سرویس نامحدود مگه شبانه و روزانه داره ؟![]()
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
سرویس نامحدود مگه شبانه و روزانه داره ؟![]()
من نمی دونم چرا بالاتر از 128 نمیدن ؟!
می ترسن به مردم خوش بگذره !
میگن فقط دانشجو و استاد و ....
دانشجو و استاد هم آخه مگه می خواد چی کار کنه ؟ می خواد تحقیق کنه که 128 هم برای صفحه باز کردن خوبه فیلم دانلود می کنه ؟
یا به همه بدن یا خبر مرگشون ندن کلا از شرکتا میگیریم
مخابرات کره رو ببینید گریتون در میاد !
کسانی که گرفتن برای پشتیبانی به کجا زنگ میزنن ؟ 17 ؟![]()
بلاخره الان مخابرات adsl می ده یا نه؟؟ من برم گیر بدم بهشون یا هنوز شروع نشده ؟؟ منطقه 6 - فرد اسدی هسیم
تنکس![]()
فعلا که خبری نیست گفته از اول بهمن میده حالا باید دید چه میشه.
فعلاً که کلاً 128 بیشتر نمیده، یعنی به اساتید و شرکتها و پزشکها فقط 128 میده، سرعت بالاتر فعلاً نداره.
اون چیزیم که من دیدم بعید میدونم هفته دیگه فروش عمومیش شروع بشه، اون مسئولش که هیچی نمیدونست اصلاً.
اول كه قرار بود از شهريور ماه پورت ارائه بدن بعد به آذر ماه موكول شد و الان هم به بهمن ماه. اميدواريم اين بار ديگه مخابرات به وعدش عمل كنه و بيشتر از اين متقاضيان رو معطل نكنه. اميد وارم مراكز مخابراتي مثل بهشتي كه در مناطق تجاري و پر تقاضا قرار دارن دست از امتناع از ارائه پورت پرسرعت بردارن و اعتصاب 3 ماهه خودشون رو بشكنن. به اميد خدا.
salam
واسه ما که گفتن مرکز درست نمی شه تا اون موقعه !!! ایشالا واسه شما بشه.![]()
يكي از برنامههاي ما واگذاري اينترنت پرسرعت به مشاغلي خاص مانند خبرنگاران، پزشكان و .... است كه موفق به دريافت خدمات از PAPها نشدهاند.
ایلنا: خصوصيسازي مخابرات، اين امكان را فراهم آورده است كه شركت مخابرات استان تهران بتواند وارد حوزه واگذاري اينترنت پرسرعت شود.
خجستهنيا مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ايلنا يكي از دغدغههاي اصلي اين شركت را ارائه اينترنت پرسرعت دانست و گفت: درحال حاضر ديگر دغدغه مخابرات استان تهران اصلا بحث واگذاري تلفنثابت و به روز رساني آن نيست، به روز كردن واگذاري تلفنثابت در استان تهران بين سالهاي 80 تا 85 بود.
وي افزود: هماكنون دغدغه اصلي ما واگذاري اينترنت پرسرعت، واگذاري ديتا و سرويسهاي جديد است.
وي ادامه داد: هماكنون واگذاري اينترنت پرسرعت در برخي مناطق مخابراتي مانند 2، 4، 6، 8و...آغاز شده است و بقيه مناطق مخابراتي ديگر درحال آموزش واگذاري اينترنت پرسرعت هستند كه تا آخر ماه جاري اين امر محقق خواهد شد.
مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران با اشاره به ديگر برنامههاي مخابرات استان در اين راستا اظهارداشت: يكي از برنامههاي ما واگذاري اينترنت پرسرعت به مشاغلي خاص مانند خبرنگاران، پزشكان و ... است كه موفق به دريافت خدمات از PAPها نشدهاند، همچنين واگذاري ديتا است كه تا پايان ماه انجام خواهد شد.
مخابرات استان تهران 88/10/27
سلام...در پاسخ دوستان در مورد کیفیت ADSl مخابرات بگم که من خودم با یکی از سرویس های 256 مخابرات که برای یکس از دوستانم بود کار کردم.البته دوستم الان دو ساله که داره و اوایل ماهی 55000 تومان بابت سرویس میداد که قراردادش هم 5ماهه بود یعنع سرجم هر 5 ماه 275000 تومان می داد که الان ماهی 12500 تومان میده.توی سایت Speedtest که امتحان کردم Ping روی 132 بود!!!شرمنده دوستان یادم نبود عکسشو بردارم بهتون نشون بدمسرعت دانلودش با IDM به طور دائم روی 32 تا 34 متغیر بود.اینم یگم دوست من گلشهر کرج هستش و با پارتی ADSL گرفته
در کل در حد 256 سرعتش عالی بود حالا شما 2Mb اون رو تصور کنید
![]()
آره کیفیتش خوبه من 128 گرفتم ازشون سرعت دانلودش اکثر اوقات روی 21 هست پینگ هم 265
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)