نیکان سلام داداش شب یلدات بخیر
کجا بودی پسر خوب !!! من این همه مدت دنبالت بودم ؟؟ !!!
در مورد رم: دستت درد نکنه همه چیو گرفتم ...ولی یه چیزی بگم ! در مورد اسلت رمها مادروبردی که دیدم چهارتا اسلت داره که میشه چهارتا یک گیگ بست یعنی دوتا 2*1 یعنی دوتا یک گیگ الان و دوتا یک گیگ در آینده و مادروبردم هم 4تا اسلتی هست
ولی باز این قضیه به خاطر همون داستان پیج فایلها به مشکل میخوره پس منم میزارم یه خورده پولم بیشتر بشه به کل چهارگیگ کامل بندازم روش بره هوا !!! و دیگه خیالم مطمئن باشه که سیستمم کامل با هم مچ هستن
در مورد خنک بودن رم ها هم تصمیم گرفتم یه فن 8سانتی بندازم روش هی بادشون بزنه !! هم کم هزینه است هم به درد بخور سه ماه به سه ماه هم روغنش میزنم این که دیگه کارمون شده !!!
در مورد I3 که قراره بیاد یه سئوال دارم اگه بزارم قیمتها افت پیدا کنه !! خوب ؟ وضعیت ما چطوری میشه بازم باید بریم سراغ ای ام دی یا باید اینتل ببیندیم ؟؟ منظورم رو کامل بگم :
مثلا میگم یه سی پی یو 320 تومنی اینتل از ای ام دی بهتره خوب 9640یا 4690 بود اگه اشتباه نکنم همین قیمت رو داشت ؟ آیا به نظرت بعد از ژانویه که این سی پی یو جدیده اومد میتونیم اون320 تومنی رو بخریم یا بازم بریم بنچمارک ببنیم و اگه یه مدل فرض مثال بلک ادیشن از AMD از اون سرتر بود AMD رو بگیریم؟؟ چون قیمتها به روزه دیگه توی اون موقع یعنی یک ماه دیگه قطعا جایگزین 955 و یا 945 یه چیز بهتری میتون مبخرم با پول فعلی اونها ؟؟درسته نه ؟؟ هرچندکه در حال حاضر هم باتوجه به اوضاع ترجیح میدم بعد از عاشورا برم بازار که اگه یه ذره دیگه صبر کنم میشه اول ماه آینده و یه خورده فکر کنم عاقلانه تر باشه چون هم توی ژانویه میفتیم و هم اینکه پولمم بیشتر شده ؟
در مورد 64 بیت کل قضیه رو گرفتم ولی یه خورده پیچیده فهمیده بودمش !!
الان میدونم که برایی کارهایی که مستقیم با پردازنده کار داره مثل انتی ویروس و نرم افزارهای سیستمی باید از نسخه های 64 بیتی استفاده کرد(( البته به جز بازیها اگه اشتباه نکنم ؟؟)) من قبل از این فکر میکردم این یه سیستم عامل دیگری هست و فرض مثال مثل لینوکس عمل میکنه فقط نرم افزارهای مخصوص خودشو میخواد مثلا فتوشاپ 64 بیتی
در مورد گرافیک به یه جمع بندی رسیدم
دیدم که من خوب بازی زیاد نمیکنم ولی بازی هم یکنم زیاد وقت برای این کار اختصاص نمیدم در کل سیستم رو برای کار میخوام
فقط باری سرگرمی هر از گاهی یه چیزایی رو نصب میکنم روی سیستم
مثل call of duty - need for speed- batelfild اینها رو میخوام بازی کنم بازی زیاد مهم نیست همون فتوشاپ رو برسونه بازی هم در کنارش عیبی نداره
با این حال تصمیم گرفتم یه کار دیگه بکنم همون کاری که سال 82 کردم یه مادروبرد گرافیک انبرد خوب بردارم در حد 4670 باشه و هم مادربورد باشه و هم کار منو راه بندازه اگه هم همچین مادربوردی پیدا نکردم که هیچی همه چی رو جدا جدا میگیرم و یه 4670 میبندم روی مادربوردم بطور مثال C45 که مادربورد دوستت هم هست !!و انبرد نداره
عرض شود که بعد از کلی مشقت توسنتم اون مادروبردی که آنبرد داشته باشه و خوب باشه و معتبر باشه و از همه مهمتر سریع باشه رو پیدا کردم که لینکشو دادم
M4a785te v evo
که پردازنده جدید 785 داره و گرافیک 4200 فقط هیبرید کراسفایربا 4670 نمیشه و هنوز وارد نشده !!! برای همین من برای خرید دست نگه داشتم این پایین هم لینکشو گذاشتم میتونی ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک مدل دیگه هم هست که همون بالاییه ولی تغییر قیافه داده شکلش مینی هست و یک اسلت گرافیک و یک اسلت پی سی آینسبت به بالایی کم داره در واقع mini atx هستش
قیمتی این مدلها حدود 108 دلار و 99 دلار هستش که توی سایتهای خارجی دیدم که میشه صدو ده تومن و هنوز نیومده خوب ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما حتما مشخصاتشو بخون که تو سایتش زده !! و ببین خوب هستند و ارزش دارند که صبر کنم تا بیان ایران ؟؟؟
ولی از بالایی ها بهتر بهتر یکی دیگه است
M4A78T-E
که توی بازاره و خودمم دیدمش ببین به درد میخوره که بخرمش چیپستش 790 هستش که تا جایی که اطلاع دارم خیلی پر قدرت هست ولی برای بازی و برای کارهای معمولی خوبه سه دکمه توربو هم داره که گازشو میگیره و برای سی پی یو های AM3 طراحی شده طبق چیزی که ایسوز گفته مدل چیپستش هم
AMD 790GX/SB750 این مدل چیپستش هست که پل جنوبی اون هم تا 750 هستش که به مراتب از 710 خیلی بهتره
ولی یه بدی داره یه جایی نقدی در موردش نوشته بود که رم هایی که این چیپست ساپورت میکنه DDR3 هست ولی در عین ناباوریباید بگم که اصل این چیپست DDR2 هست
نیکاتن جان اسلت گرافیک 16X داره ولی یکی از بچه ها میگفت برای یکی اسمبل کرده (( توی یکی از فرومها )) و متاسفانه کارت توی اسلت 16 نمیره نمیدونم چرا گیر میکنه و مجبور شدن توی 8x کارت رو جا بدهند آیا همچین چیزی ممکنه ؟؟ یارو راست میگه ؟؟ تازه میگفت نخرین که پشیمون میشین ؟؟
گرافیکی که آنبرد داره 3200 هست که به نسبت اون بالایی ها خیلی ضعیفتره و هیبرید هم نیمشه با 4670
حالا با توجه به قیمتی که داره حدود 138 دلار من برم اینو بگیرم؟؟ توی بازار با تخفیف یه مغازه اینو 155 تومن میداد درصورتی که بقیه 180 تومن هم میدادن
منم میتونم هزینه کنم فوقش به خودم میگم پول کارت گرافیک نمیدم
حالا گفتم یه فکری بکنیم
من فعلا با گرافیک انبرد سر میکنم تا بردهای جدید بیاد و حتما هم توی بردهای جدید بالاخره یه بردی پیدا میشه که مثل 4670 همه خواسته ها رو براورده کنه و قیمتش هم خوب باشه و اون رو تهیه کنیم
حالا ما منتظریم هر کدوم از انهواع مادربوردهایی که گذاشتم رو شما بگی همونو تهیه کنیم چون من با ایسوز مشکلی ندارم خودت چی نیکان جان بعد از این همه تجربه حرف بعضیا رو قبول میکنی که میگن ایسوز هم سوختگی داشته و نسوز نیست ؟؟
ولی تو رو جون نیکان اسم ازراک و گیگا و فاکسکون و الیت و نمیدونم این مارکهای بنجول رو نیار !!!!!
راستی چندجا خوندم که برای پاور 30 تومنی انتخاب نکنم یه 500 بردارم که برای کارت گرافیک آینده مشکلی نباشه
و یکی هم یگفت کول مستر بردار که هوارتا جایزه برداشته ولی خوب قیمتش بالاست!!! همون گرین کم نمیاره ؟؟ دیدم بچه های فروم میگن روزی 20 ساعت با گرین روشن هستند و هیچ مشکلی هم نداره یکی هم میگفت همیشه پاور رو دست بالا بخرین مثلا هزار وات چون پاور قدرتشو وقتی نصف میشه نشون میده !! یعنی مثلا وقتی قدرت سیستم من 300 واته باید بریم 600 بگیریم ؟ این درسته ؟ در مورد پاور حتما در مورد مارکش بگو چیکار کنم میخوام پست بعدی پیش فاکتورشو ببندم ببینم خدا رو شکر چقدر افتادیم
در ضمن من یه تشکر ویژه ازت دارم که لطف کردی و وقت گذاشتی و این همه مدت با توضیحات صریح و مستندت جلوی چندین هزارتومن ضرر و زیان رو گرفتی یه دنیا ازت ممنونم چه بسا که میرفتم اینتل رو انتخاب میکردم و آخرش هم ناراضی ، اینجوری حداقل میدونم یه سیستم چهارهسته ای سریع دارم![]()