خب من با این قیمت حداقل 350 نمی تونم سینمای خانگی بخرم
به نظرتون DVD بخرم بعد باند 5.1 براش بگیرم قیمتش چقدر درمیاد ؟
اصلا باند 5.1 براش پیدا میشه ؟
خب من با این قیمت حداقل 350 نمی تونم سینمای خانگی بخرم
به نظرتون DVD بخرم بعد باند 5.1 براش بگیرم قیمتش چقدر درمیاد ؟
اصلا باند 5.1 براش پیدا میشه ؟
بهترین سینما خانگی تا رنج 400 تومن به نظر من مدل tz225 از سامسونگ هستش با قیمت 330 تومن . در ضمن در پک سینما کابل hdmi اصل سامسونگ هم هست که خود کابل حدود 40 تومن ارزششه به دلیل اینکه کابل اورجینال هست نه کابل متفرقه ای .
از جمله مشخصات ساپورت هاش 5.1 دالبی , خروجی اپتیکال 850 وات و....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز به نظر شما کیفیت صدای tz225 بهتر از Hts-3276 هستش؟؟ از لحاظ پخش فرمت های مختلف چطور به پای فیلیپس میرسه؟؟
نه سامسونگ که به هیچ عنوان به پای فیلیپس نمی رسد
صدای این مدل فیلیپس رو نشنیدم نمی تونم نظر قاطعی بدم .
تو مشخصات tz225 بهتر دیده میشه به خصوص در زمینه قدرت صدا نسبت به 3276 با توجه به اینکه هر دو تو یک رنج قیمت هستن و سامسونگ مشخصات بهتر و کابل اصل داره من سامسونگ رو پیشنهاد میکنم .صداشم چون شنیدم برای این رنج قیمت قابل قبول هست
در زمینه ساپورت فرمت های تصویری سینما خانگی ها تا رنج 1 تومن همگی از فرمت های wmv vob و.. پشتیبانی می کنن و توانایی پخش فرمت های mkv ts و.. ندارن
در کل نباید از سینما خانگی هایی با این رنج قیمت انتظار زیادی داشته باشی .
اگر بودجه ات 500 بود قطعا مدلی از فیلیپس رو پیشنهاد می دادم.
کیفیت صدای فیلیپس بهتر هست. از لحاظ پخش کدکها مثل هم هستند...
دوست عزیز فیلیپس مدل 3569 که قیمتش 550 تومن هست هم mkv پخش میکنه هم mpeg ts
Plays CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL
Plays WMV, DivX, WMA, MP3 and JPEG digital camera photos
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اخر نگفتید من یه پایونر زیر 100تومن بخرم می تونم به جای سونی استفاده کنم و وصل کنم به بلندگوهای سینمای خانگی؟(پرسیدم گفتم بعضی ها میشه حالا شما نظر بدید)
کسی سایت نمایندگی پایونر در ایران رو داره؟(یا اصلا نمایندگی نداره؟)واسه شهرستان می خوام چون تهران نیستم...
عزیزم من خودم شهرستانم از نمایندگی پایونیر سینما خانگی خریدم خواستی زنگی بزن راهنمایی کنم 09370037842
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)