید
    مرسی متشکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پیش فاکتور
    فکر کنم به آخرای این تاپیک نزدیک میشیم

دیشب با دوستم که توی هلند سخت افزار میخونه و وقتی هم که توی ایران بود ادمین وب سایت
    کد:
    بود صحبت میکردم
    و تمامی قطعات رو بهش پیشنهاد دادم که دست آخر این جمع شد :

نظر نهایی دوستان رو میگیریم !!!

مادربورد m4a785te v evo چون جدیدتره و خوب به درد ما میخوره با چیپست 785 و گرافیک 4200 قیمتش هم حدود 100 تا ضد و ده باید باشه
    ولی هنوز وارد ایران نشده دوستم گفت اگه صبر نداری این یکی رو بگیر m4a78TE با چیپست 790 و گرافیک 3300 شاید اون مدل اولیه اصلا وارد نشه که فرق قیمتش حدود سی تومنی میشه ما هم نهایتش تا بهمن وایمیستیم تا بگیریمش اگه نیومد یه زنگ به ویستاپخش و نهایتا Te رو میخریم 790 TEبا چیپست 790

سی پی یو = 965 4x amd که اصلا شک نکن

کیس = گرین با دوتا فن 12cm !!! حتما هم یه فن جلوی کیس باشه و یه فن هم عقب کیس که تهویه کنه اگه هم مارک کیس پرفکت بود و این شرایط رو داشت بخرم مشکلی نداره !!

پاور 580 وات گرین ( میگه خودش 1233 وات یا همچین عددی بود از همین مارک گرین رو برده برای اونجا تمام دوستاش کف کردن واسه کیفیت این پاورهای گرین ) هرچی گفتم کول مستر زیر بار نرفت

هارد 500 سامسونگ - من شک دارم به سامسونگ کیفیتش میگه خوبه دوستان چی میگن من که با این هاردها کار نکردم هرچی گفتم سیگیت بگیرم میگه نه میگه شک نکن خوبه ، نظر دوستان چیه ؟

ram = بالاخره کوتاه اومدیم گفت که اگه برای بعدا میخوای 4گیگ کنی الان دو گیگ بخر 1333 فرق زیادی با 1600 نداره نمی ارزه پول بیشتر بدی دو گیگت هم دوال چنل باشه . چون معلوم نیست کی میخوام رم ها رو بگیرم فعلا که پولم کمه از اینور هم قیمت قطعات مثه فواره هی میرن بالا و بالاتر در مضن باید کلاکش پایین باشه به قول نیکان زیر 8 باشه

همینها دیگه خودم دی وی دی دارم داغونه ولی کار میکنه و نگهش داشتم تا بلو ری ارزونتر بشه یه بلوری بگیرم حالا یا کمبو بلوری میگیرم یا هرچی پیدا شد دیگه
    خوب دیگه سرتون رو درد نمیارم

راستی یه چیز مهم میگه برای usb 3 بعدا کارت pci میاد میزنی توی مادربورد تموم دنبال مادربوردهای اونجوری نباش که گرونه حسن !!!!!

نظر بدید ببینیم چیکار کنیم با این سیستم قصه خرید ما تموم میشه یا همچنان ادامه داره
    Last edited by KING_DESIGNER; 26-12-2009 at 12:19. دليل: ویرایش شد دیگه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مادربورد:

من فقط نظرم چیپ 785 هست و چیپ 790 به قیمتش نمی ارزه (اول هم ایسوس و بعدش هم msi)
    بعدشم یادت باشه اگه 965 برداشتی مادربوردت باید پردازنده ی 140 وات رو ساپورت کنه واگه 955 رو برداشتی باید 125 وات رو ساپورت کنه

پردازنده:

بازم میگم که نظر من 955 هست که تفاوت کارایی زیادی با 965 نداره

طبق لینک زیر :

کد:
    کیس:

نظری ندارم

پاور:

من اون 3 برند رو اگر زیاد با گرین تفاوت قیمت نداشته باشند ترجیح می دم مگر اینکه تفاوت قیمت زیاد باشه

رم:

من 4 گیگ cl 8 1333 با قیمت 75 تومن رو به 2 گیگ رم 1600 ترجیح می دم(چون مادر بورد هم ممکن ساپورت نکنه)

هارد:

هم 500 سامسونگ خوبه و هم سیگیت

زیاد فرقی هم ندارن (هر کدوم ارزونتر بود بگیر) سامسونگ مدل f3 و سیگیت مدل 7200.12

با نظرت در مورذ usb3 موافقم
    Last edited by nikaan; 27-12-2009 at 13:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام داش نیکان
    آقا این لیست نهاییه خریده من همش 300 تومن بودجه کنار کذاشته بودم ببین تا کجا رسید

cpu : 965 گفتم اطمینانی ببندیم میخوام ته سیستم رو ببندم !! آخرشه !!
    مینبورد : اون 785 ایسوز رو میگیرم اگه نیومد میرم سراغ MSI چون قیمتش هم بدک نیست ولی دوستم میگفت 790 ایسوز رو بگیر !!! چون کیفیتش بالاتره و حالا سی تومن گرونتر چاره ای نیست چون میگه از MSI بهتره !!! حالا چیکار کنیم ؟ مشکلی با پولش نیست ولی مشکل اینه که میترسم بایوس این 790 هم برای من خراب از آب دربیاد چون توی تاپیکهای دیگه هم گفته شده بود به هرجهت من تا یه ماه هم وقت میزارم تا مادروبرد 785 ایسوز وارد بشه .. این همه صبر کردیم بیست روز دیگه هم روش یه سئوال هر دوتا مادروبردهای ایسیوز 140 وات سی پی یو ساپورت میکنن 125 وات هم میدن ؟

رم : مشکلی نیست ما تابع رای شما هستیم
    در مورد هارد : این 7200 سیگیت قابلیت رید داره ؟ 32 بافر هست ؟ چون هرچی فکر میکنم سامسونگ خطریه چون فقط ده ساله هاردهاشو میشناسم از سامسونگ میترسم و زیاد بهشون آشنایی ندارم...میترسم تازه کل هاردم هم فایلهای حیاتیه و خطرناک از بین بروند بیچاره میشم

پاور : پس اگه هم قیمت بودند اولویت با کولر مستره ؟ و اگه کولر مستر گرون بود میریم سراغ گرین 580 وات کافیه دیگه اگه بعدا کارت گرافیک خفن هم بگیرم ساپورت کنه ؟؟
    راستی حالا که 200 برای سی پی یو میدم توی اینتل چیزی نیست توی این قیمت از این سرتر باشه ؟ وبالاتر باشه ؟چون فکر کنم ته سی پی یو های AMD رو دارم میگیرم ولی با 200 تومن به نظرت از اینتل بخریم بهتر نیست ؟ فقط یه سئواله ها ناراحت نشی محض کنجکاوی پرسیدم که دیگه با خیال راحت برم
    مرسی یه دنیا ممنون
    Last edited by KING_DESIGNER; 28-12-2009 at 18:37. دليل: یییی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مادربورد:

به نظرم مادربوردی که 140 واتی رو ساپورت کنه 125 واتی رو هم ساپورت می کنه ولی مطمئن ترین راه اینه که به سایت ایسوس

مراجعه کنید و در قسمت cpu support ببینید چه پردازنده هایی رو ساپورت می کنه

هارد:

این دو هارد از بهترین هاردهای 500 گیگ هستند و شما باید بنچمارک این هارد ها رو ببینید و صرفا بافر 16 یا 32 ملاک نیست

من در سایت cpubenchmark.net یه بار نگاه کردم بیشترین امتیاز رو مدل 500 سامسونگ و بعد این مدل از سیگیت آورده بودند

لینک زیر:

کد:
    در مورد سامسونگ هم خیالتون راحت باشه و هیچ مشکلی نداره

پاور:

البته فکر کنم 580 واقعی نیست ولی اگر حداقل 500 واقعی باشه ، 90 تا95 درصد کارت های موجود رو ساپورت می کنه (غیر از کارت های

2 هسته ای)

همو نطور که قبلا هم گفتم core i 5 750 هست با قیمت حدودی 230 تومن ولی درسته در قیمت پردازنده حدود 30 تومن تفاوت دارند

ولی در قیمت مادربورد این مبلغ زیاده

چون مادریرد این پردازنده از قیمت 180 تومن به بالا در بازار هست

اما اگر می تونید این هزینه رو کنید، این پلتفورم از پلتفورم amd قویتره و این پلتفورم توصیه میشه
    Last edited by nikaan; 28-12-2009 at 23:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام نیکان عزیز
    مرسی برای زحماتت که وقت میزاری و راهنمایی میکنی من توی این هفته و نهایتا هفته دیگه این سیستم رو میبندمش بره !!!
    چون دیگه خیلی داره گنده میشه !!

توی سایتهایی که زحمت کشیده بودی و معرفی کرده بودی کلی زیر و رو کردم و بنچمارک گرفتم ولی یه چیز عجیبی دیدم !
    تو که میدونی من برای کار با فتوشاپ میخوام و گاهی هم گیم میزنم پس فتوشاپ در اولیوت کارم هست
    رفتم دیدم و متاسفانه توی این نتایج ببین من اشتباه میکنم ویا اینکه داستان چه شکلیه
    ببین امتیازاتی که این دو تا سایت در مورد کار با فتوشاپ دادند نزدیک به هم نیست !!
    بین لینکهای زیر فاصله گذاشتم که باید پاک کنی تا سایتشون رو ببینی
    کد:
    . tomshardware .com/charts/2009-desktop-cpu-charts/Adobe-Photoshop-CS-4,1387.html
    و
    کد:
    .anandtech .com/bench/default.aspx?p=102&p2=109
    چون برای هفته دیگه میخوام بخرم که نزدیک بهمن هم باشه بالاخره یه خورده قیمتها میشکنه وخیلی هم پایین بیاد مثلا مادروبرد اینتل ساپورته 180 تومنیه 160 باشه و سی پی یو 20 تومن ارزونتر بشه سرجمع 100 تومنی پیاده میشیم !!! اون هم برای چند فریم بیشتر !!! که اصلا ارزش نداره برای 100 تومن
    طبق چیزی که سایت دومی گفته intel 15 750 فقط 3 ثانیه سرعتش بیشتر عمل میکنه ولی 100 تومن خیلیه !!!
    عطایش را به لقایش بخشیدیم و رفتیم سر AMD
    و نتیجه گرفتم زنده باد AMD شجاع !!! تازه من دارم مادروبرد رو با گرافیک آنبرد میگیرم و معلوم نیست برای اون سری اینتل گرافیک هم گیر میاد روی مینبورد یا نه باید یه گرافیک هم جدا بخرم !!!!! پس عاقلانه نیست حدود 600 تومن سیستم بخریم برگشتم سر خان اول همون سیستمی که توی تاپیک قبلی گفتم عمرا 100 تومن بدم برای 3 ثانیه ...

هارد 500 سامسونگ اگه نبود سیگیت ( راستی لینکی که گذشاتی باز نشد و فلشها نمیومدن چون تازگیها اینترننت خراب شده میدونی که )

کیس 30 تومنی گرین یا پرفکت

رم 1333 2*2 cl8 چه مارکی بگیرم aPOGEE ؟

پاور هم کول مستر اگه نبود گرین 500 واتی به بالا رئال !!! درسته رئال دیگه ؟

مادربورد m4a78te - asus

asus m4a785v evo

cpu 965 amd x4

نیکان جان و بقیه دوستان یک دنیا ازتون ممنونم

از دیروز تا حالا این شکلی ام...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •