تفاوت میکنه. بستگی داره با چه بیت ریتی ریپ شده باشه. اگر بیت ریتش نزدیک به بیت ریت فایل ارجینال باشه کیفیتش تقریبا مشابه هست.
تفاوت میکنه. بستگی داره با چه بیت ریتی ریپ شده باشه. اگر بیت ریتش نزدیک به بیت ریت فایل ارجینال باشه کیفیتش تقریبا مشابه هست.
این دقیقا سواله منم هست، فیلمه بخاطر یک مشت دلارم دیدم زده بود با کیفیت HD
یک نکته رو مد نظر داشته اشید و اون اینکه هیچوقت نسخه خام فیلم که توسط دوربین، فیلم برداری شده به دست مصرف کننده نمیرسد ...
فیلمهای قدیمی به صورت آنالوگ ضبط میشدند.
بعد دوربینهای DV ساخته شد که تصاویر رو به صورت Uncompressed و با بیت ریت بسیار بالا ضبط میکردند.
و حالا دوربین های امروزی با وجود پردازنده و دیکودر پیشرفته ای که دارند میتونن فیلم دیجیتالی که برمیدارند به صورت Real time فشرده کنند (کدک اعمال کنند) و همیچنین میتوانند فیلمهای Uncompressed با بیت ریت بسیار بالا بطور مثال ( 932 Mbps یا 410 GB/hour) برداشت کنند. این فیلم هیچ وقت به دست شما نمیرسه...بنابراین یک نسخه ی خام از فیلم همیشه موجود هست و به تناسب زمانی، اون فیلم اینکود میشه. هرچند فیلمهایی که توسط دوربینهای پیشرفته ی امروزی برداشته میشه از لحاظ رنگ بندی و قدرت تفکیک به هیچ وجه با یک فیلم آنالوگ قدیمی (که به صورت HD دیجیتایز شده) برابر نیست.
با سلام خدمت همه دوستان
من مدل Live رو خريدم ميخواستم از شما بپرسم كه آيا اين با Wireless Usb كار ميكنه و اگر جواب مثبته با كدوم مدلش ؟
آيا كسي تابحال استفاده كرده ؟
سرعتش چطوره؟
ممنونم
با سلام
من یه دونه وسترن مدل لایو خریداری کردم, همه چیزش خوبه ولی تنها مشکلش جدا نشون دادن گ چ پ ژ ی است.
البته من فیلم با فرمت mkv و زیرنویس srt رو چک کردم .
لطفا راهنمایی کنید برای رفع این مشکل چیکار کنم.
با سپاس از تمامی دوستان خصوصا آقای قهرمانی که واقعا اطلاعات ما رو بالا برد.
تنها کاری که شما باید انجام بدی فرمت زیرنویس رو تغییر بدی به VobSub با این برنامهSubtitleCreator
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه سئوال دیگه من با کلی ذوق و شوق یه کابل اپتیکال هم خردیم و و سترنو به سینما خانگی وصل کردم اما صدا رو فقط از دوتا باند جلویی سینمای خانگی دارم
تنظیمات استریو و دیجیتال وسترن رو هم چک کردم فایده نداشت...یعنی وقتی روی تنظیمات audio وسترن دیجیتالو انتخاب میکنم صدا اصلا قطع میشه.
آقا کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
آقا یکی جواب مار و بده صواب داره والا...........
من با کلی ذوق و شوق یه کابل اپتیکال هم خردیم و و سترنو به سینما خانگی وصل کردم اما صدا رو فقط از دوتا باند جلویی سینمای خانگی دارم
تنظیمات استریو و دیجیتال وسترن رو هم چک کردم فایده نداشت...یعنی وقتی روی تنظیمات audio وسترن دیجیتالو انتخاب میکنم صدا اصلا قطع میشه.
آقا کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
به نظر شما کدومش خوبه وبه قیمتش می ارزه
omega
Novatron IAMM NTR 83 HD --- T
wd
EAGET M890
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)