آره همون فايل ضميمه رو دانلود كردم . خوب حالا چه كار كنم ؟ از جايي ديگه سراق داري دانلود كنم به اين مشكل بر نخورم ؟
آره همون فايل ضميمه رو دانلود كردم . خوب حالا چه كار كنم ؟ از جايي ديگه سراق داري دانلود كنم به اين مشكل بر نخورم ؟
ببخشید یک سوال داشتم : من این برنامه رو نصب کردم. حالا باید چجوری ساین کنم؟
اگه نصب کردی دیگه نیازی به ساین نیست!
شاد باشی![]()
سلام دوستان من ان 85 دارم اين برنامه رو كه نصب كردم گزينه walk to رو كه ميزنم بد از 7 ثانيه از برنامه مياد بيرون چه كار كنم ؟
سلام
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
گوشی شما از نوع FP2 هست ( سیمبین 9.3 رله 3.2 فیچر پک 2 ). فکر کنم شما برنامه گوشی های FP1 رو نصبیدی...
شاد و پیروز باشین![]()
ممنون از راه نماييد به احتماله زياد همينه موفق باشي
سلام آقا من این نقشه که گذاشتین رو دانلود کردم از شانس بدم آخرای دانلود نت قطع شد ولی من تونستم اکسترکتش کنم و با مپ خود گوشی نقشه اجرا شد من خودم صدای همه ی زبان هارو داشتم en fa ordu french arabic و چندتا دیگه الان نگاه کردم دیدم حجم زبان فارسی من 6 مگ و خورده ای هست ولی لینک دانلود ناقص من بعد از اکسترکت 2 وخورده ای حالا به نظر شما من دوباره دانلود کنم یا اینکه همون زبان نیومده برام فقط!!
البته از قبل حدود 300 400 مگ مپ رو گوشیم بود از اول که الان روی همون ریختم همش باهم کار میکنه!
خوش به حالت... هر جای دنیا بری این برنامه به کارت میاد!نقشه بیشتر شهرها رو داره...
شاد و پیروز باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)