تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 10 از 94 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اخه مخابرات به چه دردی میخوره که ادم ازش adsl بگیره.وقتی شبانه رایگان نداره یعنی مفتش گرونه
    سرویس نامحدود مگه شبانه و روزانه داره ؟

2. 5 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

من نمی دونم چرا بالاتر از 128 نمیدن ؟!

می ترسن به مردم خوش بگذره !

میگن فقط دانشجو و استاد و ....

دانشجو و استاد هم آخه مگه می خواد چی کار کنه ؟ می خواد تحقیق کنه که 128 هم برای صفحه باز کردن خوبه فیلم دانلود می کنه ؟

یا به همه بدن یا خبر مرگشون ندن کلا از شرکتا میگیریم 

مخابرات کره رو ببینید گریتون در میاد !

کسانی که گرفتن برای پشتیبانی به کجا زنگ میزنن ؟ 17 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بلاخره الان مخابرات adsl می ده یا نه؟؟ من برم گیر بدم بهشون یا هنوز شروع نشده ؟؟ منطقه 6 - فرد اسدی هسیم
    تنکس

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بلاخره الان مخابرات adsl می ده یا نه؟؟ من برم گیر بدم بهشون یا هنوز شروع نشده ؟؟ منطقه 6 - فرد اسدی هسیم
    تنکس

فعلا که خبری نیست گفته از اول بهمن میده حالا باید دید چه میشه.

6. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من نمی دونم چرا بالاتر از 128 نمیدن ؟!

می ترسن به مردم خوش بگذره !

میگن فقط دانشجو و استاد و ....

دانشجو و استاد هم آخه مگه می خواد چی کار کنه ؟ می خواد تحقیق کنه که 128 هم برای صفحه باز کردن خوبه فیلم دانلود می کنه ؟

یا به همه بدن یا خبر مرگشون ندن کلا از شرکتا میگیریم

مخابرات کره رو ببینید گریتون در میاد !

کسانی که گرفتن برای پشتیبانی به کجا زنگ میزنن ؟ 17 ؟
    فعلاً که کلاً 128 بیشتر نمیده، یعنی به اساتید و شرکت‌ها و پزشک‌ها فقط 128 میده، سرعت بالاتر فعلاً نداره.
    اون چیزیم که من دیدم بعید میدونم هفته دیگه فروش عمومیش شروع بشه، اون مسئولش که هیچی نمیدونست اصلاً.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض مخابرات با دست پر مياد يا وعده سر خرمن؟

فعلاً که کلاً 128 بیشتر نمیده، یعنی به اساتید و شرکت‌ها و پزشک‌ها فقط 128 میده، سرعت بالاتر فعلاً نداره.
    اون چیزیم که من دیدم بعید میدونم هفته دیگه فروش عمومیش شروع بشه، اون مسئولش که هیچی نمیدونست اصلاً.
    اول كه قرار بود از شهريور ماه پورت ارائه بدن بعد به آذر ماه موكول شد و الان هم به بهمن ماه. اميدواريم اين بار ديگه مخابرات به وعدش عمل كنه و بيشتر از اين متقاضيان رو معطل نكنه. اميد وارم مراكز مخابراتي مثل بهشتي كه در مناطق تجاري و پر تقاضا قرار دارن دست از امتناع از ارائه پورت پرسرعت بردارن و اعتصاب 3 ماهه خودشون رو بشكنن. به اميد خدا.

9. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اول كه قرار بود از شهريور ماه پورت ارائه بدن بعد به آذر ماه موكول شد و الان هم به بهمن ماه. اميدواريم اين بار ديگه مخابرات به وعدش عمل كنه و بيشتر از اين متقاضيان رو معطل نكنه. اميد وارم مراكز مخابراتي مثل بهشتي كه در مناطق تجاري و پر تقاضا قرار دارن دست از امتناع از ارائه پورت پرسرعت بردارن و اعتصاب 3 ماهه خودشون رو بشكنن. به اميد خدا.
    salam
    واسه ما که گفتن مرکز درست نمی شه تا اون موقعه !!! ایشالا واسه شما بشه.

11. این کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض ارائه اينترنت پرسرعت در تمام مناطق مخابراتي تا پايان ماه جاري.

يكي از برنامه‌هاي ما واگذاري اينترنت پرسرعت به مشاغلي خاص مانند خبرنگاران، پزشكان و .... است كه موفق به دريافت خدمات از PAPها نشده‌اند.

ایلنا: خصوصي‌سازي مخابرات، اين امكان را فراهم آورده است كه شركت مخابرات استان تهران بتواند وارد حوزه واگذاري اينترنت پرسرعت شود.
    خجسته‌نيا مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا يكي از دغدغه‌هاي اصلي اين شركت را ارائه اينترنت پرسرعت دانست و گفت: درحال حاضر ديگر دغدغه‌ مخابرات استان تهران اصلا بحث واگذاري تلفن‌ثابت و به روز رساني آن نيست، به روز كردن واگذاري تلفن‌ثابت در استان تهران بين سال‌هاي 80 تا 85 بود.
    وي افزود: هم‌اكنون دغدغه‌ اصلي ما واگذاري اينترنت پرسرعت، واگذاري ديتا و سرويس‌هاي جديد است.
    وي ادامه داد: هم‌اكنون واگذاري اينترنت پرسرعت در برخي مناطق مخابراتي مانند 2، 4، 6، 8و...آغاز شده است و بقيه مناطق مخابراتي ديگر درحال آموزش واگذاري اينترنت پرسرعت هستند كه تا آخر ماه جاري اين امر محقق خواهد شد.
    مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران با اشاره به ديگر برنامه‌هاي مخابرات استان در اين راستا اظهارداشت: يكي از برنامه‌هاي ما واگذاري اينترنت پرسرعت به مشاغلي خاص مانند خبرنگاران، پزشكان و ... است كه موفق به دريافت خدمات از PAPها نشده‌اند، همچنين واگذاري ديتا است كه تا پايان ماه انجام خواهد شد.

مخابرات استان تهران 88/10/27

13. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه totayma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت كامپيوتر

پيش فرض

سلام...در پاسخ دوستان در مورد کیفیت ADSl مخابرات بگم که من خودم با یکی از سرویس های 256 مخابرات که برای یکس از دوستانم بود کار کردم.البته دوستم الان دو ساله که داره و اوایل ماهی 55000 تومان بابت سرویس میداد که قراردادش هم 5ماهه بود یعنع سرجم هر 5 ماه 275000 تومان می داد که الان ماهی 12500 تومان میده.توی سایت Speedtest که امتحان کردم Ping روی 132 بود!!!شرمنده دوستان یادم نبود عکسشو بردارم بهتون نشون بدم سرعت دانلودش با IDM به طور دائم روی 32 تا 34 متغیر بود.اینم یگم دوست من گلشهر کرج هستش و با پارتی ADSL گرفتهدر کل در حد 256 سرعتش عالی بود حالا شما 2Mb اون رو تصور کنید

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

آره کیفیتش خوبه من 128 گرفتم ازشون سرعت دانلودش اکثر اوقات روی 21 هست پینگ هم 265

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •